tosa_CZ wrote: pokud ztratím s tomkyczem bod, tak rozprodám všechny ... a bude!
opatrně s takovými prohlášeními

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33
tak jsem to našel v kopečkově archivu zápasů

Moderator: Czech Moderators
tosa_CZ wrote: pokud ztratím s tomkyczem bod, tak rozprodám všechny ... a bude!
Myslím, že Kopeček s Tomkyčem těch 21 skutečně překonali. Kopeček si nevěřil, vzdal to předem, poslal Céčko a pak civěl na výsledek. Nejdřív se divil, že by Tomkyč taky vypustil. Ale to ne, to jen Céčkový Kopečkův gólman machrovalPaToM wrote:No, už sa to tu raz preberalo, ale rekord čo si pamätám, tak je o 21 bodov lepší výkon a aj tak prehra (tiež 3 nepremenené penalty)...
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=3892203
Poněvadž jsem Tě vůbec nechtěl snižovat, tak si všimni, jak obrovsky jsem opatrný - napsal jsem "rozprodám všechny ... a bude", tudíž si můžu potom prodávat co chcitomkycz wrote:opatrně s takovými prohlášeními...
No veď ja viem, tomkycz má ten odkaz na prvom príspevku na tejto strane. A to bol rozdiel "len" 18...Big El wrote:Myslím, že Kopeček s Tomkyčem těch 21 skutečně překonali. Kopeček si nevěřil, vzdal to předem, poslal Céčko a pak civěl na výsledek. Nejdřív se divil, že by Tomkyč taky vypustil. Ale to ne, to jen Céčkový Kopečkův gólman machroval![]()
![]()
Taky to byly pentle.
Šutříku máš u nás +sice bezvýznamné ale obrovskéšutr wrote:Prepáčtě pán domácí že až teď, ale nestíhááám![]()
Anketa neboli lehoučký kvíz![]()
NE
ANO
ANO
100% ANO
NE
a k moji skupině, no fajná, fajnái ta protiskupina se mi líbí
Aha, Tomkyč to tam nejdřív neměl a nevšiml jsem si, že použil editPaToM wrote:No veď ja viem, tomkycz má ten odkaz na prvom príspevku na tejto strane. A to bol rozdiel "len" 18...Big El wrote:Myslím, že Kopeček s Tomkyčem těch 21 skutečně překonali. Kopeček si nevěřil, vzdal to předem, poslal Céčko a pak civěl na výsledek. Nejdřív se divil, že by Tomkyč taky vypustil. Ale to ne, to jen Céčkový Kopečkův gólman machroval![]()
![]()
Taky to byly pentle.
To bude asi tým, že ako si spomínal, nemáš to vo zvyku a miesto toho napíšeš radšej tri-štyri príspevky za sebou...Big El wrote:Aha, Tomkyč to tam nejdřív neměl a nevšiml jsem si, že použil edit
No, někdy pravda. Sám edit občas také používám, ale nečtu ho po jiných... Když někdo edituje příspěvek neukáže se jako nový, ale je označený jako přečtený... Teda nevím, proč Tě poučuju - tohle určitě víšPaToM wrote:To bude asi tým, že ako si spomínal, nemáš to vo zvyku a miesto toho napíšeš radšej tri-štyri príspevky za sebou...Big El wrote:Aha, Tomkyč to tam nejdřív neměl a nevšiml jsem si, že použil edit
Šutrík, ako môžeš uprednostňovať prácu pred socceromšutr wrote:Prepáčtě pán domácí že až teď, ale nestíhááám![]()
To sa mi páči chlapci - takto podrobne rozoberať "edit"...a to ste ešte nehrali žiaden zápas - už sa teším na tie rozbory zápasovBig El wrote:No, někdy pravda. Sám edit občas také používám, ale nečtu ho po jiných... Když někdo edituje příspěvek neukáže se jako nový, ale je označený jako přečtený... Teda nevím, proč Tě poučuju - tohle určitě víšPaToM wrote:To bude asi tým, že ako si spomínal, nemáš to vo zvyku a miesto toho napíšeš radšej tri-štyri príspevky za sebou...Big El wrote:Aha, Tomkyč to tam nejdřív neměl a nevšiml jsem si, že použil edit![]()
![]()
Ale prostě proto si editu lze těžko všimnout...
Milko: Sorry za OT
P.S. Patom - to vzpomínal frenkič
Musím priznať, že toto je pre mňa trošku prekvapivý výsledok....ale po takom výkone sa ani nečudujem, že si odvážaš dôležité tri bodíky od Romanacrueface1 wrote:1FC Mrakoplaš - FC Crue Olomouc 0:1 (131:135)
Tak první 3 bodíky jsou doma..krásný výkon na hřišti Romana