NE - protiskupina je poněkud brutální ...
NE
NE - doufejme že prognozy Milka vyjdou
ANO - přece neodejdou s nulou to by mr.randon nedovolil

Moderator: Czech Moderators
Hele Milko, teď mě oliwa znejistěloliwapol wrote:ANO - přece neodejdou s nulou to by mr.randon nedovolil
To máme taky hlasovat?tosa_CZ wrote: To by se nabízely tři varianty pro další hlasování:
1) Blbec jsem já, že jsem to špatně pochopil.
2) Blbec je oliwa, že to špatně pochopil.
3) Blbec je Milko, že to špatně formuloval.
Raději počkáme na Milka, pak se snad uvidí i bez hlasování, které by způsobilo další nepřáteleps2512 wrote:To máme taky hlasovat?tosa_CZ wrote: To by se nabízely tři varianty pro další hlasování:
![]()
nejsem si jist zda 1 nebo 3
No blbci sme asi všetci traja. Ty preto, že si sa dal ľahko znejistiť, oliwa, že to nepochopil a ja, že som to mohol aj lepšie sformulovať...tosa_CZ wrote:Raději počkáme na Milka, pak se snad uvidí i bez hlasování, které by způsobilo další nepřáteleps2512 wrote:To máme taky hlasovat?tosa_CZ wrote: To by se nabízely tři varianty pro další hlasování:
![]()
Máš šťastie, že ťa nemám v skupine, lebo by si dostal takú nakladačku...a keby to nevyšlo, tak rozpredám všetkých mojich hráčov....ps2512 wrote:To máme taky hlasovat?tosa_CZ wrote: To by se nabízely tři varianty pro další hlasování:
![]()
Turnaj plný blbců no a Kučera aby tady nechyběl..Milko wrote:Máš šťastie, že ťa nemám v skupine, lebo by si dostal takú nakladačku...a keby to nevyšlo, tak rozpredám všetkých mojich hráčov....ps2512 wrote:To máme taky hlasovat?tosa_CZ wrote: To by se nabízely tři varianty pro další hlasování:
![]()
ANOMilko wrote:No a idem si aj zatipovať...
1, Aj keď šutríkovi fandím, tak si myslím, že už toho získal v tomto turnaji dosť a tak hovorím - NIE
2, Péesko má už silnú aj základnú skupinu a keby aj cez ňu prešiel, protiskupina je ešte silnejšia - NIE (dúfam, že sa na mňa nehneváš)
3, Verím, že Pali to zvládne - ÁNO
4, Brácho sa bude sústrediť aj na ligu, čo môže mať mať za následok, že niektoré zápasy neodohrá, tak ako by si predstavoval - NIE
5, Tento ročník pravdepodobne tomkycz ešte odíde bez bodíku - NIE
Nedělej dalšího blbýho, je nás tu již dostBig El wrote:ad 5) Věřím, že Tošík alespoň 1 bod ve skupině získá. Nicméně otázka se ptala na něco jiného.
Já blbýho nedělám. Já otázku pochopil. Pouze odpovídám ještě kromě toho na otázku, která položená nebyla. A také - samozřejmě - jejím prostřednictvím reju do Tebetosa_CZ wrote:Nedělej dalšího blbýho, je nás tu již dostBig El wrote:ad 5) Věřím, že Tošík alespoň 1 bod ve skupině získá. Nicméně otázka se ptala na něco jiného.
Tak když jsme u Milka, mohu pronést prohlášení - pokud ztratím s tomkyczem bod, tak rozprodám všechny ... a bude!Big El wrote:Já blbýho nedělám. Já otázku pochopil. Pouze odpovídám ještě kromě toho na otázku, která položená nebyla. A také - samozřejmě - jejím prostřednictvím reju do Tebetosa_CZ wrote:Nedělej dalšího blbýho, je nás tu již dostBig El wrote:ad 5) Věřím, že Tošík alespoň 1 bod ve skupině získá. Nicméně otázka se ptala na něco jiného.![]()
![]()