PaToM wrote:Fúúú... Milko ubetónoval ďalšiu remízu a opäť pri lepšom výkone. To ho môže mrzieť...
Ne může, ale už MRZÍ , Zahrál super, Šutrteam 0 - 0 The Last Mohycan 138-140!
Fíha, žádné scifi Miloši, skvělý výkon, bohužel z Tvého pohledu ztráta znamená konec v turnaji...
Na jednej strane škoda, že sa už teraz lúčim s turnajom, ale na druhej strane odchádzam so vztýčenou hlavou...šutríkovi a Elovi gratulujem k postupu
Ele, dúfam, že to mám u teba ako som ti vybavil 1. miesto v skupine...
PaToM wrote:Fúúú... Milko ubetónoval ďalšiu remízu a opäť pri lepšom výkone. To ho môže mrzieť...
Fíha, žádné scifi Miloši, skvělý výkon, bohužel z Tvého pohledu ztráta znamená konec v turnaji...
Na jednej strane škoda, že sa už teraz lúčim s turnajom, ale na druhej strane odchádzam so vztýčenou hlavou...šutríkovi a Elovi gratulujem k postupu
Ele, dúfam, že to mám u teba ako som ti vybavil 1. miesto v skupine...
To si piš. Upřímně řečeno v podstatě mi bylo fuk, jestli vyhraješ, nebo to skončí plichtou. Tedy, ne že bych Ti postup nepřál, ale jsem sobec a jde mi hlavně o sebe. A já
MÁM PRVNÍ MÍSTO!!!
Team Herbalife - JPD 2:0 (137:113)
Ataner nekladl veliký odpor. Čtyřka to však brzdí (a to tam ani není Toša), takže na soupeře si ještě chvíli počkáme...
Som prekvapený ako to celé Milko uhral. No....je asi fakt celkom dobrý manažér, škoda ,že to nekorunoval postupom. Budem si na neho musieť už dávať pozor a nepodceňovať ho ako doteraz.
Postupujúcim gratulácia.
Som prekvapený ako to celé Milko uhral. No....je asi fakt celkom dobrý manažér, škoda ,že to nekorunoval postupom. Budem si na neho musieť už dávať pozor a nepodceňovať ho ako doteraz.
Postupujúcim gratulácia.
Fc Mantel 0 - 1 Šutrteam (138-141)
91' 0 - 1 Kurt 'šutér' Knipping
Podařilo se nám vyhrát na horké Mantelíkově půdě a jsme v semifinále ! Zápas to nebyl vůbec jednoduchý, naštěstí máme Kurta a ten nás za minutu dvanáct zbavil penaltové loterie
šutr wrote:Fc Mantel 0 - 1 Šutrteam (138-141)
Podařilo se nám vyhrát na horké Mantelíkově půdě a jsme v semifinále ! Zápas to nebyl vůbec jednoduchý, naštěstí máme Kurta a ten nás za minutu dvanáct zbavil penaltové loterie
Přehlrál jsi mě v útoku a to rozhodlo. Holt týden byl hodně dlouhý a u mně se projevilo i 100% zaměření na ligu a případný postup do céčka, gratulace za předvedený výkon, v pátek v 10 hodin po lize je 141 super výkon.
šutr wrote:Fc Mantel 0 - 1 Šutrteam (138-141)
Přehlrál jsi mě v útoku a to rozhodlo. Holt týden byl hodně dlouhý a u mně se projevilo i 100% zaměření na ligu a případný postup do céčka, gratulace za předvedený výkon, v pátek v 10 hodin po lize je 141 super výkon.
Děkuji Mantelíku, pravda je taková že dneska do ligy Áčko nešlo.
Nedisciplinovanost našeho RB nás připravila o šance byť jen na penalty. Zklamání je veliké, toto byl v našem dnešním nabitém programu zápas s nejvyšší prioritou.