zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Azor »

Tak jsem si našel svůj první ligový zápas na SP Chelsea 4:0 Baníček V:63-41 . Oj, tak to je už hooodně dávno :lol:
Zde je můj první turnajový zápas, Levion Cup 2
Levion Cup 2: Crewe Frem - Baníček 0:1 V:42-47
A ptám se: A. Hráli jste SP již 11. dubna 2007? a za B. Pokud ano, tak v jaké divizi jste se toulali? :wink:
P.S. Vzpomene si ještě někdo co mě spojovalo s bývalým manžerem Levionem? :wink:
ps2512

Post by ps2512 »

první zápas liga:
1) Po 5 Únr 2007 (04:13 CET) Dynamo Oleksovice 4 - 1 FC
výkony: 47 - 35 :mrgreen:

první turnajový:
Turnaj: Cup of Dynamo
1) Pá 16 Únr 2007 (10:17 CET) AC Kilmarnock 1 - 3 Dynamo Oleksovice
výkony: 32 - 47

Nevím co Vás spojovalo :mrgreen:

7 Dub 2007 ps2512 16 Dynamo Oleksovice měl průměrnou sezónu v divizi H.1403 a dosáhl umístění 6.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
husic
Team President

Post by husic »

7 Dub 2007 husic 16 Husičova 11 měl průměrnou sezónu v divizi F.100 a dosáhl umístění 4.

V F100 jsem byl další 4 sezony, než jsem konečně postoupil...

1. ligový zápas
28. kolo 11. ročníku - Po 15 Kvě 2006 (04:34 CET) losc fc 1 - 2 Husičova 11 (72-81)
PaToM

Post by PaToM »

My sme začali hrať až 20. októbra 2008, takže dlho po Baníčku, Levion mi nič nehovorí.
Bol pondelok, 25. sezóna, tím hral divíziu H.1783, kde už mal isté 5. miesto. Akurát sa skončila liga a hralo sa 11. kolo Poháru (samozrejme, už sme v ňom nehrali). Pamätám si ako som celý týždeň svedomite pripravoval tím a niekoľkokrát kontroloval zostavu na tento prvý zápas:

FC Hostage 2:0 !P! Chelsea (53 - 48)

O dva dni neskôr prišiel prvý pohárový zápas:

F.C DEDEMAN 6:1 FC Hostage (95 - 53)

Prvý priateľský zápas sme hrali až o dosť neskôr, 3. decembra, ten sme tiež nevyhrali.

MaLi CF 3:1 FC Hostage (94 - 77)

No a ešte náš prvý turnajový zápas, ten prišiel až v 30. sezóne:

FC Hostage 4:2 FC Krákora (115 - 93)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Big El

Post by Big El »

husic wrote:7 Dub 2007 husic 16 Husičova 11 měl průměrnou sezónu v divizi F.100 a dosáhl umístění 4.

V F100 jsem byl další 4 sezony, než jsem konečně postoupil...

1. ligový zápas
28. kolo 11. ročníku - Po 15 Kvě 2006 (04:34 CET) losc fc 1 - 2 Husičova 11 (72-81)
Se někdo má, když začíná a je rovnou v eFku :lol: I když - mám dojem, že to nebude dlouho trvat a bude tomu opět stejně :?

Já to už nedohledám, bo Team Herbalife je můj celkově třetí tým. Ale pár detailů si pamatuju. Třeba to někdo dokáže na základě těchto informací upřesnit (různé info jsem zjišťoval průběžně, takže ne vše bude časově spadat do úplně stejného období - tipuju, že to mohla být tak 15-17.sezóna):

:arrow: V A divizi nehrál žádný Čech, pamatuji historický Bartův postup. Bylo tam asi tolik belgických vlaječek, jako je teď českých :P
:arrow: A divizi vládli Izraelci. Skunk A Sly. Nebo spíš v opačném pořadí.
:arrow: V mém Háčku bylo tehdy cca 8 týmů, přebíral jsem tým po 12 kolech na místě šestém. Tři zápasy se SP týmy jsem vyhrál, v druhé půli soutěže jsem porazil i pátého (a všechny týmy za mnou), ale na celkové 5.místo to nakonec nestačilo - ztráta byla příliš velká.
:arrow: V další sezóně jsem i díky šťastnému losu (největší soupeři až v závěru, takže jsem stihl dotrénovat) postoupil z 1.místa.
:arrow: Hrálo kolem 40.000 manažerů.

