Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

Foxir
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by Foxir »

Případ uzavřen. Razvanica na banu trvá a já se mu na jednu stranu ani nedivím. Na věty z pravidel SP
Vedení SoccerProjectu má právo vyloučit, potrestat nebo provést jakékoli opatření proti kterémukoli účastníkovi této hry. Nehodláme svévolně ubližovat držitelům účtů, ale každý manažer musí vědět, že vedení SoccerProjectu má vždy poslední slovo při vydávání rozhodnutí na SoccerProjectu.
se dá navléci prakticky vše. Potrestaného manažera a jeho smutek chápu, ale za vše si může sám. Nedá se nic dělat.
Bohemians forever !!!

Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/

Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
ps2512

Post by ps2512 »

Komos3 wrote:Admin nickem Sheriff nebo tak nějak mi zablokoval účet. Prý mam 2 týmy a udělal jsem přestup nereálný, což je pravda nicméně, tým má můj bratr a končil se soccerprojectem a udělal tohle. Já tohle ovšem neovlivním. Prodával jsem hráče a on na něj dal takovou nabídku. Uznávám mojí chybu měl jsem to nějak nahlásit. Ovšem, když jsem adminovi napsal jak to je, napsal jen, že mam druhý tým a že to je cheating. Píšu mu, že jsem to nevěděl, že to udělal můj bratr a jestli by to nešlo nějak vyřešit, například ať mi vezme všechny moje peníze i ty co jsem měl před tim přestupem. Ale už mi neodepisuje a doslova na mě kašle. Mrzí mě to, protože soccerproject mě fakt chytl a už jsem byl v F a po prvních 4 zápasech jsem měl 12bodů, vypadalo, že bych mohl mít i šanci postoupit dál. Ale nechci strávit další 4 měsíce postupováním do F, prostě znova už se mi začínat nechce. Udělal jsem jednu chybu a to že jsem to nenahlásil, a celý 4 měsíce u socceru přišli vniveč. Taky by mohli být schovívavější a vyřešit to nějak jinak než zablokováním účtu.
sem to patří, snad si toho všimne někdo z českých šerifů
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Komos3
Assistant Coach

Post by Komos3 »

ps2512 wrote:
Komos3 wrote:Admin nickem Sheriff nebo tak nějak mi zablokoval účet. Prý mam 2 týmy a udělal jsem přestup nereálný, což je pravda nicméně, tým má můj bratr a končil se soccerprojectem a udělal tohle. Já tohle ovšem neovlivním. Prodával jsem hráče a on na něj dal takovou nabídku. Uznávám mojí chybu měl jsem to nějak nahlásit. Ovšem, když jsem adminovi napsal jak to je, napsal jen, že mam druhý tým a že to je cheating. Píšu mu, že jsem to nevěděl, že to udělal můj bratr a jestli by to nešlo nějak vyřešit, například ať mi vezme všechny moje peníze i ty co jsem měl před tim přestupem. Ale už mi neodepisuje a doslova na mě kašle. Mrzí mě to, protože soccerproject mě fakt chytl a už jsem byl v F a po prvních 4 zápasech jsem měl 12bodů, vypadalo, že bych mohl mít i šanci postoupit dál. Ale nechci strávit další 4 měsíce postupováním do F, prostě znova už se mi začínat nechce. Udělal jsem jednu chybu a to že jsem to nenahlásil, a celý 4 měsíce u socceru přišli vniveč. Taky by mohli být schovívavější a vyřešit to nějak jinak než zablokováním účtu.
Snad jo
tomkycz

Post by tomkycz »

Komos3 wrote:
ps2512 wrote:
Snad jo
pokud si brácha (ty) koupil od tebe hráče za přemrštěnou cenu, tak se s týmem rozluč... tohle si těžko nechá někdo vysvětlit
Komos3
Assistant Coach

Post by Komos3 »

pokud si brácha (ty) koupil od tebe hráče za přemrštěnou cenu, tak se s týmem rozluč... tohle si těžko nechá někdo vysvětlit[/quote]

