No, to mi je novinka.ps2512 wrote:Palo možná tě to trochu překvapí, ale tento ročník nejspíše nevyhraju

Moderator: Czech Moderators
No, to mi je novinka.ps2512 wrote:Palo možná tě to trochu překvapí, ale tento ročník nejspíše nevyhraju
Tvoje chyba - mohls mít SPFA...ps2512 wrote:Palo možná tě to trochu překvapí, ale tento ročník nejspíše nevyhraju
Pán je znalec ?Dajo wrote:Tak Doro Pesch z Warllocku (pokiaľ sa nemýlim) by sa ti zachcelo , no samica je to riadna (alebo už len bolapalo wrote: Dejte pokoj - my bysme radši slečnu Doro Pesch nebo třeba Tarju Turunen...).
Konvičková je tiež blond,to zvládneš.![]()
Jenže ty jsi si s tou abecedou metalu pěkně nasral do bot.....Dajo si vytváří Black list, koho na zápasy s tebou nezvatpalo wrote: Pán je znalec ?Teď už zpívá sama,nebo spíš má svoji doprovodnou skupinu,ale ve Warllocku se proslavila.Na ale Konvičková je zase mladší...
![]()
Doufám,že do třetice už Ti to nevyjde,s Farnou i Luneticama jsi mne vyřadil...![]()
Dajo to ví i bez Abecedy...ps2512 wrote:Jenže ty jsi si s tou abecedou metalu pěkně nasral do bot.....Dajo si vytváří Black list, koho na zápasy s tebou nezvatpalo wrote: Pán je znalec ?Teď už zpívá sama,nebo spíš má svoji doprovodnou skupinu,ale ve Warllocku se proslavila.Na ale Konvičková je zase mladší...
![]()
Doufám,že do třetice už Ti to nevyjde,s Farnou i Luneticama jsi mne vyřadil...![]()
Dekuji za ratulace. Jsem rad, ze jsi to zvladl a jak vidim, tak ne nadarmo jsi postoupil. Mas vynikajici exekutory penalt. Jeste, ze jsem te na penalty nepotkal.MilanSLOVAKIA wrote:No Boost 2 - 2 FC DAC
výkony - 128 : 118
Huraaaaaa. V zapase v ktorom obom timom v podstate uz o nic neslo sa zrodila trochu nespravodliva remiza pre domaci tim. Konecne sa vsak DAC - u podarilo aj nieco pekneho uhrat proti No Boost co ma velmi tesi. Takto sme zakoncili skupinu v Stratovarius cupe velmi ale velmi pekne. V zapase sa na nasej strane presadili Tim Danbusky a Jaroslav Culek a na strane hosti skorovali Vince Spencer a Gökdeniz Kayaalp. Vykon ktory podal DAC ma urcite netesi ale este stale je to moja chyba z utorka kde boli hraci stale v horsej forme. Moji hraci vsak bojovali a aj s velkym stastim sa mozme tesit z pekneho vysledku. Hrdina zapasu sa stal nas brankar Dalimir Dvorsky ktory vybranil penaltu v 77. minute.
Mazzy tak timto zapasom sme dohrali sestku zapasov ktore sme mali na programe vysledok z nich hovori jasne pre teba DAC vyhral len raz raz remizoval a az styry krat sa musel uspokojit s prehrou. Dakujem za tieto zapasy a gratulujem k postupu dalej z prveho miesta.
Zo skupinou ako som uz spominal som velmi spokojny. vybojovali sme si v nej 11 bodov a bez problemov premierovo ideme
do osemfinale.
Osemfinale hrame v pondelok. Cestujeme v nom na ihrisko timu The Reds HK. Tento tim je pre nas dost neznami. Hra D diviziu a favoritom duelu je urcite on. Na to ze je to osemfinale tak so superom sme spokojny pretoze boj o postup nemusime ani nahodou vzdavat dopredu. Hraci sa na tento duel urcite tesia a dufam ze pri nas zostane este stastena a
dalej pojdeme my.
Začínam váhať či by sa ti to aj náhodou nepáčilo.palo wrote:......Na ale Konvičková je zase mladší...![]()
Dajo wrote:Začínam váhať či by sa ti to aj náhodou nepáčilo.palo wrote:......Na ale Konvičková je zase mladší...![]()
Preto naše vedenie oslovilo nestárnucich Standu Hložka a Petra Kotvalda , to by si myslím mohlo stačiť a v zálohe máme pre prípad núdze ešte aj Pavla Vítka . Ten je dokonca ochotný zaspievať "jemne" aj počas zápasu pri striedačkách Stratovariusu.
No, je to silné trio.Big El wrote:![]()
![]()
![]()
Tak to je konec!!! Proti triu Gotvald, Hložek, Vítek je Startovarius bez šancí
My chceme Konvičkovou !!!Dajo wrote:No, je to silné trio.Big El wrote:![]()
![]()
![]()
Tak to je konec!!! Proti triu Gotvald, Hložek, Vítek je Startovarius bez šancí![]()
Žiadne taképalo wrote:My chceme Konvičkovou !!!Dajo wrote:No, je to silné trio.Big El wrote:![]()
![]()
![]()
Tak to je konec!!! Proti triu Gotvald, Hložek, Vítek je Startovarius bez šancí![]()
![]()
Asi pošleme céčko,ať nezničíš naší elitě hudební vkus...Dajo wrote: Žiadne takéTrio je už rezervované na tento zápas.
Teš sa "metalisto".
palo wrote: Asi pošleme céčko,ať nezničíš naší elitě hudební vkus...![]()
Doufám,že nedělní Borůvka Cup už bude bez kultůry.