Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

Šakal
Team Board Member

Re: Šlechtická Mince 23_- ještě to prodloužíme :)

Post by Šakal »

tosa_CZ wrote:Jo a jinak mám zcela vynikající zprávu - někdy předevčírem pozdě večer s největší pravděpodobností znovuzažehnul SP zápal u mocipána Pupajdiho :!: Doufám a věřím, že se to potvrdí :wink:
Jo jo, také jsem něco takové v kuloárech zaslechl. :D
7sakal7
TJ Barca Nyrany
impossible
Member of the Soccer Project Association

Post by impossible »

tosa_CZ wrote:Jo a jinak mám zcela vynikající zprávu - někdy předevčírem pozdě večer s největší pravděpodobností znovuzažehnul SP zápal u mocipána Pupajdiho :!: Doufám a věřím, že se to potvrdí :wink:
Potichu, nebo ho tim vyplasis!
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Azor

Post by Azor »

PaTTTTrick wrote:
mantel wrote:Místo předpokládaného loučení s turnajem dnes mí hoši předvedli bojovný výkon a postupují dále. Nutno ovšem podotknout, že to bylo pouze díky shovívavosti soupeře, který evidentně upřednostnil zítřejší ligu. Jinak by mě smáznul jak obtížný hmyz.
PC Bonner 1 - 2 Fc Mantel
výkony: 134:138

Jsem rád, že v tomhle pro mě zakletém turnaji pokračuju dále. Sice bez šance na celkový úspěch, nicméně i postup mezi 8 nej je velký úspěch. Ještě jeden krůček výše by se mi určitě moc líbil, takže se nechám překvapit, s kým se to ve čtvrtfinále utkám.
tak tak... rád bych postoupil v lize a díky týmové náladě pod 50% si nemůžu moc vyskakovat. Takže do všech tří pohárů včera šlo b-čko a i dnes do finále Onula cupu a překvapivě uhrálo i s tou náladou dvě vítězství. Bohužel tady to nevyšlo, ale dalo se čekat že ne vše se podaří....

Gratulace Mantelovi a necht se daří, ve čtvrtfinále by si měl hrát s Onulou doma....
Áno, Mantel mě ve čtvrtfinále přivítá na Dubině. Nu, Mantel patří ke zkušenějším harcovníkům, níceméně se pokusíme překvapit a s tím i sebrat prachy :twisted:
mantel

Post by mantel »

Azor wrote:
PaTTTTrick wrote:
mantel wrote:Místo předpokládaného loučení s turnajem dnes mí hoši předvedli bojovný výkon a postupují dále. Nutno ovšem podotknout, že to bylo pouze díky shovívavosti soupeře, který evidentně upřednostnil zítřejší ligu. Jinak by mě smáznul jak obtížný hmyz.
PC Bonner 1 - 2 Fc Mantel
výkony: 134:138

Jsem rád, že v tomhle pro mě zakletém turnaji pokračuju dále. Sice bez šance na celkový úspěch, nicméně i postup mezi 8 nej je velký úspěch. Ještě jeden krůček výše by se mi určitě moc líbil, takže se nechám překvapit, s kým se to ve čtvrtfinále utkám.
tak tak... rád bych postoupil v lize a díky týmové náladě pod 50% si nemůžu moc vyskakovat. Takže do všech tří pohárů včera šlo b-čko a i dnes do finále Onula cupu a překvapivě uhrálo i s tou náladou dvě vítězství. Bohužel tady to nevyšlo, ale dalo se čekat že ne vše se podaří....

Gratulace Mantelovi a necht se daří, ve čtvrtfinále by si měl hrát s Onulou doma....
Áno, Mantel mě ve čtvrtfinále přivítá na Dubině. Nu, Mantel patří ke zkušenějším harcovníkům, níceméně se pokusíme překvapit a s tím i sebrat prachy :twisted:
Zapomeň, leda by ti někdo pomáhal. :mrgreen:
Big El

Post by Big El »

mantel wrote: Zapomeň, leda by ti někdo pomáhal. :mrgreen:
...jsem s tím někým mluvil. Prý na Tebe nezapomněl a má Tě v merku :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
mantel

Post by mantel »

Big El wrote:
mantel wrote: Zapomeň, leda by ti někdo pomáhal. :mrgreen:
...jsem s tím někým mluvil. Prý na Tebe nezapomněl a má Tě v merku :lol:
To je jen tvé zbožné přání. Skutečnost je zcela jiná. :lol:
Prim
Team Board Member

Post by Prim »

Primisimo FC - Brujeria 2-2, pen. 1-2 (141-138)
Tentokrat se nas stesticko jiz nedrzelo, takze se loucime ve ctvrfinale, gratulace souperi.
mantel

