Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

mrakoplas44
Member of the Soccer Project Association

Re: O.P.B.9 - Už se hraje. Soutěž kdo je kdo. HLASOVÁNÍ

Post by mrakoplas44 »

PaTTTTrick wrote:
mrakoplas44 wrote:Až se odehraje poslední zápas ve skupině. :wink:
my už máme i rozlosované osmifinále :lol:
Ale co ty brzdy z druhé skupiny.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
ps2512

Post by ps2512 »

mrakoplas44 wrote:
Big El wrote:Hehe. Tak koukám na hlasování. Tak toho jednoho, co chce zůstat utajen na mapě nezveřejňuj a ostatní jo. Jo a na pivo nejdu. Na pinec jo 8)
Není to Péesko?
1-Ano, nevadí mi to. :mrgreen: :P
Omlouvám se že jsem tu dlouho nebyl.....holt náročnej pinec a pak jsem to musel doma 2 dny žehlit :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Mazzy wrote:
tomkycz wrote:hráči se již rozcvičují na hřišti FC DAC a manažer týmu Litoměřic tuší, že jde o poslední zápas tohoto prestižního turnaje. Pro úspěch na soupeřově umělém trávníku uděláme vše, dokonce jsme najali nového trenéra z Jamaicy, prej má pro hráče nějaký nakopávač ( prej si ho dávaj i frankieho svěřenci a pak jim to jde echt ). Rozhodčí je přísnější (kolem 60%), to by mělo vyhovovat nám. Pokud soupeř udrží své hráče na uzdě, bude určitě slavit. My musíme bohuže spoléhat na rozhodčího. Po letech zase cítím to mrazení po těle před pro nás důležitým zápasem 8) hoši, bojovat...

jinak smekám před pořadatelem jak to tu hezky graficky vede, poklona :wink:

EDIT: tak v našem táboře zavládlo obrovské zklamání. Po remíze 2:2 se s turnajem loučíme. Výkony 126:128, oba jsme přišli kvůli zranění o jednoho hráče, soupeř o CB, zraněný meniskus, my o RB, zlomená noha :evil: bohužel, byly jsme k postupu blízko, ale nebylo nám přáno :roll:

soupeři gratuluji k uhájení postupové příčky a přeji mu hodně štěstí v dalších bojích.
Holt sem to zavinil ja tim vypustenim. Omlouvam se ti. Doufam, ze mi to nebudes mit za zle. Mnoho zdaru a snad se jeste setkame.
FC DAC 2 - 2 Litomerice losers Club de Fotbal
vykony - 126 : 128

Johohooooooo Juhuuuuu Jabadabaduuuuu Je to tuuuuuuuuuu Po neuveritelnom zazraku, stasti, bojovnosti a mnoho dalsieho ideme dalej. Ani sam neviem ako sme mohli mat v tomto zapase tolko stastia. Tomu ze postupime som po urcitych okolnostiach nechcel ani nahodou verit a dokonca sme remizovali po horsom vykone ja fakt neverim ze ideme dalej. Urobil som jednu krutu vec ked som sa den pred zapasom od tretej nedostal k pocitacu a tak som si nestihol nastavit zapas ani na ligu a ani na pohar. Z toho som usudil ze bohuzial z turnaja sa praceme my. Lenze aky som zazil sok ked som si pozrel vysledok tak to je fakt brutalne. Ani neviem ci sa mam tesit alebo plakat. Na remizu sme nechceli hrat ani nahodou no bohuzial sa tu privodila. Tomkycz musim priznat ze momentalne postupuje tim co si to menej zasluzi ale co sa da robit tentoraz som stastnejsi ja. V zapase sa presadili na strane hosti dva krat Giuseppe 'NS+1,2' Brocchi gol za nas pridal Bohuslav Kontsek a Zdenko Domian. Po zapase hraci z divakmi zacali poriadne oslavy postupu cim DAC ocinil minulorocny prepadak. Skoda vsak bola ta ze zapasu sa nemohol zucastnit Arne Barta.

