A s náladou v týmu 92mantel wrote:Vyvalte sudy, jde se slavit. PS-ko to přece jen dokázal.Výkon 140 je na světě.
Navíc to zahrál venku a jen při 95% agresi. Asi si na tebe začnu pomalu dávat pozor.

Moderator: Czech Moderators
A s náladou v týmu 92mantel wrote:Vyvalte sudy, jde se slavit. PS-ko to přece jen dokázal.Výkon 140 je na světě.
Navíc to zahrál venku a jen při 95% agresi. Asi si na tebe začnu pomalu dávat pozor.
díky, teď už jen překonat můj absolutní rekord a to zahrát 150doctor46 wrote:gratulka![]()
no hlavně když to nebude proti nám...ps2512 wrote:díky, teď už jen překonat můj absolutní rekord a to zahrát 150doctor46 wrote:gratulka![]()
a co takhle po svým absolutním rekordu překonat ten absolutní v SP, tedy dát výkon tak přes 158?ps2512 wrote:díky, teď už jen překonat můj absolutní rekord a to zahrát 150doctor46 wrote:gratulka![]()
Hmmm, tak jsem se teď díval kdeže Papura je a jsem zjistil, že už neexistuje, neb manažer jeho klubu už není na SP.léblík wrote:Ale opravdu jen s menšímAzor wrote:Trefa!puzzle wrote:
Ty ho určitě chceš obratem prodat za víc že? Jinak nevim teda...![]()
30 Črv 2011 onula 41 Hráč Adrian Papura byl prodán za € 31.500.000,00 do F.C. OLTENIA
Do kasy připlulo: + € 30.240.000,00
Tak původně jsem ho nechtěl prodávat, jenže mě jeden manažer namonec ukecal, tak jsem si řekl, že to asi bude lepší koupit více hodně dobrých hráčů, než mít v týmu jednu superhvězdu, kterou jsem stejně s menším ziskem prodal
Tak, ak si si to náhodou nevšimol, tvoj gólman bol v Oltenii, ktorá si rozhodne šla po nie jeden áčkový titul...až kým minulú sezónu týpek nedostal ban. Bol to jeden z najlepších tímov v histórii SP, ak nie najlepší vôbec...Azor wrote:Hmmm, tak jsem se teď díval kdeže Papura je a jsem zjistil, že už neexistuje, neb manažer jeho klubu už není na SP.Ono, nejenže ubývá mananažerů, i ti co nyní skončí s sebou stáhnou i pár velmi dobrých hráčů a to je desetinásobná škoda
IckoAzor wrote:a co takhle po svým absolutním rekordu překonat ten absolutní v SP, tedy dát výkon tak přes 158?ps2512 wrote:díky, teď už jen překonat můj absolutní rekord a to zahrát 150doctor46 wrote:gratulka![]()
Absolutny rekord vykonu je 158? To sa kedy komu podarilo?Azor wrote:a co takhle po svým absolutním rekordu překonat ten absolutní v SP, tedy dát výkon tak přes 158?ps2512 wrote:díky, teď už jen překonat můj absolutní rekord a to zahrát 150doctor46 wrote:gratulka![]()
hadam FrrFrr to dalTotti wrote:Absolutny rekord vykonu je 158? To sa kedy komu podarilo?Azor wrote:a co takhle po svým absolutním rekordu překonat ten absolutní v SP, tedy dát výkon tak přes 158?ps2512 wrote: díky, teď už jen překonat můj absolutní rekord a to zahrát 150
Co si me beres bezduvodne do hubyps2512 wrote:IckoAzor wrote:a co takhle po svým absolutním rekordu překonat ten absolutní v SP, tedy dát výkon tak přes 158?ps2512 wrote: díky, teď už jen překonat můj absolutní rekord a to zahrát 150
[/quote]hadam FrrFrr to dal
Jo, tak toho jsem si vůbec nevšiml. To je tedy dvojnásobná škoda, Papura by být i v týmu mistrů. Ale co,co se stalo, se stalo, už se to nemůže vrátit...Hippopotamus wrote:Tak, ak si si to náhodou nevšimol, tvoj gólman bol v Oltenii, ktorá si rozhodne šla po nie jeden áčkový titul...až kým minulú sezónu týpek nedostal ban. Bol to jeden z najlepších tímov v histórii SP, ak nie najlepší vôbec...Azor wrote:Hmmm, tak jsem se teď díval kdeže Papura je a jsem zjistil, že už neexistuje, neb manažer jeho klubu už není na SP.Ono, nejenže ubývá mananažerů, i ti co nyní skončí s sebou stáhnou i pár velmi dobrých hráčů a to je desetinásobná škoda
nemas byt nemoznyimpossible wrote:Co si me beres bezduvodne do hubyps2512 wrote:IckoAzor wrote: a co takhle po svým absolutním rekordu překonat ten absolutní v SP, tedy dát výkon tak přes 158?![]()
![]()
![]()
![]()