George : Drzim palce v tych prestupoch len davaj pozor aby si nahodou nedobehol mna

Moderator: Czech Moderators
Podla mna by si aj tak mal ist jednoznacne na vitazstvo pretoze ty ako lider tabulky hras s timom co ma momentalne najhorsiu formu v lige. Vitazstvo by u teba malo byt povinnost za kazdych okolnostiGeorgeTT wrote:Miami Fotball - FK TRNAVA
Predzápasové echo:
Cez týždeň sa nám rozsypal stred A-čkovej zálohy, vykartovaný je pilier obrany Dornic, nálada v tíme je pod psa, kedže sme zopár hráčom dali možnosť ukázať svoje schopnosti v iných kluboch, takže dnešný zápas bude naozaj veľmi zaujímavý. Navyše aj rozhodca je riadny nervák (96%), takže ak neprehráme, bude to pre nás úspech. Priestor dostanú niektorí hráči B mužstva, uvidíme, ako sa popasujú s ponúknutou šancou.
Tréner si preštudoval súpera, má našu plnú dôveru, veríme, že nás nesklame, a poskladá víťaznú zostavuMilanSLOVAKIA wrote:Podla mna by si aj tak mal ist jednoznacne na vitazstvo pretoze ty ako lider tabulky hras s timom co ma momentalne najhorsiu formu v lige. Vitazstvo by u teba malo byt povinnost za kazdych okolnostiGeorgeTT wrote:Miami Fotball - FK TRNAVA
Predzápasové echo:
Cez týždeň sa nám rozsypal stred A-čkovej zálohy, vykartovaný je pilier obrany Dornic, nálada v tíme je pod psa, kedže sme zopár hráčom dali možnosť ukázať svoje schopnosti v iných kluboch, takže dnešný zápas bude naozaj veľmi zaujímavý. Navyše aj rozhodca je riadny nervák (96%), takže ak neprehráme, bude to pre nás úspech. Priestor dostanú niektorí hráči B mužstva, uvidíme, ako sa popasujú s ponúknutou šancou.
Ja som ti vravel ze tento zapas vyhrat musisGeorgeTT wrote:Miami Fotball 1 - 3 FK TRNAVA
35' 0 - 1 Matus 'SUPERSTAR' Podhradsky
59' 0 - 2 Matus 'SUPERSTAR' Podhradsky
Anto Ghorbani 1 - 2 65'
71' 1 - 3 Matus 'SUPERSTAR' Podhradsky
Tak sme to zvládli, ale pribudli nám ďalší dvaja zranení... Toto už je veľa...
Tak to som rad ze aj ty si sa tu vyjadrilstanleyy50 wrote:Zhrnutie 12 a 13 kola.
12 - V tomto zápase dostali šancu náhradníci a predviedli slušný výkon. Ukázali, že sa s nimi dá počítať aj do základu. škola len že prevahu ktorý mali nedokázali spečatiť aj strelecky. Ostal som trocha zaskočený, že mužstvo podalo o 10 bodov lepší výkon ako domáci a ani to nestačilo na víťazstvo. Strata bodov mrzí dva krát pretože sme sa mohli posunúť na prvú priečku. Čo k tomu dodať iba zagratulovať domácim k bodu a ísť do ďalšieho zápasu s cieľom vyhrať.
13 - Tento zápas by sa dal nazvať aj zápasom kola. Stretol sa 2 s 3. Ako domáci som mal miernu výhodu ktorú som ešte zvýšil tým najlepším čo som mal k dispozícií. Tomu odpovedá aj výkon. Konečne sa mužstvu podarilo vyhrať o viac ako jeden gól. Aj keď treba dodať, že súper dlho odolával. Dlho sa na ihrisku nič nedialo a fanušikovia už začínali byť nervózny. Až v poslednej 10 minutovke prišlo k vyvrcholeniu zápasa keď najprv hosťujúci hráč videl druhú žltú kartu a následne červenú a následne náš hráč Mükerrem Hazar dva krát skóroval čím zavŕšil hatrick. Škoda, že počasie moc nevyšlo mohlo si nájsť na štadión cestu viac ľudí. Ale tí čo prišli určite neboli sklamaný.