Uděláme to tak jako každý rok, zarezervuj místa,pošlem brzo zálohy a pak se skutečný počet upraví. Za sebe přidám i tip, že min 20 lidí bude zase. No a já samozřejmě jedu a pokusím se přemluvit i Amose.Hadis wrote:Když vezmu minulé dva / tři ročníky, tak touto dobou v lednu se tady na fóru rozjela taková debata ohledně srazu, že byli všichni natěšení, že bude sraz, kolik nás bude atd.Foxir wrote:No, jelikož se ptáš, tak to asi moc na Sraz nevypadá, co?Hadis wrote: Btw. bude letos sraz ?
Letos, ticho po pěšině
Není problém to zařídit, objednám 24 míst jako loni, zajistím jídlo jako loni, sklípek jako loni, seženeme ale 24 lidí, jako loni ?
jo a termín musí být jinej, jak jsem psal již dříve
No ale vzhledem k tomu, že v sobotu jedu lyžovat, tak jakákoliv organizace by začala až po návratu z hor
IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??
Moderator: Czech Moderators
Re: IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgick
-
- Member of the Soccer Project Association
no myslim ze znamka komikativnosti tu je......cele dva prispevky.....tos vitej a vse potrebne se tu dozvisZeppelin68 wrote:Stále tady čtu o srazu , který byl v roce 2011, vím, že jsem tu nový, ale zaujalo mne, zda bych se mohl zúčastnit ročníku 2012. Pokud jsem pročítal podmínky, tak se hrdě probíjím divizemi a , no asi bych měl více komunikovat to je pravda
Led

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Každý rok chci přijet a nikdy mi to nevyšlo. Nemůžu slíbit, že letos to vyjde, ale zatím tomu kupodivu i věřím. Rozhodně tomu věřím víc, než loni
Ale pro jistotu už neslibuju vůbec nic...

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Kazdy rok chci zacit zit ve stylu herbalive a nikdy mi to nevyslo. Nemuzu slibit, ze letos to vyjde, ale zatim tomu kupodivu neverim. Rozhodne tomu verim stejne, jako vloni.Big El wrote:Každý rok chci přijet a nikdy mi to nevyšlo. Nemůžu slíbit, že letos to vyjde, ale zatím tomu kupodivu i věřím. Rozhodně tomu věřím víc, než loni![]()
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Přijeď na sraz a já Ti to už vysvětlím.impossible wrote:Kazdy rok chci zacit zit ve stylu herbalive a nikdy mi to nevyslo. Nemuzu slibit, ze letos to vyjde, ale zatim tomu kupodivu neverim. Rozhodne tomu verim stejne, jako vloni.Big El wrote:Každý rok chci přijet a nikdy mi to nevyšlo. Nemůžu slíbit, že letos to vyjde, ale zatím tomu kupodivu i věřím. Rozhodně tomu věřím víc, než loni![]()

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Kamo ja nejsem ten, ktery se tam jeste neukazalBig El wrote:Přijeď na sraz a já Ti to už vysvětlím.impossible wrote:Kazdy rok chci zacit zit ve stylu herbalive a nikdy mi to nevyslo. Nemuzu slibit, ze letos to vyjde, ale zatim tomu kupodivu neverim. Rozhodne tomu verim stejne, jako vloni.Big El wrote:Každý rok chci přijet a nikdy mi to nevyšlo. Nemůžu slíbit, že letos to vyjde, ale zatím tomu kupodivu i věřím. Rozhodně tomu věřím víc, než loni![]()
Ale pro jistotu už neslibuju vůbec nic...![]()
Teda pokud tam budu.

No hele. Pupajdí tam určitě bude vařit gulášek, pak tam budou tuny chlastu, možná selátko, či co já vím, čím se tam nacpávají. Takže musím předvést špičkovou předváděčku, aby ostatní jedli Herbalife a já měl dost místa u toho selátka a slivovičkyimpossible wrote: Kamo ja nejsem ten, ktery se tam jeste neukazalJo a ty jsi schopny z toho udelat Herba-dvoudenni predvadecku

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Pupajdi navari velky hovno, neb bude smazit s nami na parketu s vodkou v jedne ruce a pivem v druheBig El wrote:No hele. Pupajdí tam určitě bude vařit gulášek, pak tam budou tuny chlastu, možná selátko, či co já vím, čím se tam nacpávají. Takže musím předvést špičkovou předváděčku, aby ostatní jedli Herbalife a já měl dost místa u toho selátka a slivovičkyimpossible wrote: Kamo ja nejsem ten, ktery se tam jeste neukazalJo a ty jsi schopny z toho udelat Herba-dvoudenni predvadecku

-
Tak představa Elmena, snažícího se na srazu předvést cosi z produktů ozdravných, připadá mi dosti humornou
Asi by to nabralo rychlý spád, který bych nepřál, vždyť je to přeci jen hodný kluk...
A ano, pupajdi jistě guláš vařit nebude, ten leda tak někomu opět zavaří, i když sám bude (nuceně) čestně odolávat

A ano, pupajdi jistě guláš vařit nebude, ten leda tak někomu opět zavaří, i když sám bude (nuceně) čestně odolávat

m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
-
Jedu, jako vždy. A Robátko jakbysmed. 

FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
Tak já to kluci ušatí po návratu z hor objednám
termín bude konec května, někdy

termín bude konec května, někdy

AC Had Bozak
-
Takze 24 + 1 otocka 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Zase plánuješ vše sežrat a odjet domů? To je smutný... Přiznej se - čeho se bojíš? Nás snad ne!ps2512 wrote:Takze 24 + 1 otocka

m: tosa_CZ
Se bojí svatební noci s Tebou.tosa_CZ wrote:Zase plánuješ vše sežrat a odjet domů? To je smutný... Přiznej se - čeho se bojíš? Nás snad ne!ps2512 wrote:Takze 24 + 1 otocka
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Pěkná představa anebo spíš realitaimpossible wrote:Pupajdi navari velky hovno, neb bude smazit s nami na parketu s vodkou v jedne ruce a pivem v druheBig El wrote:No hele. Pupajdí tam určitě bude vařit gulášek, pak tam budou tuny chlastu, možná selátko, či co já vím, čím se tam nacpávají. Takže musím předvést špičkovou předváděčku, aby ostatní jedli Herbalife a já měl dost místa u toho selátka a slivovičkyimpossible wrote: Kamo ja nejsem ten, ktery se tam jeste neukazalJo a ty jsi schopny z toho udelat Herba-dvoudenni predvadecku

ACS Pardubice