škoda...Milko wrote:Ani s nami to nevyzerá ružovo...voľno až v piatok po 10.00 hod. A to ešte očakávame pozvánku do Spamer cupu...

Moderator: Czech Moderators
škoda...Milko wrote:Ani s nami to nevyzerá ružovo...voľno až v piatok po 10.00 hod. A to ešte očakávame pozvánku do Spamer cupu...
To chapu. Presto to nejkratsi stoji snad dvacku, tak by stacilo si treba nedat jedno pivnoPéesko umi, ale s manželkou na mateřské a 2 dětmi se šetří všude![]()
Tak to sem ti to posledni misto zabral asi ja. Omlouvam se, hatrik by byl moc fajn.šutr wrote:To já si místo nechával, bohužel jsem se lognul 15min po posledním přihlášeným, sbohem zlatý hatricku...
Ach ta práce...
to je joke?acskncl wrote:To chapu. Presto to nejkratsi stoji snad dvacku, tak by stacilo si treba nedat jedno pivnoPéesko umi, ale s manželkou na mateřské a 2 dětmi se šetří všude![]()
Tak jedno pivo bych Ti odpustil,když bys to dělal kvůli mému turnaji...ps2512 wrote:to je joke?acskncl wrote:To chapu. Presto to nejkratsi stoji snad dvacku, tak by stacilo si treba nedat jedno pivnoPéesko umi, ale s manželkou na mateřské a 2 dětmi se šetří všude![]()
![]()
To by Palo se mnou přestal kámošit
Poslední se přihlásil kamil581 ve 23:11.Škoda,myslel jsem,že to máš zase ošéfované...Mazzy wrote:Tak to sem ti to posledni misto zabral asi ja. Omlouvam se, hatrik by byl moc fajn.šutr wrote:To já si místo nechával, bohužel jsem se lognul 15min po posledním přihlášeným, sbohem zlatý hatricku...
Ach ta práce...
no pekne, tak už mám po úspechusexy kote wrote:Liga Berušky netrápí, tak se pokusíme překvapit a ze skupiny postoupit a dál se uvidí
Vsadím se, že mě nikdo netipovalpalo wrote:Tipovačka se vyvíjí docela zajímavě - zatím 12 tipujících a 6 různých tipů na vítěze.
Že by sázka na jistotuBig El wrote:Vsadím se, že mě nikdo netipovalpalo wrote:Tipovačka se vyvíjí docela zajímavě - zatím 12 tipujících a 6 různých tipů na vítěze.