tosa_CZ wrote:No pravda, ta úterní degustace byla s takovým rozjařilým koncem, ale že by až tak? To se mi nechce věřit![]()
A je fajn, že se člověk na SP fóru dozví, co se mu děje před nosem
Jo, jo. Na SP fóru se člověk dozví neskutečné věci.

Moderator: Czech Moderators
tosa_CZ wrote:No pravda, ta úterní degustace byla s takovým rozjařilým koncem, ale že by až tak? To se mi nechce věřit![]()
Já jsem se jednou spil pod obraz, ale pod dikobraz ještě né.Big El wrote:tosa_CZ wrote:No pravda, ta úterní degustace byla s takovým rozjařilým koncem, ale že by až tak? To se mi nechce věřit![]()
Jo, jo. Na SP fóru se člověk dozví neskutečné věci.
Bude to ta co je pod tabukou střelců.crueface1 wrote:Takže ted mám už jen "hrozbu" v týmu 1.FC Julec,to by ovšem musel jeho hráč dát min 7 gólů ve dvou zápasech,což při našlapanosti turnaje moc reálné neníJupííí..že by tedy skutečně první hmatatelná trofej ?
Tak to drzim palce Palo. Ja sem ho jen tak polehtal na nervy, jinak hladce prezeme presel.palo wrote:FC Lancre - Stratovarius 1:2 (129:138)
Ve finále Áčkové poloviny turnaje si to rozdáme s PC Bonner - pokusíme se překvapit.
Už hledám místo,kam si ho dám..je moc pěknejmrakoplas44 wrote: Bude to ta co je pod tabukou střelců.
Tošík není schopný odehrát turnaj tak, aby byl považován za favorita. To je hodně smutný...tosa_CZ wrote:Roman nám zas nevěří, to je hodně smutný...
snad nepřekvapí mírný rozhodčí - 47%Mazzy wrote:Tak to drzim palce Palo. Ja sem ho jen tak polehtal na nervy, jinak hladce prezeme presel.palo wrote:FC Lancre - Stratovarius 1:2 (129:138)
Ve finále Áčkové poloviny turnaje si to rozdáme s PC Bonner - pokusíme se překvapit.![]()
Ale ty jsi o tridu vis, tak by jsi ho mohl potrapit.![]()
Nicmene to bude fakt echt zapas. Tesim se.
40% je na tebe až dost.tosa_CZ wrote:Roman nám zas nevěří, to je hodně smutný...