Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

carneckyjosef
Assistant Coach

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by carneckyjosef »

neboj, transfery mezi týmy, které se přihlašují ze stejné IP adresy, jsou automaticky blokované systémem :wink:[/quote]

Aspoň někdo mi dal rozumnou odpověď. Takže se nemusím bát.
Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Post by Hippopotamus »

carneckyjosef wrote:Aspoň někdo mi dal rozumnou odpověď. Takže se nemusím bát.
Vo svojich prvých dvoch príspevkoch (na ktoré som reagoval ja a PSko) si sa tváril, že ti jasné, čo tu teraz tomkyč napísal, tak sa nečuduj, že si skôr nedostal "rozumnú odpoveď".
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
carneckyjosef
Assistant Coach

Post by carneckyjosef »

Hippopotamus wrote:
Vo svojich prvých dvoch príspevkoch (na ktoré som reagoval ja a PSko) si sa tváril, že ti jasné, čo tu teraz tomkyč napísal, tak sa nečuduj, že si skôr nedostal "rozumnú odpoveď".

Ne nedostal jsem rozumnou odpověď. ptal jsem se jak to teda je a nikdo z Vás mi neodpověděl. Chodili jste kolem. nechali jste mě v tom, řešit ptoč to už není automaticky blokovaný. stačilo pár slov odjinud a bylo to. :P
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

frankie_doparoma wrote:me to logicky neprijde vubec, spis matouci
kdyz nekoho kupuju tak se podivam jaky ma presne IBP
a kdybych se nahodou prehlidl (coz se me osobne treba nikdy nestalo) tak hold budu muset prehodit dalsich 5%, kdyz u platu hraci misto 1k nabidnu o nulu vic - 10k, taky mi nic nepomuze...
nejsem si jist nebot jsem to nikdy nezkousel, ale dovolí Ti systém dát vyšší částku než IPB? Podle mě ne, napíše Ti to že si management myslí, že není potřeba tolik navyšovat cenu... takže když se omylem přehlídneš (což se mě taky nestalo), tak už bys díky pravidlu 5% a maximum IBP (pokud existuje jak píši) neměl šanci toho hráče koupit...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

PaTTTTrick wrote:
frankie_doparoma wrote:me to logicky neprijde vubec, spis matouci
kdyz nekoho kupuju tak se podivam jaky ma presne IBP
a kdybych se nahodou prehlidl (coz se me osobne treba nikdy nestalo) tak hold budu muset prehodit dalsich 5%, kdyz u platu hraci misto 1k nabidnu o nulu vic - 10k, taky mi nic nepomuze...
nejsem si jist nebot jsem to nikdy nezkousel, ale dovolí Ti systém dát vyšší částku než IPB? Podle mě ne, napíše Ti to že si management myslí, že není potřeba tolik navyšovat cenu... takže když se omylem přehlídneš (což se mě taky nestalo), tak už bys díky pravidlu 5% a maximum IBP (pokud existuje jak píši) neměl šanci toho hráče koupit...
Viackrát mi manažéri ponúkli za predávaného hráča, na ktorom som nastavil IBP, o niečo vyššiu sumu. Takže to možné určite je. Teda, ak tu zase niekto niečo nezmenil, ale to nebolo tak dávno, malo by to byť rovnaké...
...new beginning...

frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

taky se mi to stalo :)
a nechapu proc ta zmena nebyla v aktualitach na sp...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Big El

Post by Big El »

carneckyjosef wrote:
Hippopotamus wrote:

Ne nedostal jsem rozumnou odpověď. ptal jsem se jak to teda je a nikdo z Vás mi neodpověděl. Chodili jste kolem. nechali jste mě v tom, řešit ptoč to už není automaticky blokovaný. stačilo pár slov odjinud a bylo to. :P
Vesměs Ti už odpovězeno bylo. Dodám jen pár nepodstatných bodů.

1) Pokud jde o práci šerifů a systém hlídání podvodů, ta práce je zatraceně náročná a ten systém velmi dobře propracovaný, aby vychytal podvodníky a naopak omezil omyly. Pár šerifů znám osobně, takže o tom něco vím. :wink:
2) To, že nemůžeš obchodovat s kámoši je sice smůla, ale jak psal Hippo - máš tady 12000 dalších manažerů, takže pokud s 3 z nich obchodovat nemůžeš, je to čtrvtina promile.
3) Ano, před 3 roky bylo 30.000 manažerů, já pamatuji i 40.000 a jeden čas jich údajně bylo ještě více. Je to proto, že hra stagnuje. :roll: To je sice hodně smutný, na druhou stranu hodně z nás ji hraje kvůli tomu, jaká je tu vynikající komunita a parta. :P Nebýt jí, tak já osobně tady nejsem.
4) Opět se přidám k Hippovi - Ty ses v žádném svém příspěvku nezeptal, zda je nějak ošéfované, abyste spolu obchodovat nemohli. Takže se nediv, že jsi na to dlouho nedostal odpověď. Nu, nakonec ses jí dočkal, což je to hlavní :P

Tak ať Tě hra baví a hodně štěstí.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Big El wrote:...
*PALECHORE* :)
...new beginning...

