Tak tipnem si aj ja

Moderator: Czech Moderators
hmm tak tato duvera me sice tesi ale taky dost zavazuje, ja mam ze souperu celkem respekt.... (plus k tomu nabitej program, spatna nalada....)Milko wrote:
1 FK Hash Rohatsko
2 TJ Litultovice
3 CHEROKEE
4 Šutrteam
- qosa si už náš turnaj zahral, keď bol venovaný nováčkom. Odvtedy stúpal divíziami nahor a momentálne je v E-divízii. Long Hair má kvalitný mančaft, ale turnaje nie sú jeho silnou stránkou. O šutríkovi veľa písať nemusíme, trikrát po sebe ziskal titul v tomto turnaji. Favorit č. 1. Frankie buduje team rezníkov, ale na druhej strane ich výkony sú perfektné. A ak v zápase to nepreženú, tak mi mu veríme, že druhý flek by mohol obsadiť![]()
Milkov tip na postupujcich:Šutrteam a FK Hash Rohatsko
_______________________________________________________________________________________________________________________
ne rizku, ale rezniku! rozklepany rizky mas mozna tyPaToM wrote:Milko wrote:Frankie buduje team rezníkov...Frankieho tím...
No, v češtine hej... "řezník"... ale u nás rezník je malý rezeň.frankie_doparoma wrote:ne rizku, ale rezniku!
rezeň je slovensky řízek...frankie_doparoma wrote:nevim co je rezen ale mäsiar zni dobre
No to človeka naser....doctor46 wrote:1.kolo Milkov cup VIII.
Sipkari - AC Račíbos 3:3(127:119)
super mi to vyrovnal o desiatich,a tie vykony...![]()
Dajo wrote:Je to ťažká skupina , v Milko cupe sme už dlhšie nezaznamenali žiadny výraznejší úspech,tak by bolo konečne načase.husic wrote:Viděl bych to stejně. O postup se určitě pokusím, ale myslím, že ACS Pardubice a FC Trabant budou opět na konci přede mnou...Milko wrote:A ako dopadol žreb VIII. ročníka turnaja???
Skupina 8
1 ACS Pardubice
2 Husičova 11
3 FC Trabant
4 MŠK Žilina 1908
- fúúúúúú, veľmi ťažká skupinaoliwapol, husic aj Dajo sú na to v poslednej dobe zvyknutí, ale pret si to asi takto nepredstavoval a preto rátame, že bude ťahať za kratší koniec. O postupujúcich pravdepodobne rozhodne až posledné kolo. Ako miernych favoritov vidíme oliwapola a Daja. Môj divízny kolega husic však urobí isto všetko preto, aby on bol jedným z postupujúcich
![]()
Milkov tip na postupujcich:ACS Pardubice a FC Trabant![]()
ACS-ko - tradičný súper a veľmi ťažký , Husičova 11 - zrejme s Husičom budeme bojovať o 2 postupový flek a dvojzápas s ním bude bitva ako remeň , no a MŠK Žilina - rýchly pohľad na súpisku nám radí : jednoznačne nepodceniť,disponuje kvalitným mužstvom a bolo by veľkou chybou,nepripraviť sa na toto mužstvo.
Tak to hádam až také zlé nie je....prett wrote:
Tak toto bude trošku problém. Je to naozaj ťažká skupina a prebojovať sa na postupovú priečku, tak to bude tvrdý oriešok. Asi mojou jedinou úlohou v tejto skupine bude to, že po ich tréningu pozbieram lopty vyčistím kopačky, poumývam sprchy, pozhasínam a zamknem kabíny
Na toho Milana si budeme musieť už asi dávať väčší pozor...kvalitou ide rapídne horePrim wrote:Wellweak - Primisimo FC 3 - 4 (129-134)
Divoke utkani korenene radnym pridelem golu.
Ve druhem kole u nas v pondeli privitame DAC, ktery si po bojovnem vykonu od Homara privazi cenny bodik.