Moderator: Czech Moderators
Omluva přijata. Ovšem zvládneš to dnes? Ne, že bychom na Tebe tlačili, jen jsme nadržení - asi mluvím za všechny, nejen za sebepupajdi13 wrote:měli jsme noční hodně těžký cechovní jednání...takže jsem to nezvlád![]()
Jsi nadrženej a proto mi pořád zapomínáš vysvětlit, jak děláš to klikání na F5! To je smutný...Big El wrote:Omluva přijata. Ovšem zvládneš to dnes? Ne, že bychom na Tebe tlačili, jen jsme nadržení - asi mluvím za všechny, nejen za sebe
Zoberie si prst (pravdepodobne ukazovák ľavej ruky), nežne ho položí na tlačítko na klávesnici (pre náš prípad na F5) a každých desať sekúnd (povolená časová odchýlka +- 0,5%) vyvinie v tomto ukazováku istú silu, ktorá stačí na to, aby sa požadované tlačítko (v našom prípade už spomínané F5) stlačilo a vytvorilo v danom internetovom prehliadači požadovaný efekt (v našom prípade refresh stránky...konkrétne SoccerProjectu). Je nutné podotknúť, že táto sila bude pôsobením nervozity majiteľa prstu podľa všetkého každým stlačením narastať. V horšom prípade hrozí až rozmlátenie celej klávesnice (vrátane tlačítka F5).tosa_CZ wrote:Jsi nadrženej a proto mi pořád zapomínáš vysvětlit, jak děláš to klikání na F5! To je smutný...Big El wrote:Omluva přijata. Ovšem zvládneš to dnes? Ne, že bychom na Tebe tlačili, jen jsme nadržení - asi mluvím za všechny, nejen za sebe
Bohužel není... Stále nevím, proč by se tato košatě popsaná činnost něžného přikládání Elova prstíku na klávesnici měla nazývat klikánímHippopotamus wrote:Dúfam, že je to dostatočne vysvetlené aj pre takých užívateľov fóra, akými je Tosa![]()
Nevím.Hippopotamus wrote:Btw. prečo som sa, kurva, neprihlásil do toho turnaja aj ja, keď som chcel a ešte som aj prihlášku dostal?
A ako by si to chcel nazvať?tosa_CZ wrote:Bohužel není... Stále nevím, proč by se tato košatě popsaná činnost něžného přikládání Elova prstíku na klávesnici měla nazývat klikánímHippopotamus wrote:Dúfam, že je to dostatočne vysvetlené aj pre takých užívateľov fóra, akými je Tosa![]()
Asi to bude dělat nějak jinak
![]()
To cos popsal Ty tak jinak. Ale mne hlavně od Ela zajímá, jak to udělal onHippopotamus wrote:A ako by si to chcel nazvať?
Hippo to napsal naprosto přesně. Jen teď přemýšlím, jestli má v mém pokoji skrytou kameru, či jak je možné, že to ví tak dobře...tosa_CZ wrote:To cos popsal Ty tak jinak. Ale mne hlavně od Ela zajímá, jak to udělal onHippopotamus wrote:A ako by si to chcel nazvať?
až bude mít pan pořadatel nějaké životní či herní jubileum a dohraný probíhající turnaj...Bassi wrote:Kdy bude další ročník?
Bassi wrote:Kdy bude další ročník?
No jen aby, houbičky tě už vtáhli celkem fest, tak snad ještě jeden ročník Mince zvládneš okomentovat ???pupajdi13 wrote:Bassi wrote:Kdy bude další ročník?![]()
![]()
....bassi ty mě bavíš.......jinak omluva....bylo to opravdu v cechu ted náročné...zasvěcení vědí.....dnes v noci po práci to už klapne na tuty
![]()