P.S. Teď mi došlo, že možná dokážu zjistit, jaká to byla sezóna...

edit: Hm, tak asi nedokážu. Chtěl jsem to zjistit podle historie týmu Colombo Stars, jenže s ním mohu porovnávat mé druhé působení. Colmbo začalo v sezóně 20, což znamená, že já napodruhé začal v sezóně 21, což znamená, že napoprvé jsem pravděpodobně začínal v sezóně 15 či 16. Neumím říci přesně...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

hej, jaktoze si zacinal v eFku?
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
PaToM

Post by PaToM »

Big El: Toto je tvoj druhý tím: http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... amID=50559, ale to si si už možno našiel.
A svoj nick alebo názov tímu v prvom tíme si náhodou nepamätáš?
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
ps2512

Post by ps2512 »

frankie_doparoma wrote:hej, jaktoze si zacinal v eFku?
On nezačínal v eFku......ale Azor se ptá, kde kdo v té době byl :wink:
Už v 6. sezoně bylo nejnižší divizí G :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

ps; ja tohle vim, resp. si to pamatuju, takze na me nemusis mrkat :arrow:

zmatlo me to ze se zacli postovat svy prvni zapasy
a pak big elova poznamka, kterou jsem asi nepochopil ( v souvislosti s tim ze jsem ani necet ze se azor pta kdo kdy byl xx.xxxx , myslel jsem ze je rec o prvnim ligovym zapasu)

nic, priste budu dvakrat cist nez budu rezat :P

ps; ja v dubnu 07 byl akorat v D.14 kterou jsem vyhral a vratil se po dvousezonovy odmlce do Cecka

edit: ja jsem nakej jalovej dneska, jsem se pro zmenu prekouk o sezonu, takze v dubnu 07 jsem uz byl v cecku :oops:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
ps2512

Post by ps2512 »

frankie_doparoma wrote:ps; ja tohle vim, resp. si to pamatuju, takze na me nemusis mrkat :arrow:

zmatlo me to ze se zacli postovat svy prvni zapasy
a pak big elova poznamka, kterou jsem asi nepochopil ( v souvislosti s tim ze jsem ani necet ze se azor pta kdo kdy byl xx.xxxx , myslel jsem ze je rec o prvnim ligovym zapasu)

nic, priste budu dvakrat cist nez budu rezat :P

ps; ja v dubnu 07 byl akorat v D.14 kterou jsem vyhral a vratil se po dvousezonovy odmlce do Cecka

edit: ja jsem nakej jalovej dneska, jsem se pro zmenu prekouk o sezonu, takze v dubnu 07 jsem uz byl v cecku :oops:
V pohodě....jedinej kdo blbě četl byl opět EL :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

PaToM wrote:Big El: Toto je tvoj druhý tím: http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... amID=50559, ale to si si už možno našiel.
A svoj nick alebo názov tímu v prvom tíme si náhodou nepamätáš?
To mi pověz, jak jsi schopný takovéhle věci dohledat... Já bych to možná nějak zvládl, ale velmi, velmi zdlouhavě...

První tým se jmenoval pouze Elnino, manažer byl myslím také Elnino, možná s malým e (nevím jistě).

To: ps2512 a frenkie: Máte pravdu, El neumí číst, ale aspoň jsem frenkieho pěkně zmátl :lol:

edit: Nicméně mě těší, že jsem se dokázal přesně trefit do sezóny, kdy jsem s ním začal. A je také milé vědět, že můj tým dokázal v minulé sezóně postoupit do Géčka. Sice jen na jednu sezónu, ale i tak je to od SP týmu pěkný výkon :P
Elnino Prague

tomkycz

Post by tomkycz »

já začal hrát poprvé SP někdy v létě 2007. pak jsem tým nechal zaniknout, protože jsem na něj max. kálel a založil druhý dne 24.10.2007 v domnění, že už vím jak na to. Nějakým nedopatřením jsem dne 9.1.2010 vyhrál divizi B3. Dnes jde o tým FC United :wink:
PaToM

Post by PaToM »

Big El wrote:To mi pověz, jak jsi schopný takovéhle věci dohledat... Já bych to možná nějak zvládl, ale velmi, velmi zdlouhavě...
No podobne ako sa na Slovensku hľadajú odcudzené autá... náhodnými kontrolami. :P
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Big El

Post by Big El »

PaToM wrote:
Big El wrote:To mi pověz, jak jsi schopný takovéhle věci dohledat... Já bych to možná nějak zvládl, ale velmi, velmi zdlouhavě...
No podobne ako sa na Slovensku hľadajú odcudzené autá... náhodnými kontrolami. :P
A to na to máš chuť? To by mě teda ani trochu nebavilo... No, good luck, pokud myslíš, že nalezneš :P
Elnino Prague

Totti
Team Manager

Post by Totti »

No tak ja som prvykrat zacal uz 29. Augusta 2006. To bola na SP akurat 13. sezona, bolo tusim pod 35 000 manazerov a velmi rychlo toto cislo rastlo. Ja som bol v divizii H 801 kde som bol 10. a timov s manazerom tam bolo tusim az 11. V 13. sezone som tusim skoncil 8. alebo 9. ale dalsiu sezonu som uz bol sampion ale bohuzial som dostal ban hned na zaciatku G-cka a preto som skoncil so SP na dlhsiu chvilu. Skoda ze archiv toho timu nesiaha az do takej historie takze sem nemozem dat moj prvy zapas :? . Ten tim sa teraz vola Sparta Horsens. Sranda bola ked som chcel ist niekedy rano na SP pred skolou ale este stale prebiehala simulacia kedze bolo tolko manazerov a tak som sa mohol prihlasit az po skole lebo vtedy este neboli take rozsirene internety v mobile a tablety a podobne hracicky.
tím: Matts stars
manažér:Totti

liga: E.72
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”