Zeppelin68 wrote:Konečně se mi dostalo rozumné odpovědi, asi nejvyší nabídka byla 1.500.001 a já to přehlédl, proto další mohl dát nabídku o 1 E větší a tan hráč šel k němu, díky za radu a moje chyba :-), že jsem se přehlédl.
Pochopíš ma konečne? Obchodoval som 7 či 8 sezón denno-denne, za sezónu som dal do 1000 ponúk, tak sa už nehádaj. To, čo sa ti dostalo a ty si to nazval rozumnou odpoveďou, bol len možný nápad daného manažéra, avšak nebol správny. Bez ohľadu na IBP, cenu musíš vždy zvýšiť min. o 5% od poslednej, takže, ak ho daný manažér kúpil za 1 500 001, predtým posledná najvyššia možná ponuka mohla byť 1 428 572€. Jediné, čo ma v tvojom prípade napadá, je, že si ponúkol tímu 1,5M, dal ok, avšak si dal nedostatočné platové podmienky hráčovi, takže hore ti napísalo, že musíš zvýšiť, avšak si si to nevšimol a chápal to tak, že ponuka je už daná. Neboj, to sa mi tiež stalo xy krát, niet sa za čo hanbiť, len sa tu nehádaj, že si dal 1,5M, pretože ten hráč by už potom nikdy nemohol byť predaný za 1,5...1€ :)
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)