2-1 je to tambalki29 wrote:tak chlapci su pripraveny na zapas (snad) aj sezony,pobiju sa o co najlepsi vysledok ktory vela napovie kto pojde do baraze.staci nam aj remiza tak dufam ze ju dosiahneme.![]()
![]()
2. liga (SL)
Moderator: Czech Moderators
Re: 2. liga (SL)
Balki
Zapas 14.3.2012 Holstein cows - Madisons sa uskutocni o 22h.MOja chyba ,lebo som nemal volny termin.Tymto chcem podakovat superovi za ohladuplnost odohrat zapas v nahradnom termine.
zajtra obrovsky šlager kola v ktorom sa pokusime pripravit Rusnakom z Labirce prvu prehru v sezone.dolezitu rolu urcite zohra aj fakt ze Rusnakov zajtra caka poharovy zapas a preto by sme mohli vyuzit mensiu unavu a samozrejme treba dodat ze Rusnaci sice este na 100% nemaju isty postup ale na 100% im ho uz nik nezoberie 
Balki
ano ano ano vyhrali sme dlhoocakavany zapas
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=45
pripravili sme prvu prehru v sezone Rusnakom a hned na ich pode, a kto iny ako najlepsi strelec ligy by ten zapas rozhodol.obrovska spokojnost,gratulujem chlapcom

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=45
pripravili sme prvu prehru v sezone Rusnakom a hned na ich pode, a kto iny ako najlepsi strelec ligy by ten zapas rozhodol.obrovska spokojnost,gratulujem chlapcom
Balki

Keďže nám z hry vypadol tím aramis storm, skontumoval som jeho výsledky ....
Tabuľka sa nám troška pomenila ....
-
PaToM
- Member of the Soccer Project Association
Smutné...kamil581 wrote:Keďže nám z hry vypadol tím aramis storm, skontumoval som jeho výsledky ....
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
PaToM wrote:Smutné...kamil581 wrote:Keďže nám z hry vypadol tím aramis storm, skontumoval som jeho výsledky ....
smutné bude, keď nám vypadnú ďalší dvaja, ktorý majú po 3 kontumácie
kamil581 wrote:
V tabuľke nie je zarátaný zápas DALLAS - KOŠICE KVP ( čakám na vyjadrenie manažérov .
Keďže sa blíži koniec súťaže a o veľa veciach je už rozhodnuté, tak niektorí akosi zabúdajú posielať a príjmať pozvánky ....
-
GeorgeTT
- Member of the Soccer Project Association
V štvrtej lige to mám podobne...kamil581 wrote:
Keďže sa blíži koniec súťaže a o veľa veciach je už rozhodnuté, tak niektorí akosi zabúdajú posielať a príjmať pozvánky ....
GeorgeTT

a hor sa do predposledného kola .....
dnesnou ocakavanou vyhrou by sme mali potvrdit uz iste barazove miesto,v poslednom kole pojde o priamy postup,vsetko mame vo vlastnych rukach 
Balki
kuki wrote:pozvánka by mala byť poslaná minimálne tri dni pred zápasom![]()
kuki, on mi ukázal, že pozvánku poslal, i keď možno nie 3 dni pre zápasom .... Ale poslal.... Ak by som mal byť takýto dôsledný, tak sa tu kontumuje poolovica zápasov. Viacerým som posielal pripomienku, že majú poslať pozvánku aj 1 deň pred zápasom ...
A mimochodom, sama si napísla, že tebe už o nič nejde ( čo je pravda ) ....