Ked som sa pozrel na to ze koho sme dostali do osemfinale tak som bol riadne sokovany. Do osemfinale k nam je prideleny tim Slatinany Pirates ktory je nas kolega z D.1 divizie. :shock: Co znamena ze tento tim je nam doverne znamy. Hrali sme spolu predosle dve sezony v E divizii a dokonca spolu sme postupili do D.1. Co znamena ze hrame spolu uz tretiu sezonu. Vzdysme zatial skoncili v tabulke za namia ani teraz tomu nie je inak takze mu mame naozaj co oplacat. Nase vzajomne zapasy vsak hovoria trochu pre nas. Vyhrali sme proti nim dva krat raz sa zrodila remiza a raz sme prehrali. Zapas hrame v sobotu a urobime uplne vsetko pre to aby sme isli dalej my. Barta sa nam uz konecne doliecil a tiez urobime maximum aby bol do zajtrajska v co najlepsej forme. Caka nas teda riadne derby kde chceme ist dalej :twisted:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Last edited by mrakoplas44 on Sat Feb 25, 2012 12:40 pm, edited 1 time in total.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

ps2512

Post by ps2512 »

jsem nějaký zmatený!!!!
So 25 Únr 2012 (18:00 CET) Dynamo Oleksovice ?? - ?? 1.FC Plzen
Takže toto není tento turnaj a mám čekat Mantela jo? :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

ps2512 wrote:jsem nějaký zmatený!!!!
Já jsem tě chtěl trochu postrašit. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mantel

Post by mantel »

mrakoplas44 wrote:
žádné takové, ja ho chci :lol:
ps2512

Post by ps2512 »

mantel wrote:
mrakoplas44 wrote:
žádné takové, ja ho chci :lol:
Jak postrašit???? Už jsem se těšil, že budu hrát s C týmem a to bude stačit na postup....takhle budu muset zabojovat :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

My se nakonec ze skupiny prokousli a neuřízli si tak historickou ostudu, uf :) V osmifinále jedeme k pretovi do Žiliny, pokusíme se vrátit domů s čtvrtfinálem v kapse, uvidíme...

Jinak zajímavý je pohled na rozpis utkání, kdy sám pan zdejší nejvyšší, nazývající mě v minulosti jakýmsi vymyšleným brzdičem kolotočů, hraje poslední zápas 6 dnů (33. simulace) po tom prvním :mrgreen:
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

tosa_CZ wrote:My se nakonec ze skupiny prokousli a neuřízli si tak historickou ostudu, uf :) V osmifinále jedeme k pretovi do Žiliny, pokusíme se vrátit domů s čtvrtfinálem v kapse, uvidíme...

Jinak zajímavý je pohled na rozpis utkání, kdy sám pan zdejší nejvyšší, nazývající mě v minulosti jakýmsi vymyšleným brzdičem kolotočů, hraje poslední zápas 6 dnů (33. simulace) po tom prvním :mrgreen:
Tak jsem si to chtěl taky vyzkoušet jaké to je , ale brzdičem kolotočů budeš stejně vždy ty. :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

mrakoplas44 wrote:... ale brzdičem kolotočů budeš stejně vždy ty. :mrgreen:
Hm, já to tušil... :lol:
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

ps2512 wrote: Jak postrašit???? Už jsem se těšil, že budu hrát s C týmem a to bude stačit na postup....takhle budu muset zabojovat :lol:
Tak už můžeš v dalším kole postavit to Céčko. :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Slatinany Pirates 0 - 0 FC DAC (1 - 3 pn)
výkony - 130 : 129

Jooooooooo Juhuuuuuu yeeeeeeess huuraaaaaaaa supeeeeeeer konecneeeeee ideme daleeeeeeeeeeeeeej waaaaaaaaa :) :) :) Neverim ale podarilo sa nam to DAC IDE DALEJ po velmi velmi dlhej dobe v prokoplej bubny :!: Konecne sa nam to podarilo. Radost je o to vecsia ze dalej ideme po vyradeni nasho divizneho kolegu ktory doteraz bol vzdy pred nami. Radost fanusikov divakov a samozrejme aj vedenia je velka. Oslavy hadam ani nebudu mat konca.
Zapas vsak nebola az taka podivana a divaci sa dockali golov az v penaltach kde sme jednoznacne zvitazili my. Na zapas nastupil uz aj superstrelec Barta ktory sa len len tak doliecil a bolo to vidiet na aj na vykone pretoze si nepripisal dalsi gol. Nevadi moznost na goly ma dalsiu :) Dakujem superovi za krasny zazitok a prajem viacej stastia v dalsom rocniku.
Do stvrtfinale dostaneme jeden tim z dvojice Wellweak alebo Stratovarius. Ci uz to bude jeden alebo druhy tim na zapas sa velmi tesime. DAC DO TOHO :!:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”