HugoBoss
Team Manager

Post by HugoBoss »

Ahojte, mohli by ste mi prosim vas poradit s jednou vecou? Neviete nahodou, o kolko sa znizi vykon mojmu brankarovi po dosiahnuti 34.roku? Teraz podava vykony okolo 67-68, myslite ze potom bude podavat vykony aspon 63?
Pekne dakujem za odpoved
HugoBoss (MŠK Žilina)
organizátor Fortuna ligy
tomkycz

Post by tomkycz »

HugoBoss wrote:Ahojte, mohli by ste mi prosim vas poradit s jednou vecou? Neviete nahodou, o kolko sa znizi vykon mojmu brankarovi po dosiahnuti 34.roku? Teraz podava vykony okolo 67-68, myslite ze potom bude podavat vykony aspon 63?
Pekne dakujem za odpoved
pokud si to dobře pamatuji, měl by výkon klesnout o tři body, takže těch 63-64 by měl zahrát...

Za sebe radím se brankáře zbavit a sehnat mladšího, a to zejména kvůli mzdovým požadavkům.
carneckyjosef
Assistant Coach

Post by carneckyjosef »

Vesměs Ti už odpovězeno bylo. Dodám jen pár nepodstatných bodů.

1) Pokud jde o práci šerifů a systém hlídání podvodů, ta práce je zatraceně náročná a ten systém velmi dobře propracovaný, aby vychytal podvodníky a naopak omezil omyly. Pár šerifů znám osobně, takže o tom něco vím. :wink:
2) To, že nemůžeš obchodovat s kámoši je sice smůla, ale jak psal Hippo - máš tady 12000 dalších manažerů, takže pokud s 3 z nich obchodovat nemůžeš, je to čtrvtina promile.
3) Ano, před 3 roky bylo 30.000 manažerů, já pamatuji i 40.000 a jeden čas jich údajně bylo ještě více. Je to proto, že hra stagnuje. :roll: To je sice hodně smutný, na druhou stranu hodně z nás ji hraje kvůli tomu, jaká je tu vynikající komunita a parta. :P Nebýt jí, tak já osobně tady nejsem.
4) Opět se přidám k Hippovi - Ty ses v žádném svém příspěvku nezeptal, zda je nějak ošéfované, abyste spolu obchodovat nemohli. Takže se nediv, že jsi na to dlouho nedostal odpověď. Nu, nakonec ses jí dočkal, což je to hlavní :P

Tak ať Tě hra baví a hodně štěstí.[/quote]

V herbalifu dělá moje přítelkyně :D

K tomu obchodování ještě. Je to blbý, že to mezi nama nepujde jenom z toho důvodu, že jsme se připojili na nějakým veřejným místě. Taky by ten systém mohl zvládat z jaké IP adresy je to mužstvo založený a kde se nejčastěji přihlašuje. A to mít jako prioritu. Ale na druho stranu je asi fakt, že kdyby se to povolilo tak by vznikali "B" týmy neboli farmy.
carneckyjosef
Assistant Coach

Post by carneckyjosef »

Za jak dlouho budu moci prodat nějaký hráče? Mi to píše že mám kádr dostatečně široky a už nemůžu kupovat tak chci něco zkusit prodat (SW) než je vyhodím.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

carneckyjosef wrote:Za jak dlouho budu moci prodat nějaký hráče? Mi to píše že mám kádr dostatečně široky a už nemůžu kupovat tak chci něco zkusit prodat (SW) než je vyhodím.
Pokiaľ viem, tak týždeň po založení tímu môžeš predávať. A kupovať môžeš v prípade, že máš 34 hráčov a menej...
...new beginning...

carneckyjosef
Assistant Coach

Post by carneckyjosef »

Díky, potřebuju vyhodit ty SW nějaký LB a LM a koupit RF a ještě nějaký CB a budu spokojené :D akorát ty finance se nějak krátí :D
Big El

Post by Big El »

carneckyjosef wrote:Díky, potřebuju vyhodit ty SW nějaký LB a LM a koupit RF a ještě nějaký CB a budu spokojené :D akorát ty finance se nějak krátí :D
Dobré fungování financí je základ. Mnozí tu dokážou výborně vydělávat obchodováním (že Hipoo?) a my kteří to nedokážeme, nebo na to nemáme čas a chuť, tak se musíme snažit jinde. Rozhodně dřív, než se pustíš do nějakých velkých nákupů (pokud nechceš vydělávat obchodování, samozřejmě), tak doporučuju investovat do toho, co Ti bude sypat peníze zpět. Tedy A) stadion B) centrum mládeže - tedy to Ti bude sypat hráče, ne peníze, ale můžeš je na ně celkem dobře přetavit :P Nu a další zdroj příjmů jsou samozřejmě přáteláky. V H a G je asi nejlepší dát si zápasy na pool a můžeš si být téměř jistý, že Ti je někdo přijme.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”