Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup XIII.
F.C. Technica Praha 1 - 1 ACS Pardubice
129 - 133, pěkný... hned na začátek první zaváhání,asi potřebujou moji borci ještě větší motivaci.
129 - 133, pěkný... hned na začátek první zaváhání,asi potřebujou moji borci ještě větší motivaci.
ACS Pardubice
Tak jsem shlednul par kousku na youtube a musim konstatovat, predevsim textum nelze uprit ryzi kvalitu.palo wrote:ABECEDA METALU - C
Kapela Ciment je z Valašského Meziříčí a svého času byla hlavně na Moravě hodně oblíbená.Specifické jsou pro ni texty ve valaštině.O jejich "hloubce" svědčí názvy prvních dvou alb - "Na srazu intelektuálů v Poteči nikomu néni do řeči" a "Vzývali Satana ogaři z Kychové,když měli na poli už všecko hotové".Nedávno vydali po letech třetí album,které už ve valaštině není a trochu tím ztratili tvář (aspoň pro mne).Je to bez videa,tak aspoň fotka kapely s vizáží ZZ Top:
![]()
Přijede k nám Metalika do Francovéj Lhoty: http://www.youtube.com/watch?v=09azxvHR7ag
"budú hopkať před plotem a házať viktórije,
celé si to natočíja chlapi z policije"

-
No Boost - Duna Most Gemini = 4:2 (133:116)
09' Roman Opršal (Duna Most Gemini) 0:1
27' Vince Spencer (No Boost) 1:1
29' Vince Spencer (No Boost) 2:1
42' David Annys (No Boost) 3:1 (P)
65' Naum Pasfields (No Boost) 4:1
84' Florin Stiubei (Duna Most Gemini) 4:2
Pekne a na goly bohate utkani.
Rozjest byl v rezii tymu D.M.G., ale pak prisla velka chvile V.Spencera. Ten nejspise rozhodl o utkani. Dva goly v tak kratkem sletu nalomi i ty nej tymy. Nsledne uz se skore na strane D.M.G. navisovalo a na obrat v 84' uz nezbyl cas. No budeme se tesit na odvetu.
09' Roman Opršal (Duna Most Gemini) 0:1
27' Vince Spencer (No Boost) 1:1
29' Vince Spencer (No Boost) 2:1
42' David Annys (No Boost) 3:1 (P)
65' Naum Pasfields (No Boost) 4:1
84' Florin Stiubei (Duna Most Gemini) 4:2
Pekne a na goly bohate utkani.
Rozjest byl v rezii tymu D.M.G., ale pak prisla velka chvile V.Spencera. Ten nejspise rozhodl o utkani. Dva goly v tak kratkem sletu nalomi i ty nej tymy. Nsledne uz se skore na strane D.M.G. navisovalo a na obrat v 84' uz nezbyl cas. No budeme se tesit na odvetu.
-
ABECEDA METALU - D
Na dnešní den trocha čisté klasiky:
Deep Purple a Smoke On The Water: http://www.youtube.com/watch?v=s1sAkZF7SCQ

-
Toto mám moc rádpalo wrote:ABECEDA METALU - D

GeorgeTT
-
Na písmeno C by som sem dal aj CITRON s Láďou KřížkemPrim wrote:Tak jsem shlednul par kousku na youtube a musim konstatovat, predevsim textum nelze uprit ryzi kvalitu.palo wrote:ABECEDA METALU - C
Kapela Ciment je z Valašského Meziříčí a svého času byla hlavně na Moravě hodně oblíbená.Specifické jsou pro ni texty ve valaštině.O jejich "hloubce" svědčí názvy prvních dvou alb - "Na srazu intelektuálů v Poteči nikomu néni do řeči" a "Vzývali Satana ogaři z Kychové,když měli na poli už všecko hotové".Nedávno vydali po letech třetí album,které už ve valaštině není a trochu tím ztratili tvář (aspoň pro mne).Je to bez videa,tak aspoň fotka kapely s vizáží ZZ Top:
![]()
Přijede k nám Metalika do Francovéj Lhoty: http://www.youtube.com/watch?v=09azxvHR7ag
"budú hopkať před plotem a házať viktórije,
celé si to natočíja chlapi z policije"
Diky moc!