Tak jako já chápu, je to moje chyba vlastně, ale to se prostě nemůže vyřešit fakt jen, že mi odeberou peníze. Byla to chyba, ale stane se prostě. Je to brácha ne já, já nemam možnost hrát za dva týmy, mam jen jedno IP a měnit ho nemůžu a brácha je na koleji.
Spíš jde o to, že timhle se ztrácí lidi, jako já třeba určitě znova nezačnu, hrál jsem to asi před dvěma lety a byl jsem už v E a skončil jsem, a teď jsem řekl, že to ještě zkusim, ale znova se mi začínat určitě už nechce. Já vim, že jim to může bejt jedno, ale fakt by to nešlo vyřešit nějakym trestem třeba,ale kdy nepřijdu o tým. Jedna chyba a člověk přijde o 4 měsíce kdy nad tim strávil a kdy ho to fakt bavilo.
Big El

Post by Big El »

Komos3 wrote:pokud si brácha (ty) koupil od tebe hráče za přemrštěnou cenu, tak se s týmem rozluč... tohle si těžko nechá někdo vysvětlit
Tak jako já chápu, je to moje chyba vlastně, ale to se prostě nemůže vyřešit fakt jen, že mi odeberou peníze. Byla to chyba, ale stane se prostě. Je to brácha ne já, já nemam možnost hrát za dva týmy, mam jen jedno IP a měnit ho nemůžu a brácha je na koleji.
Spíš jde o to, že timhle se ztrácí lidi, jako já třeba určitě znova nezačnu, hrál jsem to asi před dvěma lety a byl jsem už v E a skončil jsem, a teď jsem řekl, že to ještě zkusim, ale znova se mi začínat určitě už nechce. Já vim, že jim to může bejt jedno, ale fakt by to nešlo vyřešit nějakym trestem třeba,ale kdy nepřijdu o tým. Jedna chyba a člověk přijde o 4 měsíce kdy nad tim strávil a kdy ho to fakt bavilo.[/quote]

Noooo. Teď NBG ztratil cca 6 let práce jedinou blbostí...

Jinak "jim" tedy šerifstvu, potažmo Sjarelovi, opravdu bude fuk, jestli je o 1 člověka míň. Už hodně dlouho tady počet managerů ubývá, hra stagnuje a nikoho to netrápí :? To je větší problém. Proto hlavně ubývají lidi. A pokud tohle nikoho netrápí, tak Tvůj případ, navíc naprosto jednoznačná a hloupá chyba, jak jsi sám přiznal, nebude nikoho trápit tím spíš...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
PaToM

Post by PaToM »

Komos3 wrote:Tak jako já chápu, je to moje chyba vlastně, ale to se prostě nemůže vyřešit fakt jen, že mi odeberou peníze.
Keby to bolo napr. len na mne, tak by si ban ani nedostal, ale vieš... :roll:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Komos3
Assistant Coach

Post by Komos3 »

[/quote]

Noooo. Teď NBG ztratil cca 6 let práce jedinou blbostí...

Jinak "jim" tedy šerifstvu, potažmo Sjarelovi, opravdu bude fuk, jestli je o 1 člověka míň. Už hodně dlouho tady počet managerů ubývá, hra stagnuje a nikoho to netrápí :? To je větší problém. Proto hlavně ubývají lidi. A pokud tohle nikoho netrápí, tak Tvůj případ, navíc naprosto jednoznačná a hloupá chyba, jak jsi sám přiznal, nebude nikoho trápit tím spíš...[/quote]

Tak 6 let už je fakt hodně, to je skoro k pláči.
No nedá se nic dělat, třeba se poštěstí i když stim moc nepočítam, ale fakt mě to bavilo, je to nejlepší manažer na netu :)
Ale to k tomu patří, chybama se člověk učí a tohle byla moje chyba. Škoda, že ty tresty jsou tady tak přísný a nedá se to řešit jinak než rovnou zablokováním účtu.
Komos3
Assistant Coach

Post by Komos3 »