Post by mantel »

Fc Mantel 3 - 1 Baníček
výkony 140:134

Tak semifinále je doma, Azor se snažil, seč mu síly stačily, nicméně neproměněná pentle ho poslala do kolen. Nebohý střelec je ještě teď trénuje a zbytek mančaftu běhá kolem hřiště, aby jim nebylo líto.
Dalším soupeřem je Bohemians Jeníkov, favoritem určitě nejsem, nicméně soupeř ještě zdatně bojuje v poháru, takže šance tu určitá je.
Azor

Post by Azor »

mantel wrote:Fc Mantel 3 - 1 Baníček
výkony 140:134

Tak semifinále je doma, Azor se snažil, seč mu síly stačily, nicméně neproměněná pentle ho poslala do kolen. Nebohý střelec je ještě teď trénuje a zbytek mančaftu běhá kolem hřiště, aby jim nebylo líto.
Dalším soupeřem je Bohemians Jeníkov, favoritem určitě nejsem, nicméně soupeř ještě zdatně bojuje v poháru, takže šance tu určitá je.
Nu ano, Radek Marek tu pentli chytil, nicméně, ale i kdyby Danilovs tu pentli dal, tak bysme to těžko dotáhli na remízu..
Nu, skončili jsme ve čtvrtfinále, což je nemilé, krok nám chyběl k získání prachů...
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

Brujeria - Totemo Baka 0:1 (výkony 138:142)
- na soupeře jsme neměli, jak díky tým.náladě (momentálně máme 85%) tak hlavně na kvalitu hráčů (a to si myslím, že ani nenasadili to nejlepší :wink: ) takže, gratulace! :twisted:
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
mantel

Post by mantel »

Dnes pro mně veledůležité utkání v tomto pro mně srdečním turnaji. VDP by mohla pomoci, v záloze jsou ještě další karty, uvidíme, zda bude nutné je vynášet již dnes. Každopádně pro výhru dnes udělám vše možné i nemožné. Asi se i zkusím zeptat PŠ-ka, jak se to dělá s těmi kapry, jsem v téhle oblasti naprosto nevzdělán. Ve 22 hodin hraju další veledůležité utkání v Prokoplém bubnu, nicméně Mince má v každém případě přednost.
mantel

Post by mantel »

Tak všechny bonusové karty zůstaly schovány na případné finále a málem se mi to vymstilo. Zranění středového záložníka+moje podcenění náhradníků znamenalo o bod horší výkon (podle Battle jsem měl být o 2 body lepší), se štěstím remízu a postup na pentle. Samozřejmě se tímto omlouvám soupeří, že přes lepší výkon nepostoupil, na jeho místě by mě to štvalo.
Fc Mantel 2 - 2 Bohemians Jenikov
výkony: 137:138

Finále se hraje 3.ledna v 10 hodin, datum mi velice vyhovuje, bude šance vymyslet něco na lišáka Oslíčka. Hrát se bude doma, což mi opět maximálně vyhovuje. Nevím, co by pohár pro vítěze znamenal pro Oslíčka, pro mě by to byl určitě jeden nějvětších úspěchů na SP. Samozřejmě pro jeho zisk udělám všechno.
tomkycz

Post by tomkycz »

žádáme pořadatele turnaje o zařazení našeho týmu do seznamu zájemců o účast v tomto tradičním turnaji komunity SP CZ. děkuji tomkycz :wink:
oslicek

Post by oslicek »

mantel wrote:Nevím, co by pohár pro vítěze znamenal pro Oslíčka, pro mě by to byl určitě jeden nějvětších úspěchů na SP. Samozřejmě pro jeho zisk udělám všechno.
pro mě je to také jeden z největších úspěchů - dobýt šlechtickou minci, memoriál tomáše pospíchala a donkey and cave - pro mě tři nejprestižnější turnaje a konečně se mi splnil poslední úspěch. - už jen předhonit sjarela s počtem bodů v áčku a můžu SP pustit k vodě.
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

oslicek wrote:
mantel wrote:Nevím, co by pohár pro vítěze znamenal pro Oslíčka, pro mě by to byl určitě jeden nějvětších úspěchů na SP. Samozřejmě pro jeho zisk udělám všechno.
pro mě je to také jeden z největších úspěchů - dobýt šlechtickou minci, memoriál tomáše pospíchala a donkey and cave - pro mě tři nejprestižnější turnaje a konečně se mi splnil poslední úspěch. - už jen předhonit sjarela s počtem bodů v áčku a můžu SP pustit k vodě.
Blahopřeju Oslíčkovi k drahocennému pohárku, leč i Mantelovi, sehráli jste pěkné finále!
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”