PaToM wrote:No, tak vidím, že so žrebom sú všetci spokojní. A mne teda už nezostáva nič iné len zaželať všetkým veľa šťastia... čože? Jaj, aha... Kolega mi tu šepká, že vám mám pripomenúť fair play, toleranciu a rešpekt voči súperom, rozhodcom i fanúšikom a že sa máme spojiť za myšlienku NIE rasizmu. Ale to asi každý vie.
Ďakujem vám všetkým, čo ste tu boli za pozornosť a prajem dobrú noc. Vidíme sa pri žrebe skupinovej fázy 8. ročníka, žreb play-off obstará puzzle.
Co to pocujem? Play-off sa zrebuje?
A to jsem si chtěl kopnout s Milanem až půjdu z druhého místa.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
GeorgeTT wrote:Aky je postupovy kluc? Postupuje sa aj z tretieho miesta? Ak nie, mozeme ist handry fajcit, s dvomi D-ckarmi v skupine
Handry fajčiť?
No, ak ti to pomôže, tak si zapáľ, ale postupujú len dvaja z každej skupiny, pretože tentoraz sa nazbieralo viac ako 32 tímov a tým pádom sú skupiny plné a do ďalšieho kola postúpi 16 tímov. Ale bojuj! Nikde nie je napísané, že skončíš už v skupine a možno niektorý zo silných súperov si nájde iné zápasové priority...
GeorgeTT wrote:Aky je postupovy kluc? Postupuje sa aj z tretieho miesta? Ak nie, mozeme ist handry fajcit, s dvomi D-ckarmi v skupine
Handry fajčiť?
No, ak ti to pomôže, tak si zapáľ, ale postupujú len dvaja z každej skupiny, pretože tentoraz sa nazbieralo viac ako 32 tímov a tým pádom sú skupiny plné a do ďalšieho kola postúpi 16 tímov. Ale bojuj! Nikde nie je napísané, že skončíš už v skupine a možno niektorý zo silných súperov si nájde iné zápasové priority...
Podívej se na tým TOTTENHAM LONDON a zjistíš že to nemusí být nepřekonatelný problém.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
No už aby bolo 19:00, nejako sa nemôžem toho dočkať, dúfam, že nikto PaToM nebude meškať Tuším si na večer urobím aj chlebíčky, čipsy mám a spravím si aj kávičku
GeorgeTT wrote:No už aby bolo 19:00, nejako sa nemôžem toho dočkať, dúfam, že nikto PaToM nebude meškať Tuším si na večer urobím aj chlebíčky, čipsy mám a spravím si aj kávičku
To já taky a ještě si vezmu kravatu když je taková sláva.
Roman44
1FC Mrakoplaš
GeorgeTT wrote:No už aby bolo 19:00, nejako sa nemôžem toho dočkať, dúfam, že nikto PaToM nebude meškať Tuším si na večer urobím aj chlebíčky, čipsy mám a spravím si aj kávičku
To já taky a ještě si vezmu kravatu když je taková sláva.
Ja bez kravaty, kedže som v práci... PaToM, neurazím ťa bielymi monterkami?