Pia 23 Mar 2012 (14:00 CET)
Sipkari 0 - 1 FK Hash Rohatsko
-vykony 127:133
na viac sme dnes nemali,gratulujem Frankiemu k postupu do semifinale....

Moderator: Czech Moderators
já nechciiiiiPapa Bouba Diop wrote:i když jsme nebyli považováni za úplného favorita,jdeme zaslouženě do semifinále, kde (pokud odvozuji správně) si zahrajeme další vyřazovák s mantelem
![]()
Šutrteam - Valcíři Chomutov 2:3 (141:144)
kvalitní utkání z obou stran
Ano je to Papo tak, zcela zaslouženě jsi mne vykostilPapa Bouba Diop wrote:i když jsme nebyli považováni za úplného favorita,jdeme zaslouženě do semifinále, kde (pokud odvozuji správně) si zahrajeme další vyřazovák s mantelem
![]()
Tak hlavně jsi měl vyhrát v normální hrací době podle výkonů, na kterou minutu ten pitomec CML umístí vyrovnávací gol je úplně jedno. Po těžké haluzi jsem postoupil a tipec mi asi zatnou v příštím kole Valcíři. Ale zadarmo to nebude, vybraná squadra nechá na hřišti poslední zbytky sil.oliwapol wrote:Fc Mantel 1 - 1 ACS Pardubice
Pokutové kopy 7 - 6 Pokutové kopy
140 - 142 tak náš plán pokazil Milkovi tip skoro vyšel,dostat vyrovnávající gol v 91min trochu nasere.
Loterie jménem penalty tentokrát nevyšli
To sem si říkal taky podle těch výkonů,ale CML je silný protivníkmantel wrote:Tak hlavně jsi měl vyhrát v normální hrací době podle výkonů, na kterou minutu ten pitomec CML umístí vyrovnávací gol je úplně jedno. Po těžké haluzi jsem postoupil a tipec mi asi zatnou v příštím kole Valcíři. Ale zadarmo to nebude, vybraná squadra nechá na hřišti poslední zbytky sil.oliwapol wrote:Fc Mantel 1 - 1 ACS Pardubice
140 - 142 tak náš plán pokazil Milkovi tip skoro vyšel,dostat vyrovnávající gol v 91min trochu nasere.
Frankieho som mierne favorizoval a úlohu splnil na jednotku, takže gratulka aj od domáceho pánadoctor46 wrote:ŠTVRŤFINÁLE
Pia 23 Mar 2012 (14:00 CET)
Sipkari 0 - 1 FK Hash Rohatsko
-vykony 127:133
na viac sme dnes nemali,gratulujem Frankiemu k postupu do semifinale....![]()
Ak mám byť úprimný, tak Papa bol favoritom tohto stretnutia, ale šutríka som chcel aspoň takto motivovať k prekvapeniu. Čo sa nestalo, ale obidvaja si zaslúžite absolutórium. Parádny zápasPapa Bouba Diop wrote:i když jsme nebyli považováni za úplného favorita,jdeme zaslouženě do semifinále, kde (pokud odvozuji správně) si zahrajeme další vyřazovák s mantelem
![]()
No mantelík to mal riadne nahnuté...zápas dvoch vyrovnaných mužstiev ani skončiť inak nemohol, ale šťastena bola na strane domáceho mantelíka a oliwapol mi tak nakoniec nepokazil tip. Ale chlapci klobúk dolu nad takou snahou obidvoch sa pobiť do semifinále...oliwapol wrote:Fc Mantel 1 - 1 ACS Pardubice
Me C-cko dnes pohorelo proti Sutrikovi v Panu Nemoznem, tak vsichni doufame, ze si ve ST spravi chutMilko wrote:Už sa to pomaly blíži...
St 28 Mar 2012 (14:00 CET)
Primisimo FC ?? - ?? The Last Mohycan
- Verím, že Prim ma podcení a nasadí tam C-čko...