P.S. Opovaž se toho prvního fleka ztratit.

Moderator: Czech Moderators
Prosím Tě a už se to někde projevilo? Furt sbíráte, sbíráte a prohráváte. Už si ani nepamatuju Tvůj report, kde bys hlásil výhruimpossible wrote:Wellweak 1 - 0 Mission Impossible
Timto zapasem jsem si uzavreli cestu v turnaji do vyrazovaci casti. Presto jsme nejaky ten bod urvali, cili po poslednim zapase rozhodne nebude panovat nespokojenost. Stale se ucime a jsme silnejsi a silnejsi zapas od zapasu.
Já ti dám jedno, dříve nebo později na tebe někde narazím a pak ti to spočítám i s úroky.ps2512 wrote:No nevím zda to udržím a je to vlastně jedno
Myslím, že boj o 2. místo máš v pohodě vyhranýoliwapol wrote:Primisimo FC 3 - 2 ACS Pardubice
141 - 138 snaha vyhrát byla velká,ale VDP byla nejspíš proti. Už to vypáda asi jen o boj o 2 místo.
Však jo, ve finále.....teda jestli se tam dostanešmantel wrote:Já ti dám jedno, dříve nebo později na tebe někde narazím a pak ti to spočítám i s úroky.ps2512 wrote:No nevím zda to udržím a je to vlastně jedno
Lazaret už se ti vyprázdnil, že si tak věříš ?ps2512 wrote:Však jo, ve finále.....teda jestli se tam dostanešmantel wrote:Já ti dám jedno, dříve nebo později na tebe někde narazím a pak ti to spočítám i s úroky.ps2512 wrote:No nevím zda to udržím a je to vlastně jedno![]()
Už jen 2 odpočívajímantel wrote:Lazaret už se ti vyprázdnil, že si tak věříš ?ps2512 wrote: Však jo, ve finále.....teda jestli se tam dostaneš![]()
Díky! S Kosťou si to rozdáme o první místo.tomkycz wrote:1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 3 - 2 Proutníci
výkony 128:124
gratulace soupeři k výhře i postupu
O par tyzdnov ti neskor odpovedam ale predsaps2512 wrote:Jak z těch přihlášených chceš získat přijatelnou skupinu?MilanSLOVAKIA wrote:Tak dufam ze aspon tu dostanem prijatelnu skupinu
Až tak jistě bych to neviděl,ale snad budeš dobrým prorokem.husic wrote:Myslím, že boj o 2. místo máš v pohodě vyhranýoliwapol wrote:Primisimo FC 3 - 2 ACS Pardubice
141 - 138 snaha vyhrát byla velká,ale VDP byla nejspíš proti. Už to vypáda asi jen o boj o 2 místo.