Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
Re: Stratovarius Cup XIII.
No Boost - Primisimo FC 1 - 0 (141-139)
Velka gratulace Mazzymu! Pekny vykon, zaslouzeny postup! Mnoho uspechu v dalsich bojich.
Velka gratulace Mazzymu! Pekny vykon, zaslouzeny postup! Mnoho uspechu v dalsich bojich.
-
- Member of the Soccer Project Association
Prime Moc dekuji, ale hodne si mi to ulehcil tim nulovim stylem co jsi nastavil. Je to skoda, mohli jsme zahrat zase penalty.Prim wrote:No Boost - Primisimo FC 1 - 0 (141-139)

Jinak tohle byl muj nejlepsi vykon sezony.
Nicmene toto je uz moje konecna. Proti Oliwce mame velmi prisneho rozhodciho a to je pro nas velika rana. Proto jsou nase sance na postup velmi mizive, ale skusime to.
-
Tak to zírám (a gratuluju),jako tipař postupujících jsem tentokrát hrubě selhal !!!Mazzy wrote:Prime Moc dekuji, ale hodne si mi to ulehcil tim nulovim stylem co jsi nastavil. Je to skoda, mohli jsme zahrat zase penalty.Prim wrote:No Boost - Primisimo FC 1 - 0 (141-139)
Velka gratulace Mazzymu! Pekny vykon, zaslouzeny postup! Mnoho uspechu v dalsich bojich.![]()
![]()
Jinak tohle byl muj nejlepsi vykon sezony.
Nicmene toto je uz moje konecna. Proti Oliwce mame velmi prisneho rozhodciho a to je pro nas velika rana. Proto jsou nase sance na postup velmi mizive, ale skusime to.

-
SEMIFINÁLE:

Na semifinále jsem najal nekompromisní rozhodčí,tak uvidíme,jak se s tím kdo popasuje...

Na semifinále jsem najal nekompromisní rozhodčí,tak uvidíme,jak se s tím kdo popasuje...

-
DBS on tour - Brujeria 2:2,pen.2:4
výkony 133:128,agr.25:90,rozh.96%,ČK 0:2
Branky: 16.Jaimez Júnior,84.Jaber - 18.Pachón,59.(pen.)Vaculík
Zajímavý zápas s rozdílným přístupem k přísnému rozhodčímu.DBS se držel hodně při zdi (3ŽK),jonY.h to naopak napálil a slízl dvě redky,přesto mu to na postup (se štěstím) stačilo...
Zajímavý zápas s rozdílným přístupem k přísnému rozhodčímu.DBS se držel hodně při zdi (3ŽK),jonY.h to naopak napálil a slízl dvě redky,přesto mu to na postup (se štěstím) stačilo...

no čekal jsem, že to DBS dá trochu "agresivnější"
a proto jsem dal to, co bychom měli na krev ustát, dnes bohužel 2 redky, ale zase štěstí bylo u nás - asi odměna za tu agresivitu
... ale ne, dnes nezasloužená výhra!

Brujeria - jonY.h → Bruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
... 77/G.289 - 78/F.97
zápas jednoznačně o penaltách. v zápase jsme jednu neproměnili ale soupeř ano. no a rozstřel byl jen další ukázka jak nám penalty ten den šly.palo wrote:DBS on tour - Brujeria 2:2,pen.2:4
-
ABECEDA METALU - O
Pohodovka z Manchesteru Oasis není zrovna "echt" metal
,ale dobře se to poslouchá...
The Masterplan http://www.youtube.com/watch?v=yMazI2ROJXM
Pohodovka z Manchesteru Oasis není zrovna "echt" metal

The Masterplan http://www.youtube.com/watch?v=yMazI2ROJXM

-
ACS Pardubice - No Boost 1:0
výkony 134:129,agr.50:35,rozh.96%,bez ČK
Branka: 32.Toclomiti
Oliwapol je druhým finalistou.

výkony 134:129,agr.50:35,rozh.96%,bez ČK
Branka: 32.Toclomiti
Oliwapol je druhým finalistou.

-
FINÁLE:
Ve finále se potkávají týmy,které se spolu střetly už ve skupině - a byly to velké mače.
V Pardubicích se hrálo 0:0 (rozh.36%),ze stadionu Brujerie odjížděli spokojenější hosté po vítězství 1:0 (rozh.30%).
Tentokrát je delegován rozhodčí 50%,což opět slibuje vyrovnanou bitvu v přímém souboji o 18 týdnů SPFA.
Tak ať se daří !!!

Ve finále se potkávají týmy,které se spolu střetly už ve skupině - a byly to velké mače.
V Pardubicích se hrálo 0:0 (rozh.36%),ze stadionu Brujerie odjížděli spokojenější hosté po vítězství 1:0 (rozh.30%).
Tentokrát je delegován rozhodčí 50%,což opět slibuje vyrovnanou bitvu v přímém souboji o 18 týdnů SPFA.
Tak ať se daří !!!

-
ACS Pardubice - No Boost = 1:0 (134:129)
Byla to velka bitva, ale jiz predem jsme meli malou sanci. Rozhodci byl velmi prisny a nekteri nasi hraci jsou ucineni brouzci.
Nicmene Oliwka si fiale zaslouzil a je rozhodne dustojnejsim souperem do rozhodujici bytvi. Mnoho zdaru a dekuji za pekny zapas.
Pro me je 3 misto veliky usech a dekujeme Palovi za super turnajek.
Byla to velka bitva, ale jiz predem jsme meli malou sanci. Rozhodci byl velmi prisny a nekteri nasi hraci jsou ucineni brouzci.

Nicmene Oliwka si fiale zaslouzil a je rozhodne dustojnejsim souperem do rozhodujici bytvi. Mnoho zdaru a dekuji za pekny zapas.
Pro me je 3 misto veliky usech a dekujeme Palovi za super turnajek.