Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup XIII.
Viděls klip Petřínské ligy,co jsem Ti tu speciálně dal ???Big El wrote:Vida stoupáme

Přiznám se, že poslední písmena abecedy jsem poněkud opomenulpalo wrote:Viděls klip Petřínské ligy,co jsem Ti tu speciálně dal ???Big El wrote:Vida stoupáme

Napravím to buď ještě dnes, nebo zítra.
edit: Petřínská liga napravena. Pěkná, pěkná.

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
ABECEDA METALU - F
Kapelu Freedom Call mám hodně rád a dlouho se mi nedařilo je vidět a slyšet naživo.Až loni - a stálo to za to.Tak doufám,že to nebylo naposled.
Mr.Evil na trochu morbidní sestřih Sin City: http://www.youtube.com/watch?v=qr65ph0DfkI
Kapelu Freedom Call mám hodně rád a dlouho se mi nedařilo je vidět a slyšet naživo.Až loni - a stálo to za to.Tak doufám,že to nebylo naposled.
Mr.Evil na trochu morbidní sestřih Sin City: http://www.youtube.com/watch?v=qr65ph0DfkI

Jé, sakra jsem zapomněl poslat tipy na vítěze skupiny a pak i celkového vítěze, toho 2.února
Nu, tak já už před 1.kolem jsem věřil že postoupím já a DBS on tour, bohužel to teď to tak nevypadá...
A celkového vítěze jsem viděl v Libovi
Jo a sebe, pokud bych byl v play-off a dojednal jednu smlouvičku-službičku s Panem Randomem 

Nu, tak já už před 1.kolem jsem věřil že postoupím já a DBS on tour, bohužel to teď to tak nevypadá...
A celkového vítěze jsem viděl v Libovi

Baníček - Team Herbalife 1:0 (123:110)
Ani jeden z týmů nešel do zápasu naplno, ale Baníček chtěl vyhrát více.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Nu ano, nasadili jsme B.tým a zapomněl jsem přenastavit agresivitu¨, naštěstí máme 3 body a šance na postup stále žijeBig El wrote:Baníček - Team Herbalife 1:0 V:123:110 ČK: 0-1 (v 81.min.)
DBS on tour 4 - 3 Husičova 11
i dnešní druhé turnajové utkání na stadionu Biermacht proti týmu Husičova 11 dopadlo výhrou domácích.
i dnešní druhé turnajové utkání na stadionu Biermacht proti týmu Husičova 11 dopadlo výhrou domácích.
-
Kenjiho Queeni - Stratovarius 1:2 (134:137)
Dnes jsme divizi zvládli s béčkem,tak si áčko zahrálo Stratovarius Cup a ČSL.Díky tomuto vítězství se nám podařilo docela zkomplikovat situaci v naší skupině...
Dnes jsme divizi zvládli s béčkem,tak si áčko zahrálo Stratovarius Cup a ČSL.Díky tomuto vítězství se nám podařilo docela zkomplikovat situaci v naší skupině...

-
ACS Pardubice 0 - 0 Brujeria
141 - 140 , další ztráta 2 bodů je na světě. Věřil sem si na vítězství,leč nedopadlo to.
141 - 140 , další ztráta 2 bodů je na světě. Věřil sem si na vítězství,leč nedopadlo to.
ACS Pardubice
V Turnaji ocekavany vyprask u Liba a sance na postup mensi nez male , podle ocekavani 

Na ceste do propadliste dejin.
-
FK Hash Rohatsko 3 - 2 Duna Most Gemini
123:116
dulezita vyhra znamenajici ze tabulka skupiny v polovine vypada takhle :
No Boost s 9 body jde za jasnym postume z prvniho mista
ja a FC DAC mame po ctyrech bodech a patecni nas duel by mel rozhodnout o postupujicim.....
Duna jsou bez bodu....
123:116
dulezita vyhra znamenajici ze tabulka skupiny v polovine vypada takhle :
No Boost s 9 body jde za jasnym postume z prvniho mista
ja a FC DAC mame po ctyrech bodech a patecni nas duel by mel rozhodnout o postupujicim.....
Duna jsou bez bodu....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
3.kolo
FC Trabant : FC Klokan 3 : 2 ( 2:2 ) 139:127
Klokanku Jiřinku sme zdolali a upevnili sme si prvú pozíciu v priebežnej tabuľke.
FC Trabant : FC Klokan 3 : 2 ( 2:2 ) 139:127
Klokanku Jiřinku sme zdolali a upevnili sme si prvú pozíciu v priebežnej tabuľke.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
ABECEDA METALU - G
Přitvrdíme ? Přitvrdíme !!! Jelikož GeorgeTT utrpěl v turnaji už třetí porážku,tak něco speciálně pro něj:
Gorefest
Freedom: http://www.youtube.com/watch?v=tG4RoGphnoQ&feature=fvst
Přitvrdíme ? Přitvrdíme !!! Jelikož GeorgeTT utrpěl v turnaji už třetí porážku,tak něco speciálně pro něj:
Gorefest
Freedom: http://www.youtube.com/watch?v=tG4RoGphnoQ&feature=fvst