Pali, jako vždy UŽASNÉ
Jen mne trošku mrzí že zastoupení vítězného týmu v All Stars je jediný hráč a to ještě v B
Asi se budu muset nad Svým týmem zamyslet
Vyhlašuju soutěž o Hujera ročníku - první přihlášený získá tento prestižní titul a zároveň 5 přáteláků na domácí půdě s týmem Stratovarius.Je to trochu narychlo,ale napadlo mne to až dnes...Přeju všem pevné nervy a rychlou ruku...
Vyhlašuju soutěž o Hujera ročníku - první přihlášený získá tento prestižní titul a zároveň 5 přáteláků na domácí půdě s týmem Stratovarius.Je to trochu narychlo,ale napadlo mne to až dnes...Přeju všem pevné nervy a rychlou ruku...
nejbližší termín volného místa....neznámý
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
nejbližší termín volného místa....neznámý
To mne mrzí... Posunul bych to do zítřka,ale četl jsem cos psal ve Spamer Cupu,tak by to stejně nepomohlo,navíc zítra posílá i El,tak by se nám to krylo...
ruda masina ma predbehla, skoda
a dokonca dalsi dvaja... pojdem sa stazovat IT managerovi v praci, ze mame velmi pomale pocitace.... ani hry mi nejdu..
Last edited by GeorgeTT on Wed Feb 01, 2012 6:20 pm, edited 1 time in total.