Aspoň někdo mi dal rozumnou odpověď. Takže se nemusím bát.
Moderator: Czech Moderators
Vo svojich prvých dvoch príspevkoch (na ktoré som reagoval ja a PSko) si sa tváril, že ti jasné, čo tu teraz tomkyč napísal, tak sa nečuduj, že si skôr nedostal "rozumnú odpoveď".carneckyjosef wrote:Aspoň někdo mi dal rozumnou odpověď. Takže se nemusím bát.
Hippopotamus wrote:Vo svojich prvých dvoch príspevkoch (na ktoré som reagoval ja a PSko) si sa tváril, že ti jasné, čo tu teraz tomkyč napísal, tak sa nečuduj, že si skôr nedostal "rozumnú odpoveď".carneckyjosef wrote:Aspoň někdo mi dal rozumnou odpověď. Takže se nemusím bát.
nejsem si jist nebot jsem to nikdy nezkousel, ale dovolí Ti systém dát vyšší částku než IPB? Podle mě ne, napíše Ti to že si management myslí, že není potřeba tolik navyšovat cenu... takže když se omylem přehlídneš (což se mě taky nestalo), tak už bys díky pravidlu 5% a maximum IBP (pokud existuje jak píši) neměl šanci toho hráče koupit...frankie_doparoma wrote:me to logicky neprijde vubec, spis matouci
kdyz nekoho kupuju tak se podivam jaky ma presne IBP
a kdybych se nahodou prehlidl (coz se me osobne treba nikdy nestalo) tak hold budu muset prehodit dalsich 5%, kdyz u platu hraci misto 1k nabidnu o nulu vic - 10k, taky mi nic nepomuze...
Viackrát mi manažéri ponúkli za predávaného hráča, na ktorom som nastavil IBP, o niečo vyššiu sumu. Takže to možné určite je. Teda, ak tu zase niekto niečo nezmenil, ale to nebolo tak dávno, malo by to byť rovnaké...PaTTTTrick wrote:nejsem si jist nebot jsem to nikdy nezkousel, ale dovolí Ti systém dát vyšší částku než IPB? Podle mě ne, napíše Ti to že si management myslí, že není potřeba tolik navyšovat cenu... takže když se omylem přehlídneš (což se mě taky nestalo), tak už bys díky pravidlu 5% a maximum IBP (pokud existuje jak píši) neměl šanci toho hráče koupit...frankie_doparoma wrote:me to logicky neprijde vubec, spis matouci
kdyz nekoho kupuju tak se podivam jaky ma presne IBP
a kdybych se nahodou prehlidl (coz se me osobne treba nikdy nestalo) tak hold budu muset prehodit dalsich 5%, kdyz u platu hraci misto 1k nabidnu o nulu vic - 10k, taky mi nic nepomuze...
Vesměs Ti už odpovězeno bylo. Dodám jen pár nepodstatných bodů.carneckyjosef wrote:Hippopotamus wrote:Vo svojich prvých dvoch príspevkoch (na ktoré som reagoval ja a PSko) si sa tváril, že ti jasné, čo tu teraz tomkyč napísal, tak sa nečuduj, že si skôr nedostal "rozumnú odpoveď".carneckyjosef wrote:Aspoň někdo mi dal rozumnou odpověď. Takže se nemusím bát.
Ne nedostal jsem rozumnou odpověď. ptal jsem se jak to teda je a nikdo z Vás mi neodpověděl. Chodili jste kolem. nechali jste mě v tom, řešit ptoč to už není automaticky blokovaný. stačilo pár slov odjinud a bylo to.
*PALECHORE* :)Big El wrote:...
pokud si to dobře pamatuji, měl by výkon klesnout o tři body, takže těch 63-64 by měl zahrát...HugoBoss wrote:Ahojte, mohli by ste mi prosim vas poradit s jednou vecou? Neviete nahodou, o kolko sa znizi vykon mojmu brankarovi po dosiahnuti 34.roku? Teraz podava vykony okolo 67-68, myslite ze potom bude podavat vykony aspon 63?
Pekne dakujem za odpoved
Pokiaľ viem, tak týždeň po založení tímu môžeš predávať. A kupovať môžeš v prípade, že máš 34 hráčov a menej...carneckyjosef wrote:Za jak dlouho budu moci prodat nějaký hráče? Mi to píše že mám kádr dostatečně široky a už nemůžu kupovat tak chci něco zkusit prodat (SW) než je vyhodím.
Dobré fungování financí je základ. Mnozí tu dokážou výborně vydělávat obchodováním (že Hipoo?) a my kteří to nedokážeme, nebo na to nemáme čas a chuť, tak se musíme snažit jinde. Rozhodně dřív, než se pustíš do nějakých velkých nákupů (pokud nechceš vydělávat obchodování, samozřejmě), tak doporučuju investovat do toho, co Ti bude sypat peníze zpět. Tedy A) stadion B) centrum mládeže - tedy to Ti bude sypat hráče, ne peníze, ale můžeš je na ně celkem dobře přetavitcarneckyjosef wrote:Díky, potřebuju vyhodit ty SW nějaký LB a LM a koupit RF a ještě nějaký CB a budu spokojenéakorát ty finance se nějak krátí