Jo jo, také jsem něco takové v kuloárech zaslechl.tosa_CZ wrote:Jo a jinak mám zcela vynikající zprávu - někdy předevčírem pozdě večer s největší pravděpodobností znovuzažehnul SP zápal u mocipána PupajdihoDoufám a věřím, že se to potvrdí

Moderator: Czech Moderators
Jo jo, také jsem něco takové v kuloárech zaslechl.tosa_CZ wrote:Jo a jinak mám zcela vynikající zprávu - někdy předevčírem pozdě večer s největší pravděpodobností znovuzažehnul SP zápal u mocipána PupajdihoDoufám a věřím, že se to potvrdí
Potichu, nebo ho tim vyplasis!tosa_CZ wrote:Jo a jinak mám zcela vynikající zprávu - někdy předevčírem pozdě večer s největší pravděpodobností znovuzažehnul SP zápal u mocipána PupajdihoDoufám a věřím, že se to potvrdí
Áno, Mantel mě ve čtvrtfinále přivítá na Dubině. Nu, Mantel patří ke zkušenějším harcovníkům, níceméně se pokusíme překvapit a s tím i sebrat prachyPaTTTTrick wrote:tak tak... rád bych postoupil v lize a díky týmové náladě pod 50% si nemůžu moc vyskakovat. Takže do všech tří pohárů včera šlo b-čko a i dnes do finále Onula cupu a překvapivě uhrálo i s tou náladou dvě vítězství. Bohužel tady to nevyšlo, ale dalo se čekat že ne vše se podaří....mantel wrote:Místo předpokládaného loučení s turnajem dnes mí hoši předvedli bojovný výkon a postupují dále. Nutno ovšem podotknout, že to bylo pouze díky shovívavosti soupeře, který evidentně upřednostnil zítřejší ligu. Jinak by mě smáznul jak obtížný hmyz.
PC Bonner 1 - 2 Fc Mantel
výkony: 134:138
Jsem rád, že v tomhle pro mě zakletém turnaji pokračuju dále. Sice bez šance na celkový úspěch, nicméně i postup mezi 8 nej je velký úspěch. Ještě jeden krůček výše by se mi určitě moc líbil, takže se nechám překvapit, s kým se to ve čtvrtfinále utkám.
Gratulace Mantelovi a necht se daří, ve čtvrtfinále by si měl hrát s Onulou doma....
Zapomeň, leda by ti někdo pomáhal.Azor wrote:Áno, Mantel mě ve čtvrtfinále přivítá na Dubině. Nu, Mantel patří ke zkušenějším harcovníkům, níceméně se pokusíme překvapit a s tím i sebrat prachyPaTTTTrick wrote:tak tak... rád bych postoupil v lize a díky týmové náladě pod 50% si nemůžu moc vyskakovat. Takže do všech tří pohárů včera šlo b-čko a i dnes do finále Onula cupu a překvapivě uhrálo i s tou náladou dvě vítězství. Bohužel tady to nevyšlo, ale dalo se čekat že ne vše se podaří....mantel wrote:Místo předpokládaného loučení s turnajem dnes mí hoši předvedli bojovný výkon a postupují dále. Nutno ovšem podotknout, že to bylo pouze díky shovívavosti soupeře, který evidentně upřednostnil zítřejší ligu. Jinak by mě smáznul jak obtížný hmyz.
PC Bonner 1 - 2 Fc Mantel
výkony: 134:138
Jsem rád, že v tomhle pro mě zakletém turnaji pokračuju dále. Sice bez šance na celkový úspěch, nicméně i postup mezi 8 nej je velký úspěch. Ještě jeden krůček výše by se mi určitě moc líbil, takže se nechám překvapit, s kým se to ve čtvrtfinále utkám.
Gratulace Mantelovi a necht se daří, ve čtvrtfinále by si měl hrát s Onulou doma....
...jsem s tím někým mluvil. Prý na Tebe nezapomněl a má Tě v merkumantel wrote: Zapomeň, leda by ti někdo pomáhal.
To je jen tvé zbožné přání. Skutečnost je zcela jiná.Big El wrote:...jsem s tím někým mluvil. Prý na Tebe nezapomněl a má Tě v merkumantel wrote: Zapomeň, leda by ti někdo pomáhal.
Nu ano, Radek Marek tu pentli chytil, nicméně, ale i kdyby Danilovs tu pentli dal, tak bysme to těžko dotáhli na remízu..mantel wrote:Fc Mantel 3 - 1 Baníček
výkony 140:134
Tak semifinále je doma, Azor se snažil, seč mu síly stačily, nicméně neproměněná pentle ho poslala do kolen. Nebohý střelec je ještě teď trénuje a zbytek mančaftu běhá kolem hřiště, aby jim nebylo líto.
Dalším soupeřem je Bohemians Jeníkov, favoritem určitě nejsem, nicméně soupeř ještě zdatně bojuje v poháru, takže šance tu určitá je.
pro mě je to také jeden z největších úspěchů - dobýt šlechtickou minci, memoriál tomáše pospíchala a donkey and cave - pro mě tři nejprestižnější turnaje a konečně se mi splnil poslední úspěch. - už jen předhonit sjarela s počtem bodů v áčku a můžu SP pustit k vodě.mantel wrote:Nevím, co by pohár pro vítěze znamenal pro Oslíčka, pro mě by to byl určitě jeden nějvětších úspěchů na SP. Samozřejmě pro jeho zisk udělám všechno.
Blahopřeju Oslíčkovi k drahocennému pohárku, leč i Mantelovi, sehráli jste pěkné finále!oslicek wrote:pro mě je to také jeden z největších úspěchů - dobýt šlechtickou minci, memoriál tomáše pospíchala a donkey and cave - pro mě tři nejprestižnější turnaje a konečně se mi splnil poslední úspěch. - už jen předhonit sjarela s počtem bodů v áčku a můžu SP pustit k vodě.mantel wrote:Nevím, co by pohár pro vítěze znamenal pro Oslíčka, pro mě by to byl určitě jeden nějvětších úspěchů na SP. Samozřejmě pro jeho zisk udělám všechno.