ŠTVRŤFINÁLE
- a máme tu žreb. A ako dopadol
Po 16 Jan 2012 (14:00 CET)
Valcíři Chomutov C.F. ?? - ?? Šutrteam
- dúfam, že ostatné mužstvá neurazím, ale toto štvrťfinálové stretnutie môžme označiť aj ako predčasné finále...Bohužiaľ, už vo štvrťfinále nám vypadne jedno supermužstvo. Papa hrá doma, čo môže veľa napovedať. Očakávame vyrovnané stretnutie (ako aj ináč), mierne navrch by však mohli ma domáci. Šutrík - čaká ťa nesmierne ťažká úloha, sám som veľmi zvedavý ako zvládneš túto preťažkú skúšku...
Milkov tip na postupujúceho: Valcíři Chomutov C.F.
Ut 17 Jan 2012 (18:00 CET)
FC DAC ?? - ?? Brujeria
- Milanova púť sa pravdepodobne skončí...jonY.h má predsa len vyššiu kvalitu u hráčov, ktorá sa prejaví i napriek domácej výhody. Favorit je jasný, Milan sa môže pokúsiť o prekvapenie, ale moc tomu neveríme...
Milkov tip na postupujúceho:Brujeria
Ut 17 Jan 2012 (18:00 CET)
Wellweak ?? - ?? Stratovarius
- zaujímavý match. Favorita by mse hľadali márne. Obidva teami disponujú veľmi kvalitnými kádrami a je opäť možné, že Palo bude musieť rozmýšľať o päťke penaltových strelcov. koster vie, že Stratovarius mu nič zadarmo nedá a bude musieťvymyslieť na Pala niečo, čo by ho mohlo rozhodiť. Odporúčam spýtať sa brácha Daja, čo by mu poradil...
Milkov tip na postupujúceho:Wellweak
St 18 Jan 2012 (14:00 CET)
Primisimo FC ?? - ?? Libo Team
- Prim je favoritom stretnutia. Libo už tentokrát nebude stačiť na favorita a rozlúči sa s turnajom. Dokáže ma Libo presvedčiť, že sa mýlim a potrápi Prima v stretnutí

Výsledok sa dozvieme v stredu.
Milkov tip na postupujúceho:Primisimo FC