Moderator: Czech Moderators
Koukal jsem že u tebe montují nějaké sedačky.crueface1 wrote:Tý jo,Romane,krása,fakt super přehledy!! Fakt super !!A v době konání zápasu budeme mít zase o něco vyšší kapacitu
Přééésně, oslava turnaje a krásné nažhavení na zápas, díky!crueface1 wrote:Tý jo,Romane,krása,fakt super přehledy!! Fakt super !!...
Tyto zápasy navštívím osobně a doufám že bude místečko.tosa_CZ wrote:Přééésně, oslava turnaje a krásné nažhavení na zápas, díky!crueface1 wrote:Tý jo,Romane,krása,fakt super přehledy!! Fakt super !!...
A jak vás tam najdu.crueface1 wrote:Je mi hanba..hanba...taková ostuda...neumím číst první stránkymrakoplas44 wrote: Stačí se podívat na stranu 1. a pořádně číst. Dnes ti vypadl další konkurent z tabulky střelců Arne Barta.
Chtěl by jsi asi oba.Já do tebe vidím.
PS: vystvětlit název "Lateňáci"![]()
Romane,jsi mne ted dost natěšil..že by první reálný pohárek na SP...?? To musí vyjít !!![]()
A že bych rád oba? No kdo by néé
A "Lateňáci" ...to je zase jiná online hra okolo pupajdiho,cech Latenských gladiátorů,kam z naší skupiny patřím já,Tošík a šaky
My si najdeme tebe!mrakoplas44 wrote:A jak vás tam najdu.crueface1 wrote:Je mi hanba..hanba...taková ostuda...neumím číst první stránkymrakoplas44 wrote: Stačí se podívat na stranu 1. a pořádně číst. Dnes ti vypadl další konkurent z tabulky střelců Arne Barta.
Chtěl by jsi asi oba.Já do tebe vidím.
PS: vystvětlit název "Lateňáci"![]()
Romane,jsi mne ted dost natěšil..že by první reálný pohárek na SP...?? To musí vyjít !!![]()
A že bych rád oba? No kdo by néé
A "Lateňáci" ...to je zase jiná online hra okolo pupajdiho,cech Latenských gladiátorů,kam z naší skupiny patřím já,Tošík a šaky
Tak to jsem zvědavej.impossible wrote:
My si najdeme tebe!
Kurnik, jak koukam, tak 3/4 semifinalistu jsou nasi gladiatori. O to vice me mrzi ze jsem nemel volny termin na prihlaseni do turnaje. Snad se to v nasledujicim rocniku nebude opakovat
Mozna nemas, ale mohl bys mit. Neprodava nahodou Roman takoveho hrace za premrstenou castku a nenapadne se ti snazi vsugerovat myslenku ze by ti zapadl do kadru?crueface1 wrote: (a mám malinkou chybičku,ale to nevadí,ty přehledy jsou prostě boží - v týmu nemám hráče jménem Dorin Gheorghe)
Tak čí je to střelec.impossible wrote:Mozna nemas, ale mohl bys mit. Neprodava nahodou Roman takoveho hrace za premrstenou castku a nenapadne se ti snazi vsugerovat myslenku ze by ti zapadl do kadru?crueface1 wrote: (a mám malinkou chybičku,ale to nevadí,ty přehledy jsou prostě boží - v týmu nemám hráče jménem Dorin Gheorghe)