Doufám, že mně taky!Milko wrote:Treba už zabodovať, lebo sa ti postup vzdiali...tomkycz wrote:zítra uvidíte prešovský beton v našem stánku. To by bylo, aby výkon o 20 nižší nestačil na remízuKaždopádne budem držať palce

Moderator: Czech Moderators
Doufám, že mně taky!Milko wrote:Treba už zabodovať, lebo sa ti postup vzdiali...tomkycz wrote:zítra uvidíte prešovský beton v našem stánku. To by bylo, aby výkon o 20 nižší nestačil na remízuKaždopádne budem držať palce
No to vieme, preto kupuješ od iných mužstiev hviezdyps2512 wrote: Ticho.......nemám žádné dobré hráče![]()
Tomky díky
Tosíček, ty si favoritom, tebe to netreba...tosa_CZ wrote:Doufám, že mně taky!Milko wrote:Treba už zabodovať, lebo sa ti postup vzdiali...tomkycz wrote:zítra uvidíte prešovský beton v našem stánku. To by bylo, aby výkon o 20 nižší nestačil na remízuKaždopádne budem držať palce
No to víš, když Palo za 11M tak já za 12MMilko wrote:No to vieme, preto kupuješ od iných mužstiev hviezdyps2512 wrote: Ticho.......nemám žádné dobré hráče![]()
Tomky díky...Napr. dnes ďaľšiu - Pavel Sivok za 10,5M
![]()
![]()
Kua, odkiaľ ty tie prachy bereš chlape
Veď koľko ťa už stáli rozhodcovia....
ps2512 wrote:No to víš, když Palo za 11M tak já za 12MMilko wrote:No to vieme, preto kupuješ od iných mužstiev hviezdyps2512 wrote: Ticho.......nemám žádné dobré hráče![]()
Tomky díky...Napr. dnes ďaľšiu - Pavel Sivok za 10,5M
![]()
![]()
Kua, odkiaľ ty tie prachy bereš chlape
Veď koľko ťa už stáli rozhodcovia....
![]()
Ale ještě jeden rozjednaný nákup a pauza
Veřejně nebo přes SZ?palo wrote:To je jak studená válka - zahájíme rozhovory o odzbrojování ???
Veřejně - Ty mně v rámci gesta dobré vůle prodáš za pakatel svoje mladé hvězdy a pak budem jednat o dalším kroku...ps2512 wrote:Veřejně nebo přes SZ?palo wrote:To je jak studená válka - zahájíme rozhovory o odzbrojování ???
tam nikoho takovýho nemám, ani nedělám žádné pokusy, nic nestavím....klidně k nám pošlete mezinárodní komisipalo wrote:Veřejně - Ty mně v rámci gesta dobré vůle prodáš za pakatel svoje mladé hvězdy a pak budem jednat o dalším kroku...ps2512 wrote:Veřejně nebo přes SZ?palo wrote:To je jak studená válka - zahájíme rozhovory o odzbrojování ???
Gratulácia.husic wrote:1. zápas: FC Trabant - Husičova 11 0 - 1 (131-136)
Konečně to vyšlo![]()
Po vypuštěném posledním zápase ve Stratovarisu Cupu se nám na třetí pokus podařilo FC Trabant porazit
Tomu Ty říkáš odzbrojování ?ps2512 wrote:tam nikoho takovýho nemám, ani nedělám žádné pokusy, nic nestavím....klidně k nám pošlete mezinárodní komisipalo wrote: Veřejně - Ty mně v rámci gesta dobré vůle prodáš za pakatel svoje mladé hvězdy a pak budem jednat o dalším kroku...
Ano, hned jednu prodávámpalo wrote:Tomu Ty říkáš odzbrojování ?ps2512 wrote:tam nikoho takovýho nemám, ani nedělám žádné pokusy, nic nestavím....klidně k nám pošlete mezinárodní komisipalo wrote: Veřejně - Ty mně v rámci gesta dobré vůle prodáš za pakatel svoje mladé hvězdy a pak budem jednat o dalším kroku...Uprostřed jednání koupíš další zbraň hromadného ničení ???
Nu, tak tady se já musím přiznat, že jsem své ambice pohřbil ještě před zápasemMilko wrote:Sebavedomie nahlodané...že by sa Mr. Random vracal k mantelíkoviMilko wrote:Mantelíkovi dnes nahlodám sebavedomie vo večernom "dôležitom" priateľskom zápase, takže zajtra ho dáš bezproblémov "dole"...Azor wrote:Macropus Ultras Mania FC - Baníček 0:4 V:93-128
tak jsme si nahnali skóre a jsme tak 2., o skóre před Mantelem, se kterým budem hrát zítra v 18h o důležité body.![]()
nejsi......zatimMilko wrote:Nedarí sa, nedarí...
Cechie Dubec 1 - 0 The Last Mohycan
- tak ani v treťom zápase v skupine sme nedokázali zabodovať...začínam si pripadať ako fackovací panák...alebo, že by som už bol
![]()