GeorgeTT
-
Variant na většinu písmen je strašně moc,snažím se to kombinovat tak,aby tu byly notoricky známé kapely i spíš zajímavosti,jako byl třeba ten Ciment.Ten zase zabodoval u Prima.Mám radost,že zatím ke každému písmenu byl nějaký komentář a že se to jakž takž chytá.GeorgeTT wrote: Na písmeno C by som sem dal aj CITRON s Láďou KřížkemVypusťte psy a Radegast

-
mě se to líbí, čtu a koukám pokaždé....a když se líbí, pustím si víc písničekpalo wrote:Variant na většinu písmen je strašně moc,snažím se to kombinovat tak,aby tu byly notoricky známé kapely i spíš zajímavosti,jako byl třeba ten Ciment.Ten zase zabodoval u Prima.Mám radost,že zatím ke každému písmenu byl nějaký komentář a že se to jakž takž chytá.GeorgeTT wrote: Na písmeno C by som sem dal aj CITRON s Láďou KřížkemVypusťte psy a Radegast
Čekal jsem to horší,plánoval jsem to už před minulou sezónou a nakonec od toho upustil.Tentokrát jsem to zkušebně spustil a pokud se to chytne,určitě budu pokračovat i v dalších sezónách.

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Vy mne tak nastartujete že zruším turnaj a budu dělat jenom Abecedu...ps2512 wrote:mě se to líbí, čtu a koukám pokaždé....a když se líbí, pustím si víc písničekpalo wrote:Variant na většinu písmen je strašně moc,snažím se to kombinovat tak,aby tu byly notoricky známé kapely i spíš zajímavosti,jako byl třeba ten Ciment.Ten zase zabodoval u Prima.Mám radost,že zatím ke každému písmenu byl nějaký komentář a že se to jakž takž chytá.GeorgeTT wrote: Na písmeno C by som sem dal aj CITRON s Láďou KřížkemVypusťte psy a Radegast
Čekal jsem to horší,plánoval jsem to už před minulou sezónou a nakonec od toho upustil.Tentokrát jsem to zkušebně spustil a pokud se to chytne,určitě budu pokračovat i v dalších sezónách.

-
Taková moje menší vsuvka sice trochu pozdě,ale přece:palo wrote:ABECEDA METALU - B
Zpěvák skupiny Iron Maiden Bruce Dickinson si čas od času odskočí natočit sólovku.Tato se mu opravdu povedla - Tears Of The Dragon:
http://www.youtube.com/watch?v=BoA4XpiB ... re=related
Bullet for My valentine - Tears Don't Fall (Live) http://www.youtube.com/watch?v=oS1ccVlWjks
Loni na Rock for People to bylo neskutečný.
ACS Pardubice
-
ACS Pardubice 7 - 2 Minotaur
139 - 87 , myslel jsem si, že soupeř bude víc zlobit a tak sem sestavu dával víc na jistotu. Náš Somálský kanonýr Luis Angaal se blýsk 4 goly a dál držíme druhé místo.
139 - 87 , myslel jsem si, že soupeř bude víc zlobit a tak sem sestavu dával víc na jistotu. Náš Somálský kanonýr Luis Angaal se blýsk 4 goly a dál držíme druhé místo.
ACS Pardubice
-
BTW., ja ako starý metalista znesiem hocičo, touto tvojou abecedou si mi len pripomenul moje "mládí"
, akurát, že ja som vyrastal na trošku tvrdších veciach.. Teraz ti nasleduje písmeno D, čo vo mne budí spomienky na skupiny DEBUSTROL a DEICIDE 

GeorgeTT
-
Pre mňa je to D ako Disturbed, jednoznačne. 

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
No Madam! 1 - 4 1FC Mrakoplaš
Jsem zvědavej co bude pod déčkem a taky bych chtěl opravit logo v tabulkách.
Jsem zvědavej co bude pod déčkem a taky bych chtěl opravit logo v tabulkách.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.