Pozvánky na další ročník ve středu po simulaci v 18:00 (doufám

Moderator: Czech Moderators
Díky.koster wrote:Trochu opožděná gratulace do Pardubic![]()
Pozvánky na další ročník ve středu po simulaci v 18:00 (doufám)
Dotali jsme a nejsme tady. Vsechny turnaje mam tak terminove roztahane, ze to neni dobry...neni to dobryBig El wrote:Dostali jsme a jsme tady.
Kdybych to byl věděl,byl bych sem byl nechodil...ps2512 wrote:Zcela nečekaně jsme měli místo a jsme tu!!!!
Zkoukl jsem soupeře a taková slabota, co tu byla!!!palo wrote:Kdybych to byl věděl,byl bych sem byl nechodil...ps2512 wrote:Zcela nečekaně jsme měli místo a jsme tu!!!!
No jo budeš to mít jednoduchý, když já to asi nestihnu se přihlásit.ps2512 wrote:Zkoukl jsem soupeře a taková slabota, co tu byla!!!palo wrote:Kdybych to byl věděl,byl bych sem byl nechodil...ps2512 wrote:Zcela nečekaně jsme měli místo a jsme tu!!!!
Tak si říkám, kde jinde to vyhrát, než tu
Skupina lehká nebude, ale 3.místo máme jisté. Spíš asi druhé. Největším soupeřem budou Berušky. Velkým soupeřem budou i Mohykáni, ale s veslem v ruce jsou poloviční.ps2512 wrote:Berusky, Milko a Maly El.....co vic si prat......zacina to presne podle nazvu turnaje
No zbohom...to budem musieť proti Vám všetkým zahrať aspoň 143, aby som dokázal uhrať remízky. Veslo sa mi zatiaľ akosi nedarí niekomu "podarovať"...asi sa spýtam mantelíka (on už si ani nespomenie, kedy ho mal naposledy v "opatere"), či nemá znovu záujem...Big El wrote:Skupina lehká nebude, ale 3.místo máme jisté. Spíš asi druhé. Největším soupeřem budou Berušky. Velkým soupeřem budou i Mohykáni, ale s veslem v ruce jsou poloviční.ps2512 wrote:Berusky, Milko a Maly El.....co vic si prat......zacina to presne podle nazvu turnaje