Dej si otevřené pozvánky na pool. Tak budeš hrát přáteláky doma (větší zisk, než venku). Přijímat Ti je sice budou soupeři z různých divizí, ale do přáteláků často do nich staví i juniory, takže to mohou být vyrovnané zápasy. A když ne, tak si aspoň vyděláš a hráči získají zkušenosti.colbi wrote:Hledám soupeře na přáteláky
Jen divize H
Reading FC
H 745
Přáteláky
Moderator: Czech Moderators
Re: Přáteláky
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Member of the Soccer Project Association
Nabízím odehrání přátelských zápasů(10 doma x 10 venku). Najde se soupeř? Pište do SP pošty co nejdříve...

FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
-
rád se nechám pozvat do jakéhokoliv zde hraného turnaje, kde jsou vítáni i géčkaři. Hlásím se jako hlavní sparingpartner, výhry od nás nečekejte...
tým proutníci, manažer pederass....

Takže v VII.ročníku Milko cupu ťa rád privítam...tomkycz wrote:rád se nechám pozvat do jakéhokoliv zde hraného turnaje, kde jsou vítáni i géčkaři. Hlásím se jako hlavní sparingpartner, výhry od nás nečekejte...![]()

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
-
rádi se zúčastníme...Milko wrote:Takže v VII.ročníku Milko cupu ťa rád privítam...tomkycz wrote:rád se nechám pozvat do jakéhokoliv zde hraného turnaje, kde jsou vítáni i géčkaři. Hlásím se jako hlavní sparingpartner, výhry od nás nečekejte...![]()

tomkycz wrote:rád se nechám pozvat do jakéhokoliv zde hraného turnaje, kde jsou vítáni i géčkaři. Hlásím se jako hlavní sparingpartner, výhry od nás nečekejte...![]()
Spamerská přihláška Tě (možná) také nemine...

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Někdo na přátelské dvojzápasy dnes 18h a 22h a zítra celý den kromě 18h? Pište tu, či do SP pošty a klidně rovnou pošlete...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Big El wrote:Někdo na přátelské dvojzápasy dnes 18h a 22h a zítra celý den kromě 18h? Pište tu, či do SP pošty a klidně rovnou pošlete...
Posílám termín na dnešek a jeden na zítra...Dík...

FC Žďár nad Sázavou - D.22
Někdo na přáteláčky na zítřek? Plus hledám parťáka na dvojzápasy na celou sezónu, tak pište 

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

jsem přesně ten, koho hledášBig El wrote:Někdo na přáteláčky na zítřek? Plus hledám parťáka na dvojzápasy na celou sezónu, tak pište
Ha. Našel jsemmantel wrote:jsem přesně ten, koho hledášBig El wrote:Někdo na přáteláčky na zítřek? Plus hledám parťáka na dvojzápasy na celou sezónu, tak pište

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Tak! A ještě někoho na ten zítřek. Ty mantelíku asi zítra nekopeš, viď?
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Kopnu mám 3 volné termíny, dáme 2 matcheBig El wrote:Tak! A ještě někoho na ten zítřek. Ty mantelíku asi zítra nekopeš, viď?
...jsem myslel, že to máš záměrně vyblokovaný. Dobře. Přijato a poslánomantel wrote:Kopnu mám 3 volné termíny, dáme 2 matcheBig El wrote:Tak! A ještě někoho na ten zítřek. Ty mantelíku asi zítra nekopeš, viď?

Ještě se hledají dobrovolníci na 18 a 22h
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Mantelovi nestačí zápasy se mnou? 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci