Mazzy wrote:No my mame los super, ale prvni kolo hrajeme v dost nabusenem dni. Takze to bude asi prohra.
Tesime se na souboj s Milanem o prvni misto ve skupine. Snad to nevyznelo moc sebevedome vuci ostatnim souperum. Pokavat ano, tak se omlouvam.
Aj ja sa velmi tesim na tento suboj a vlastne zatial na vsetkych tych 6 subojov co nas zatial cakaju
Potesil by som sa ak by sme po nich mali vzajomne zapasy 3 - 0 - 3
Milane ja myslim, ze to bude sama remiza. Jsme tak vyrovnany, ze vitez se nenajde.
Tak to by bolo potom fakt velmi zaujimave. Ani neviem co by som v takom pripade robil ale pravdepodobne by som sa sulal na zemi
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
První odvážlivec Milan už to má za sebou a 19 X správná odpoveď a to je slušný. I pana domácího určil dobře , ale Peésko by neměl radost.
19? Hmmm ak mam povedat pravdu cakal som o cosi vecsie cislo takze nebodaj som Ps - ka urcil zle? Chups neviem ako sa to mohlo stat. Co uz hlavne ze viem kde byvam ja
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
První odvážlivec Milan už to má za sebou a 19 X správná odpoveď a to je slušný. I pana domácího určil dobře , ale Peésko by neměl radost.
19? Hmmm ak mam povedat pravdu cakal som o cosi vecsie cislo takze nebodaj som Ps - ka urcil zle? Chups neviem ako sa to mohlo stat. Co uz hlavne ze viem kde byvam ja
Znáš ho. Určitě to okomentuje. A až mu řeknu kam se má stěhovat.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Znáš ho. Určitě to okomentuje. A až mu řeknu kam se má stěhovat.
No do prdele az teraz som zistil moju osudovu chybu a nechapem ako som sa jej mohol dopustit. Asi som mal chvilkove pometenie mozgu
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón