Už jsem to viděl ale 145? asi už nedostane pozvánku.palo wrote:Stratovarius - PC Bonner 1:2 (139:145)
Konečná - vystupovat...

Gratulace jak vítězům tak i poraženým.

Moderator: Czech Moderators
Už jsem to viděl ale 145? asi už nedostane pozvánku.palo wrote:Stratovarius - PC Bonner 1:2 (139:145)
Konečná - vystupovat...
Souhlas - hrát proti nám 145 je nehumánní...mrakoplas44 wrote:Už jsem to viděl ale 145? asi už nedostane pozvánku.palo wrote:Stratovarius - PC Bonner 1:2 (139:145)
Konečná - vystupovat...![]()
Gratulace jak vítězům tak i poraženým.
Už můžeš poslat! Nějakej pěknej malinkej za semifinále skupiny Bmrakoplas44 wrote:40% je na tebe až dost.tosa_CZ wrote:Roman nám zas nevěří, to je hodně smutný...
Rád bych ti poslal pohárek a né že né. Tak s tím něco dělej.
Přééésně, jak by řekl Jirka Luňák - to je nelidský!palo wrote:Souhlas - hrát proti nám 145 je nehumánní...
Jestli budu posílat pohárek tobě tak ti na něj nechám udělat logo tvého týmu.tosa_CZ wrote:Už můžeš poslat! Nějakej pěknej malinkej za semifinále skupiny Bmrakoplas44 wrote:40% je na tebe až dost.tosa_CZ wrote:Roman nám zas nevěří, to je hodně smutný...
Rád bych ti poslal pohárek a né že né. Tak s tím něco dělej.
stydím setosa_CZ wrote:Přééésně, jak by řekl Jirka Luňák - to je nelidský!palo wrote:Souhlas - hrát proti nám 145 je nehumánní...
Tý jo, tak to by stálo za to poslat nějakej bakšiš Homarovi a PaTTTTTTTTTrickovi! Byla by to drahá, leč fantastická trofejmrakoplas44 wrote:Jestli budu posílat pohárek tobě tak ti na něj nechám udělat logo tvého týmu.
lgo týmu spešl pro Tošíka? Já chci taky!!:) He,se mi dnes zdálo,že mi přišel pohárek domůmrakoplas44 wrote: Jestli budu posílat pohárek tobě tak ti na něj nechám udělat logo tvého týmu.
Bude i pro tebe.crueface1 wrote:lgo týmu spešl pro Tošíka? Já chci taky!!:) He,se mi dnes zdálo,že mi přišel pohárek domůmrakoplas44 wrote: Jestli budu posílat pohárek tobě tak ti na něj nechám udělat logo tvého týmu.
Čekám.tosa_CZ wrote:Roman nám zas nevěří, to je hodně smutný...
Ukázalo se, že si Roman umí zařídit, aby nemusel nechávat vyrývat náš emblém na pohármrakoplas44 wrote:Čekám.tosa_CZ wrote:Roman nám zas nevěří, to je hodně smutný...
A to jsem si myslel že se finále s tvojí učastí bude hrát v sobotu v den mého čtyřletého působení na SP a že si dáme do trumpety.tosa_CZ wrote:Ukázalo se, že si Roman umí zařídit, aby nemusel nechávat vyrývat náš emblém na pohármrakoplas44 wrote:Čekám.tosa_CZ wrote:Roman nám zas nevěří, to je hodně smutný...![]()
finále skupiny B
1.FC Julec 1:0 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(132:130)
Věděli jsme, dle zkušeností z minula, že s Homarem můžeme sehrát vyrovnanou partii a budou rozhodovat maličkosti. Třeba jako náš zraněný RM bez kvalitní náhrady. Těsná prohra nás mrzí, měli jsme totiž velikánskou motivaci urvat vítězství jakýmkoli způsobem pro sebe!
Buben je pro nás turnaj z nejsrdečnějších, přičemž nejkrásnější pohár ze všech kdy udělovaných, totiž ten z Bubnu 3, nám neustále zdobí pokoj na čestném místěA jakožto držitelé 99 turnajových pohárků jsme chtěli onen nádherně jubilejní, 100. turnajový pohárek, získat právě v tomto bohulibém turnaji! Nepovedlo se
Tak to bych se zlil milerádmrakoplas44 wrote:A to jsem si myslel že se finále s tvojí učastí bude hrát v sobotu v den mého čtyřletého působení na SP a že si dáme do trumpety.