1. kolo
Šutrteam 3 - 2 FC DAC
výkony - 122 : 121
Sakraaaaa. Bol som tak ale tak blizko vitazstva ale predsa z toho nemame ani jeden bodik. Takuto moznost proti Sutrikovi velmi casto nemavame. Skoda ale aj tak vstup do turnaja nebol az taky zly. O goly sa postarali Igor Aurélio Barbosa, Sana Coly a Travis Pantelidis na domacej strane a stav znizili Gabor Paliatka z penalty a Tim Danbudsky. Hlavne boje o postup nas este cakali.
2. kolo
FC DAC 4 - 0 JPD
výkony - 123 : 82
Juhuuuuu tak v druhom zapase hraci vykrocili spravnou nohou. Aj ked Ataner proti nam neposlal ani z daleka to najlepsie co ma aj tak radost z vitazstva je velka. Stvorgolovy rozdiel sme urcite necakali. Zatial od kedy je novodoby JPD sme este s nimi neprehrali a som zvedavy do kedy sa nam to bude darit aj ked mam pocit ze velmi dlho to uz nebude. O goly sa postari Zdenko Domian ktory dal hattrick a Sava Kirik z penalty. Sanca na postup sa nam timto vitazstvom pekne zvysila.
3. kolo
Dynamo Suomi 2 - 6 FC DAC
výkony - 90 : 126
Joooo tak aj treti zapas skoncil pre nas perfektne. Od timu Suomi som necakal velmi velky odpor ale ani zase take jednoduche vitazstvo. Po polke skupiny sme na druhom mieste s velmi nadejnym postupom dalej. Staci si uz len udrzat vykony a postup je v kapse. Divaci videli v tomto zapase az osem golov. Na nasej strane dal Tim Danbusky 2 Arne Barta 1 a tentokrat dal hatrick Gabor Paliatka. Za domacich dva goli pridal Sergei Rõskevits. Zase raz nas vsak cakal Sutrteam.
4. kolo
FC DAC 1 - 2 Šutrteam
výkony - 129 : 140
Au tak sanca zvitazit v tomto stretnuti sa rovnala jednej velkej nule. Vykon co podal super je este stale pre nas utopiou ale raz bude vsetkemu inak. Ja som vsak po tomto stretnuti rad z toho dovodu ze v kazdom zapase moj tim svoj vykon o nieco vylepsil. Ak to takto bude pokracovat tak v play - off budeme riadne bojovat o postup dalej ale to je este daleko. Goly v stretnuti dali David Chen a Eric Hamadama na strane hosti a Arne Barta za nas. Z dvojzapasu so Sutrikom sme spokojny aj napriek tomu ze me dva krat prehrali. Sutrik gratulujem k vitazstvu a aj k 1. miestu v skupine.
5. kolo
JPD 1 - 3 FC DAC
výkony - 112 : 131
Jooooooooooo Juhuuuuuuu Supeeeeeeer tymto vitazstvom sme si zaistili krasny postup dalej. Zase raz vykon mojich zverencov gradoval a konecne sme v tomto rocniku dali vykon nad 130. Priznam sa ze aj kvoli tomu ze je sobota som od Atanera cakal vecsi odpor ale na druhej strane nemal uz o co bojovat. Vitazstvo si velmi cenime a uz musime odohrat len posledne kolo. O goly v tomto strenuti sa postarali Dva krat Marek Hodon a znovu z penalty Otto Kapusta. Ako vidim v tomto turnaji mame penalt pozehnane. Za JPD dal gol József Vlaszák. Druhe miesto mame iste ale aj tak posledne kolo vypustit neplanujem

V nom sa stretneme s Dynamo Suomi kde ocakavam potvrdenie postupu.
Wow tak koment zapasov sa mi podaril uz dnes. To je ale radostiii