tak jsem zvažoval či se přihlásit nebo nechat místo pro jiný turnaj, nakonec zvítězila touha pokusit se vyhrát tento turnaj

no a tak jsem se přihlásil. ... a kdybych neváhal, tak jsem možná vyhrál Hujera

Moderator: Czech Moderators
btw. díky za pozvánkupalo wrote:O.K.GeorgeTT wrote:Až by som sa ešte vošiel do zoznamu pozvánok, rád by som sa zúčastnil, ak nie, nevadí...
VICEHUJERpalo wrote:
2.místo obsadil a titul
PRVNÍ VÍCEHUJER
získal
GeorgeTT
(18:16)
Péesko umi, ale s manželkou na mateřské a 2 dětmi se šetří všudeacskncl wrote: PS: Psko si neumi kratke spfa zaplatit pres smsku?
Příště s Tebou natuty počítám - dyť mimo nováčkovský a dva otevřené chybíš teprve podruhé !ps2512 wrote:Péesko umi, ale s manželkou na mateřské a 2 dětmi se šetří všudeacskncl wrote: PS: Psko si neumi kratke spfa zaplatit pres smsku?![]()
Seznam turnajů
Nemůžete se zúčastnit více než 5 přátelských turnajů
OK
radost až na kost !Big El wrote:1 místečko se nám uvolnilo...
...a jsme tu
já vím, SC je po MTP moje srdeční záležitostpalo wrote: Příště s Tebou natuty počítám - dyť mimo nováčkovský a dva otevřené chybíš teprve podruhé !
radost až na kost č.2 !ps2512 wrote:já vím, SC je po MTP moje srdeční záležitostpalo wrote: Příště s Tebou natuty počítám - dyť mimo nováčkovský a dva otevřené chybíš teprve podruhé !
Je to jako vždycky, PS-ko neumí nic. A ani kecama to už potom nezachrání.ps2512 wrote:já vím, SC je po MTP moje srdeční záležitostpalo wrote: Příště s Tebou natuty počítám - dyť mimo nováčkovský a dva otevřené chybíš teprve podruhé !
na tebe jsem tu teda čekalmantel wrote:Je to jako vždycky, PS-ko neumí nic. A ani kecama to už potom nezachrání.ps2512 wrote:já vím, SC je po MTP moje srdeční záležitostpalo wrote: Příště s Tebou natuty počítám - dyť mimo nováčkovský a dva otevřené chybíš teprve podruhé !
Big El wrote:Jen nás trápí, že tento ročník, kór když se hraje o takovouto cenu, budeme mít těžkou skupinu. Dynamo to nestihne, takže není šance, že bychom měli ve skupině byť jen jednoho slabého soupeře...![]()
Ale třeba pomůže exdomácí trenér...