víš něco víc? ... MI vyhraje nad Live? A Oleksovice porazí FC Lancre?mrakoplas44 wrote:Jenom v dalším kole, tedy jestli poražíš MI.PaTTTTrick wrote:
PS2512: Neboj.. my dva se jen tak nepotkáme

Moderator: Czech Moderators
víš něco víc? ... MI vyhraje nad Live? A Oleksovice porazí FC Lancre?mrakoplas44 wrote:Jenom v dalším kole, tedy jestli poražíš MI.PaTTTTrick wrote:
Přesně takhle bych to viděl.PaTTTTrick wrote:víš něco víc? ... MI vyhraje nad Live? A Oleksovice porazí FC Lancre?mrakoplas44 wrote:Jenom v dalším kole, tedy jestli poražíš MI.PaTTTTrick wrote:
A byl jsi celej rok hodnej?ps2512 wrote:Ze me na Vanoce vsichni strasite!
malej Peta rikal, ze jsem bylmrakoplas44 wrote:A byl jsi celej rok hodnej?ps2512 wrote:Ze me na Vanoce vsichni strasite!
Tak se nediv.
Tak proti tomu nemám námitek.ps2512 wrote:malej Peta rikal, ze jsem bylmrakoplas44 wrote:A byl jsi celej rok hodnej?ps2512 wrote:Ze me na Vanoce vsichni strasite!
Tak se nediv.
Pro mne trochu je tento tým překvapení turnaje.Mazzy wrote:Orli Týnec = No Boost 4:3 (139:133)
Tak je to tu. Nas tym byl vyrazen a smutne cestuje domu. Rozhodla jedina vec a to vylouceni naseho agresivniho stopera, ktery musel zaskocit za jednicku Pražáka. Ocekaval jsem, ze nejspise cervenou dostane, ale vduchu jsem doufal, ze i souper bude vykartovan. Nu coz stalo se a musime se divat kupredu.
Tak velka gratulace k postupu Tynce a mnoho zdaru v dalsich bojich.
procpak je prekvapenim tym, ktery umi hrat 143?mrakoplas44 wrote:Pro mne trochu je tento tým překvapení turnaje.Mazzy wrote:Orli Týnec = No Boost 4:3 (139:133)
Tak je to tu. Nas tym byl vyrazen a smutne cestuje domu. Rozhodla jedina vec a to vylouceni naseho agresivniho stopera, ktery musel zaskocit za jednicku Pražáka. Ocekaval jsem, ze nejspise cervenou dostane, ale vduchu jsem doufal, ze i souper bude vykartovan. Nu coz stalo se a musime se divat kupredu.
Asi právě proto že jsem to nevěděl.ps2512 wrote:procpak je prekvapenim tym, ktery umi hrat 143?mrakoplas44 wrote:Pro mne trochu je tento tým překvapení turnaje.Mazzy wrote:Orli Týnec = No Boost 4:3 (139:133)