Přeci Ti nebudu nic nalhávat!mrakoplas44 wrote:Tak máš teda pravdu. Ale stejnak.

Moderator: Czech Moderators
Přeci Ti nebudu nic nalhávat!mrakoplas44 wrote:Tak máš teda pravdu. Ale stejnak.
A co říkáš tvému souboji týmů s nejdelším názvem.tosa_CZ wrote:Přeci Ti nebudu nic nalhávat!mrakoplas44 wrote:Tak máš teda pravdu. Ale stejnak.
Tak v prvé řadě jsem nadšený, že náš název je delší!mrakoplas44 wrote:A co říkáš tvému souboji týmů s nejdelším názvem.
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
Pivni_klub_vyschly_sud
necekal ze mu vychlastam vsechny body a ze mu zustane jen vyschly sudtosa_CZ wrote:Tak v prvé řadě jsem nadšený, že náš název je delší!mrakoplas44 wrote:A co říkáš tvému souboji týmů s nejdelším názvem.
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
Pivni_klub_vyschly_sud![]()
V druhé řadě je nám jasné, že to bude brutální souboj v osmifinále s týmem, který postoupil ze skupiny za malým vesnickým klubem, na který ztratil pouhých 9 bodů
Tak to ti gratuluju. Vím jaké to je. Já dnes hraju první utkání semi. poháru.Mazzy wrote:Tak a ted se muzu plne soustredit na Buben. Prevzal jsem stafetu po Romanovi v Ceskomoravske lize a nyni hura na osmifinale. Doufam, ze se to nejak nepokazi. Mam hned na zacatek dost silneho soupere No Madam. Bude to boj a tak se na to tesim.
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto -21tosa_CZ wrote:Skupina dohrána, u nás panuje téměř naprostá spokojenost. Zakončili jsme ji s bilancí 6 výher a skóre 21:7. Jediné, co nám radost malinko kazí, je pohled na protiskupinu, kde malý vesnický klub dosáhl sice stejného počtu výher, ale s lepším skóre 23:3![]()
Do osmifinále jdeme s cílem postoupit, a to přes manažera Balu a jeho Pivni_klub_vyschly_sud
Ještě pro Romana střelci:
Bjarte Winsnes - 5
Petr Šmarda - 5
Dexter Blank - 4
Karel Kalivoda - 3
Javier Gómez - 2
Josef Herda - 2
Tak už jenom kdo půjde z druhého místa a je to komplet.impossible wrote:Vypada to, ze jsme sve soupere nasim plnym bodovym ziskem nabudili k lepsimu vykonu:
Gunners Zhor 1 - 1 Mission Impossible (125 - 126)
Sice jsme sahali po 3 bodec, ale redka v 66. minute a nasledne srovnani bylo proti.
Presto mame jiz kolo pred koncem zakladky jasne prvenstvi ve skupine, a to nas tesi
Tým P W D L +/- + -
1 Mission Impossible 13 4 1 0 +11 14 3
2 FC Sparat 9 3 0 2 +4 11 7
3 Gunners Zhor 7 2 1 2 +1 9 8
4 White Devils FC 0 0 0 5 -16 2 18
Trochu mě to překvapilo, ale Orli vedou v Déčku. Možná černý kůň tohoto ročníku.Big El wrote:Team Herbalife - Orli Týnec 3:4 (133:134)
Áčko třetí zápas během jednoho dne už nezvládlo... Gratulujeme soupeři.