Potřebuju to prosím přesně. Díky

Moderator: Czech Moderators
Chceš snad vyhodit mého trenéra ???Big El wrote:Po kolika dnech je efektivní výměna trenéra? Respektive - když měl trenér smlouvu na rok, kolik mu může zbývat maximálně dní, aby již bylo možné trenéra vyměnit.
tak mu to řekní kolik to jepalo wrote:Chceš snad vyhodit mého trenéra ???Big El wrote:Po kolika dnech je efektivní výměna trenéra? Respektive - když měl trenér smlouvu na rok, kolik mu může zbývat maximálně dní, aby již bylo možné trenéra vyměnit.
Potřebuju to prosím přesně. Díky![]()
tom17 wrote:42 dní, pokud chceš dosáhnout určitého efektuFC NBG wrote: No byl bych rád kdyby ses zachránil..A chci se zeptat
S výměnou trenéra nemám moc zkusenosti.. Po kolika dnech jde vymenit?
30dní jako u hráče?
hlavně že si ve spamer cupu dáš do otázek kdo vyměnil trenéra po 32 dnech...Big El wrote:Po kolika dnech je efektivní výměna trenéra? Respektive - když měl trenér smlouvu na rok, kolik mu může zbývat maximálně dní, aby již bylo možné trenéra vyměnit.
Big El wrote: Kdo takticky vyměnil trenéra po 32 dvou dnech místo 42 a ještě pár dní před tím toto magické číslo zmiňoval?
Já vím, že 32 to není. To mi na otázku do Spamer Cupu stačilotomkycz wrote:hlavně že si ve spamer cupu dáš do otázek kdo vyměnil trenéra po 32 dnech...Big El wrote:Po kolika dnech je efektivní výměna trenéra? Respektive - když měl trenér smlouvu na rok, kolik mu může zbývat maximálně dní, aby již bylo možné trenéra vyměnit.
Big El wrote: Kdo takticky vyměnil trenéra po 32 dvou dnech místo 42 a ještě pár dní před tím toto magické číslo zmiňoval?
Ano. Chci. Chceš ho zpátky? Podle odpovědí, které jsem ještě rozeslal pár lidem do sz jej budu měnit buď zítra, nebo jindy (čtvrtek?)palo wrote:Chceš snad vyhodit mého trenéra ???Big El wrote:Po kolika dnech je efektivní výměna trenéra? Respektive - když měl trenér smlouvu na rok, kolik mu může zbývat maximálně dní, aby již bylo možné trenéra vyměnit.
No problem...Big El wrote:Ano. Chci. Chceš ho zpátky? Podle odpovědí, které jsem ještě rozeslal pár lidem do sz jej budu měnit buď zítra, nebo jindy (čtvrtek?)palo wrote:Chceš snad vyhodit mého trenéra ???Big El wrote:Po kolika dnech je efektivní výměna trenéra? Respektive - když měl trenér smlouvu na rok, kolik mu může zbývat maximálně dní, aby již bylo možné trenéra vyměnit.
S čím no problem? S tím, že si ho vezmeš zpátky Ty, nebo že ho vyměním jinam?palo wrote: No problem...
S výměnou.Když tak napiš.Big El wrote:S čím no problem? S tím, že si ho vezmeš zpátky Ty, nebo že ho vyměním jinam?palo wrote: No problem...
Jinak bude to opravdu zítra. Podle acskncla by to mělo fachat. Budu mu to věřit. Jestli ne, tak se nakrknu, no uvidíme...
Tak kvalita trávníku nikdy nejde konstantně dolů. Občas klesne, občas stoupne, atd...Azor wrote:
Tím: Je už pomalu čas k instalování nového povrchu na hřiště, myslí že už má stavět nový trávník, že ten starý jde do kytek (a následně pod kytičky), nebo mám ještě počkat a zkoumat, jestli se trávník nakonec nevzchopí? Já jen, že mi po utkání SP poháru na Bazalkově kvalita stoupla o 3%.
No, já si chvíli počkám, pokud to bude klesat furt, tak příroda to spraví za den, ale já pořád věřím že se ta mrcha tráva zvetí a nic nebudu muset stavět. Ale zas nebudu to hnát až do rizika kontumací, to víš že jo, tůdle, žádného obětního berana vám dělat nebuduBig El wrote:Tak kvalita trávníku nikdy nejde konstantně dolů. Občas klesne, občas stoupne, atd...Azor wrote:
Tím: Je už pomalu čas k instalování nového povrchu na hřiště, myslí že už má stavět nový trávník, že ten starý jde do kytek (a následně pod kytičky), nebo mám ještě počkat a zkoumat, jestli se trávník nakonec nevzchopí? Já jen, že mi po utkání SP poháru na Bazalkově kvalita stoupla o 3%.
A počkat a zkoumat? Ale jóó, jestli chceš dostat kontumaci, tak zkus vyzkoumat, kolik dní se dá se zrasovaným trávníkem vydržet, než kontumace přijde.My ostatní jistě budeme za tuto informaci rádi.