(133 - 138) vítězství se kterým jsem tak uplně nepočítal,ale o to víc se při pohledu na tabulku hodí. Páteční zápas i Íčkem snad dá už nějakou postupovou jistotu,ale rohodně mě nic lehkýho nečeká,...viz. minulý zápas.

Moderator: Czech Moderators
No to mi bylo jasné že se výsledkem hned pochlubíšBig El wrote:Šutrteam - Team Herbalife 2:3 (122:123)
Tragická chyba stále ještě nového a stále se ještě učícího slovenského trenéra nás málem stála vítězství!!! Spletl si jména pravých křídel a místo Béčkového Na-moffa poslal juniorského Na-sholma. Nicméně srdíčko hráčů se projevilo, projevilo se to, že jsme chtěli vyhrát více, a tak si připisujeme velice, velice důležité 3 body. Jistotu postupu sice ještě nemáme, ale případné vítězství nad Mohykány nám může dát nejen jistotu postupu (k němuž by nám měla stačit i remíza a možná i prohra), ale může nám i téměř jistě zaručit první flíček.
Ovšem Milko to určitě nedá zadarmo... Uvidíme, uvidíme.
Ele, myslím, že môžeme so šutríkom súhlasiť. My spolu zaremizujeme, šutrík pôjde do čela, ty v poslednom kole daš dole Atanera a ja šutríka - a postúpime my dvaja, no niešutr wrote:No to mi bylo jasné že se výsledkem hned pochlubíšBig El wrote:Šutrteam - Team Herbalife 2:3 (122:123)
Tragická chyba stále ještě nového a stále se ještě učícího slovenského trenéra nás málem stála vítězství!!! Spletl si jména pravých křídel a místo Béčkového Na-moffa poslal juniorského Na-sholma. Nicméně srdíčko hráčů se projevilo, projevilo se to, že jsme chtěli vyhrát více, a tak si připisujeme velice, velice důležité 3 body. Jistotu postupu sice ještě nemáme, ale případné vítězství nad Mohykány nám může dát nejen jistotu postupu (k němuž by nám měla stačit i remíza a možná i prohra), ale může nám i téměř jistě zaručit první flíček.
Ovšem Milko to určitě nedá zadarmo... Uvidíme, uvidíme.. Pravda je že jsem to dnes krapet prokoučoval
. Ale s Milkem to budeš mít Ele těžší..., tak si déjte po bodě a já půjdu do čela
A pozor, druhý chytrálek se ozval...Milko wrote:Ele, myslím, že môžeme so šutríkom súhlasiť. My spolu zaremizujeme, šutrík pôjde do čela, ty v poslednom kole daš dole Atanera a ja šutríka - a postúpime my dvaja, no niešutr wrote:No to mi bylo jasné že se výsledkem hned pochlubíšBig El wrote:Šutrteam - Team Herbalife 2:3 (122:123)
Ovšem Milko to určitě nedá zadarmo... Uvidíme, uvidíme.. Pravda je že jsem to dnes krapet prokoučoval
. Ale s Milkem to budeš mít Ele těžší..., tak si déjte po bodě a já půjdu do čela
![]()
Proti této variantě nic nenamítámMilko wrote:
Ele, myslím, že môžeme so šutríkom súhlasiť. My spolu zaremizujeme, šutrík pôjde do čela, ty v poslednom kole daš dole Atanera a ja šutríka - a postúpime my dvaja, no nie![]()
No, prokoučoval jsem to i já, ale naštěstí méně, než Tyšutr wrote: No to mi bylo jasné že se výsledkem hned pochlubíš. Pravda je že jsem to dnes krapet prokoučoval
Čo dodať k zápasu...snaď len to, že ideme podľa plánu. Ako sme sa s Elom dohodli, spolu sme zaremizovali, šutrík išiel do čela a v poslednom kole mi zostáva dať dole šutríka a plán je splnenýBig El wrote:Team Herbalife - The Last Mohycan 0:0 (133:135)
Milko přijel s defenzivní taktikou 5-3-2 Beton a remízu tak ubetonovalMy jsme si tak defakto zajistili postup (pokud nebude chtít Ataner v posledním kole zlobit), v boji o první místo však musíme doufat, že Milko u Šutříka neprohraje.
Pohodička, nic těžkéhoMilko wrote:Čo dodať k zápasu...snaď len to, že ideme podľa plánu. Ako sme sa s Elom dohodli, spolu sme zaremizovali, šutrík išiel do čela a v poslednom kole mi zostáva dať dole šutríka a plán je splnenýBig El wrote:Team Herbalife - The Last Mohycan 0:0 (133:135)
Milko přijel s defenzivní taktikou 5-3-2 Beton a remízu tak ubetonovalMy jsme si tak defakto zajistili postup (pokud nebude chtít Ataner v posledním kole zlobit), v boji o první místo však musíme doufat, že Milko u Šutříka neprohraje.
![]()
Už ako keby som bol vo štvrťfinále...Big El wrote:Pohodička, nic těžkéhoMilko wrote:Čo dodať k zápasu...snaď len to, že ideme podľa plánu. Ako sme sa s Elom dohodli, spolu sme zaremizovali, šutrík išiel do čela a v poslednom kole mi zostáva dať dole šutríka a plán je splnenýBig El wrote:Team Herbalife - The Last Mohycan 0:0 (133:135)
![]()