Ospravedlňujem sa, že som sem nenapísal rozpis na 13. kolo, a preto sa neodohrali 2 zápasy. Cez týždeň som nejako pozabudol skontrolovať pozvánky, preto vyzývam dotknutých manažérov, aby čo najskôr pozvánky odoslali.
Posledné dve kolá sa aj mojim pričinením neodohrali tak, ako by sme si predstavovali. Akceptoval by som akúkoľvek dohrávku, aj týždeň po termíne, ale keďže niektorí manažéri neodpovedali na moje výzvy zaslaním pozvánok, ukončujem 11. ročník 4. B ligy s týmto rezultátom:
Kontumácie:
4 - makaci - tím je vylúčený zo súťaže, všetky jeho výsledky budú anulované, strelci, ktorí sa presadili proti tomuto mužstvu, nebudú započítaní v tabuľke
3 - FC ZEHNA
7 - Owen Baker (Bianco Nerii) 6 - Jacob Marcellis, Thomas Nevland (Bianco Nerii), Jiří Miller (Fc Universal), Mattias Hassan, Thomas Vandenbergh (5 samyc) 5 - Robert Gomez (Bianco Nerii) 4 - Otakar Cajchan (FC ZEHNA), Sjors Rigters (Bianco Nerii) 3 - Arjan Lens, Gabi Borlee (FC BENFICA BYSTRE), Dmitri Ramesic (makaci), Vaclav Rybar (FC ZEHNA), Simone Conti (Bianco Nerii), Deividas Pocevičius (Fc Universal) 2 - Nico Dreesen, Mario Mejia (Bianco Nerii), Branko Kunovsky, Nélson Firmino (FC BENFICA BYSTRE), Pieter Van Hees, Juan Manuel Garcia (FC ZEHNA), Babacar Assen (5 samyc), Kamil Skolnik (Fc Universal), Adrián Pest (1904 dac) 1 - Chhea Mareth, Keith Newell (Bianco Nerii), Pavel Švrček, Tomáš Heide, DanielTudorei Verbetshi (FC ZEHNA), Szabolcs Halmai, Arjan van der Wal, Géza Homann (1904 dac), Victor Barral, Magnus Ljung, Fredrik Hugosson, Kere Ben Sase, Samuel Sashcheka (5 samyc), Arne Cina, Roland Chaladec, Lubomir Flaskay, Daniele Pierini, Gábor Krivacek (Fc Universal), David de Rossi, Mihail Radu (FC BENFICA BYSTRE)
V tabuľke strelcov nie sú započítaní hráči, ktorí sa presadili proti mužstvu makaci