A na vše ostatní máš Mastercardtomkycz wrote:ale nabyté zkušenosti budou k nezaplacení

Moderator: Czech Moderators
A na vše ostatní máš Mastercardtomkycz wrote:ale nabyté zkušenosti budou k nezaplacení
Slavii je třeba řezat vždy a za všech okolností, frenkiefrankie_doparoma wrote:FK Hash Rohatsko
slavia K. Vary
Totemo Baka
1.FC Julec
to jest skupina no.4, o ackovym oslickovi netreba hovorit a k tomu dva deckari, sesivanej bojuje o udrzeni a Julec miri do Cecka
takze bude zazrak kdyz nebudu posledni:)
Ele, jak se kliká na F5? Napadá mě jen, že by sis zapínal klávesnici na monitor, ale nevím, proč bys tomu tak činil...Big El wrote:Kdyby trakaře padaly, budu online a budu každých deset vteřin klikat na F5...
My jsme na tom ve skupině přeco jen o něco lépe - Prim by měl hrát prim a za ním se svezeme do vyřazováku snad my, na úkor Hadise (který však už zase začíná být tím nebezpečným Hadisem) a týmu lenochodi manažera cimrman90. Nic jistého však nemáme, navíc nás případně čeká právě výše zmíněná protiskupina, zaručují rychlý bezbolestný konec...tomkycz wrote:dostat do skupiny opět papu a jeho chomutov je pro nás sice čest, ale taky jistota, že si moc nekopnem. K tomu další béčkař Brujeria, další přenechané body. K tomu Mikel8 a jeho FC Chellsea z divize D, takže taky žádný žabař. Naše šance na postup je pouze v oblasti teorie, ale nabyté zkušenosti budou k nezaplacení
El má živou myš,která běhá po klávesnici...tosa_CZ wrote:Ele, jak se kliká na F5? Napadá mě jen, že by sis zapínal klávesnici na monitor, ale nevím, proč bys tomu tak činil...Big El wrote:Kdyby trakaře padaly, budu online a budu každých deset vteřin klikat na F5...
v noci zásadně netipuju...pupajdi13 wrote:dnes večer (v noci) kompletní los + tipovačka
to bude moje tipovačka ...černej kuň turnaje a takpalo wrote:v noci zásadně netipuju...pupajdi13 wrote:dnes večer (v noci) kompletní los + tipovačka
Ty blaaaho uz ted vidim od Pupise min. 3 prispevky za dnesni odpoledne, von snad vobziv!!!pupajdi13 wrote:to bude moje tipovačka ...černej kuň turnaje a takpalo wrote:v noci zásadně netipuju...pupajdi13 wrote:dnes večer (v noci) kompletní los + tipovačka![]()
Jo jo, vobživ, ale pak hned zase zdechnul...impossible wrote:Ty blaaaho uz ted vidim od Pupise min. 3 prispevky za dnesni odpoledne, von snad vobziv!!!
El mi taky nic nevysvětlí, to je hodně smutný...palo wrote:El má živou myš,která běhá po klávesnici...tosa_CZ wrote:Ele, jak se kliká na F5? Napadá mě jen, že by sis zapínal klávesnici na monitor, ale nevím, proč bys tomu tak činil...Big El wrote:Kdyby trakaře padaly, budu online a budu každých deset vteřin klikat na F5...