PaToM wrote:
Komos3 wrote:Tak jako já chápu, je to moje chyba vlastně, ale to se prostě nemůže vyřešit fakt jen, že mi odeberou peníze.
Keby to bolo napr. len na mne, tak by si ban ani nedostal, ale vieš... :roll:
Tak to mě fakt mrzí, že nezáleží jen na tobě :(
sexy kote

Post by sexy kote »

No ten tvůj brácha od tebe čistě náhodou koupí lamu za 1,1M a vyjdete to :mrgreen: tak po čase jako svůj druhý nákup koupí čistě náhodou jinou tvou lamu už za 5,8M a ono to kupodivu nevyjde :mrgreen: Tady není vůbec nic k řešení :mrgreen:
Komos3
Assistant Coach

Post by Komos3 »

sexy kote wrote:No ten tvůj brácha od tebe čistě náhodou koupí lamu za 1,1M a vyjdete to :mrgreen: tak po čase jako svůj druhý nákup koupí čistě náhodou jinou tvou lamu už za 5,8M a ono to kupodivu nevyjde :mrgreen: Tady není vůbec nic k řešení :mrgreen:
No ten první jsme byli relativně na začátku, a on spíš, ten hráč na jeho poměry zas taková lama nebyl tak ho koupil ikdyž jsem mu říkal že to je blbost, a ten druhej to byl totální a to už jsem uvedl proč.
Nevim proč tady na mě útočíš, nemam důvod lhát, ale to je jedno.
Big El

Post by Big El »

Komos3 wrote:
sexy kote wrote:No ten tvůj brácha od tebe čistě náhodou koupí lamu za 1,1M a vyjdete to :mrgreen: tak po čase jako svůj druhý nákup koupí čistě náhodou jinou tvou lamu už za 5,8M a ono to kupodivu nevyjde :mrgreen: Tady není vůbec nic k řešení :mrgreen:
No ten první jsme byli relativně na začátku, a on spíš, ten hráč na jeho poměry zas taková lama nebyl tak ho koupil ikdyž jsem mu říkal že to je blbost, a ten druhej to byl totální a to už jsem uvedl proč.
Nevim proč tady na mě útočíš, nemam důvod lhát, ale to je jedno.
No. I kdyby jsi nelhal, tak je to jednání přinejmenším velmi podezřelé. Prostě taková lama 5,8M nestojí a pokud jsi hrál v Éčku, tak to zatraceně dobře víš.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Komos3
Assistant Coach

Post by Komos3 »

Big El wrote:No. I kdyby jsi nelhal, tak je to jednání přinejmenším velmi podezřelé. Prostě taková lama 5,8M nestojí a pokud jsi hrál v Éčku, tak to zatraceně dobře víš.
Ale dyť jo, já ho nedal za takovou cenu, dal jsem ho za málo. Říkam, že brácha končil a chtěl mi polepšit prostě no. Tak na něj napálil tolik. Ale samozřejmě, že vim, že takovou cenu neměl, to jsem snad ani za hráče nedal doposud já, nejvíc snad 2,5m. :)
Komos3
Assistant Coach

Post by Komos3 »

Komos3 wrote:
Big El wrote:No. I kdyby jsi nelhal, tak je to jednání přinejmenším velmi podezřelé. Prostě taková lama 5,8M nestojí a pokud jsi hrál v Éčku, tak to zatraceně dobře víš.
Ale dyť jo, já ho nedal za takovou cenu, dal jsem ho za málo. Říkam, že brácha končil a chtěl mi polepšit prostě no. Tak na něj napálil tolik. Ale samozřejmě, že vim, že takovou cenu neměl, to jsem snad ani za hráče nedal doposud já, nejvíc snad 2,5m. :)
Ale ono už je to jedno, hold jsem si to posral a nedá se stim nic dělat. Vim, že je to dost pofidérní a sám bych tomu možná nevěřil, ale vyjímka potvrzuje pravidlo stát se může všechno, ale fakt nemam 2 týmy. Jako mrzí mě to, ale chápu to, musej tady být nějaký pravidla jinak by si každej dělal co chce.
impossible

Post by impossible »

A co treba kontaktovat serifa kdyz si dostal premrstenou nabidku, aby ji stahl a vyhnul ses tak banu? :?: :shock:
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”