Gratulace k postupu.frankie_doparoma wrote:tak malem jsem porusil slib a zaroven jsem si vylepsil svuj rekord:)
Měj se.

Moderator: Czech Moderators
Gratulace k postupu.frankie_doparoma wrote:tak malem jsem porusil slib a zaroven jsem si vylepsil svuj rekord:)
Videl som ťa ako mierneho favorita v tomto zápase a presný výsledok je len dielo náhodydoctor46 wrote:OSEMFINÁLE
St 14 Mar 2012 (14:00 CET)
Matts stars ?? - ?? Sipkari
- Totti bravúrne zvládol základnú časť a sme zvedaví ako si bude počíňať v osemfinále. Proti sebe má však zdatného protivníka, ktorému v tomto zápase veríme trošku viacej. Doctor, i keď to ľahké mať nebude, by sa podľa nás mohol objaviť vo štvrťfinále.
Milkov tip na na výsledok: 1:2, Sipkari
presna trefa..![]()
![]()
Matts stars - Sipkari 1:2 (130:135)
Ako som pozeral, agresivitu rozhodcu si ignoroval...frankie_doparoma wrote:tak malem jsem porusil slib a zaroven jsem si vylepsil svuj rekord:)
Veru tak, náhradný brankár hostí bol zjavne nepripravený na tento zápas...oliwapol wrote:ACS Pardubice 1 - 0 1.FC Julec
143 - 133 , zranění soupeřova golmana už v 9 min a jeho náhradník s výkonem 28 to je jeden z faktorů mého postupu a druhý, hold jsem byl lepší
Ďalšia presná trefa na výsledokmantel wrote:Fc Mantel 3 - 2 Baníček
výkony 138:135
Azor sice škrábal, ale postup si nevyškrábal. Nicméně vinou červené karty to bylo poměrně těsné a nechybělo moc a mohly z toho být třeba pentle.
Jéj, tak postup byl blízko. Vlastně rozhodla VDP. I když musím uznat že prostě to tak vyšlo, Mantel si zasloužil míti VDP.mantel wrote:Fc Mantel 3 - 2 Baníček
výkony 138:135
Azor sice škrábal, ale postup si nevyškrábal. Nicméně vinou červené karty to bylo poměrně těsné a nechybělo moc a mohly z toho být třeba pentle.
my jsme Sparta, my musime hrat furt na 100%Milko wrote:Ako som pozeral, agresivitu rozhodcu si ignoroval...frankie_doparoma wrote:tak malem jsem porusil slib a zaroven jsem si vylepsil svuj rekord:)Ale vyšlo to vcelku slušne a postup je vo vrecku
![]()
![]()
že by veslo?.......myslím, že Milko bude rádpalo wrote:Stratovarius - The Last Mohycan 2:3 (134:134)
Je takovou milou tradicí,že si ze mne slovenští uzurpátoři D+M dělají fackovacího panáka.Navíc mi mohykáni udělali pěkný bordel na hřišti - po jejich odjezdu se nám na trávě zůstalo povalovat jakési pádlo či co...
Nechceli sme zostať v hanbe, keďže vlajočky pred zápasom sme si nevymenili (domáci aj chceli, ale my máme len fajočky na bafkanie), tak sme sa rozhodli venovať na počesť nášho víťazstva porazenému vesielko s prianim, nech im čo najdlhšie vydrží...ps2512 wrote:že by veslo?.......myslím, že Milko bude rádpalo wrote:Stratovarius - The Last Mohycan 2:3 (134:134)
Je takovou milou tradicí,že si ze mne slovenští uzurpátoři D+M dělají fackovacího panáka.Navíc mi mohykáni udělali pěkný bordel na hřišti - po jejich odjezdu se nám na trávě zůstalo povalovat jakési pádlo či co...
Bombónek.....to teda nevím.....mám tým docela zdecimovanýMilko wrote:Dnes máme na programe bonbónik:
Pia 16 Mar 2012 (18:00 CET)
Šutrteam ?? - ?? Dynamo Oleksovice
- kto dnes bude veselý a kto dnes bude smutný