Hodnocení 1300 (1300/11942)
Tak vazeni pratele prave v tuto chvili je pocet mych bodu roven umisteni v poradi manageru

Moderator: Czech Moderators
Gratulujem, si proste skvelý!!!impossible wrote:+ / = / - 194 - 13 - 39
Tak vazeni pratele prave v tuto chvili je pocet mych bodu roven umisteni v poradi manageru
Leta tvrde driny a odrikaniHippopotamus wrote:Gratulujem, si proste skvelý!!!impossible wrote:+ / = / - 194 - 13 - 39
Celé storočia, nie?impossible wrote:Leta tvrde driny a odrikaniHippopotamus wrote:Gratulujem, si proste skvelý!!!impossible wrote:+ / = / - 194 - 13 - 39
Chtel jsem napsat mesice, ale neznelo by to tak epicky. Ale ale vsimas ze za me SP ery uz se potreti zmenil letopocet? Takze svym zpusobem to leta jsouHippopotamus wrote:Celé storočia, nie?impossible wrote:Leta tvrde driny a odrikaniHippopotamus wrote:Gratulujem, si proste skvelý!!!![]()
Mal si napísať desiatky miliónov sekúnd - bola by to pravda a neznelo by to zleimpossible wrote:Chtel jsem napsat mesice, ale neznelo by to tak epicky. Ale ale vsimas ze za me SP ery uz se potreti zmenil letopocet? Takze svym zpusobem to leta jsou
to me pobavilo, asi ma ten hrac vychcanyho agentaHippopotamus wrote: Najlepšie je aj tak kúpiť hráčas za 53M a za mesiac a pol ho predať za 50M
To na štve....bude to asi pro tebe takovej soupeř jako já pro Papu.......hrajeme spolu, vždy je lepší, ale nikdy snad nevyhrajePaTTTTrick wrote:PC Bonner - Royal FC 2:2, penalty 6:7 - výkony 140:125 (v zápase jsem nekopal žádnou penaltu)
Ještě že to byl jen přátelák, jinak bych byl pěkně nasraný .... se stejným teamem hraji v pondělí ligu, tak snad bude Mr. Random již na mé straně
to sedí nops2512 wrote:To na štve....bude to asi pro tebe takovej soupeř jako já pro Papu.......hrajeme spolu, vždy je lepší, ale nikdy snad nevyhrajePaTTTTrick wrote:PC Bonner - Royal FC 2:2, penalty 6:7 - výkony 140:125 (v zápase jsem nekopal žádnou penaltu)
Ještě že to byl jen přátelák, jinak bych byl pěkně nasraný .... se stejným teamem hraji v pondělí ligu, tak snad bude Mr. Random již na mé straně
To víš, to musíš uměttomkycz wrote:jak to udělat, abych nedostal v zápase redku![]()
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=6911752
Sorry, že jsem tak smělý, ale co je na tomhle zajímavého v souvislosti s tvým týmem a tou redkou ?Big El wrote:To víš, to musíš uměttomkycz wrote:jak to udělat, abych nedostal v zápase redku![]()
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=6911752
Čo je na tom zložité? Jednoducho Slávista tomkycz obdivuje sparťanskú vyspelú taktiku frankieho.léblík wrote:Sorry, že jsem tak smělý, ale co je na tomhle zajímavého v souvislosti s tvým týmem a tou redkou ?
To Big Ell: Zajímalo by mě, jak si to pochopil ty, když jsi na to hned takhle reagovalMám totiž pocit, že je tu možnost, že to každý myslel jinak