Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Ráno budeš mít možnost přijmout nějakého trenéra se 100%, večer už tam žádný takový nebude. A vyhodit ho hned a čekat do rána je zbytečné, přijdeš o 2 tréninky.
-
- Member of the Soccer Project Association
To je nejaky predcasny aprilovy zert ze tym z Decka si poridi takoveho trenera?Hippopotamus wrote:On trénuje, ale pri tých jeho 19% je tréning "o trošičku" pomalšíZabral68 wrote:Můj nový trenér netrénuje...
Hraji za mužstvo 1. FC Borat v divizi D.24.
Můžete mi poradit, proč mi můj nový trenér(Edwin Baarveld) netrénuje mužstvo asi už 2 dny. I když zadám individuální pokyny hráčům sám - napíše se tréninkový plán uložen,(samozřejmě zadám vlastnosti jen ty, které se dají zlepšovat-zelená barva) tak se hráčům nenavyšují vlastnosti, které jsou zelené a zbytečně poté se jim snižuje i celková výkonnost. Myslím, že když jsem si před třemi sezónami zakupoval nového trenéra, tak to trénování manuálním způsobem šlo ok.
Poradíte mi někdo prosím co s tím?
Předem děkuji za rady.
Ráno ho vyhoď a prijmi nového so 100%, alebo takého, ktorý bude mať aspoň 80%+ a daj ho hneď na kurzy, nech má 100% čo najskôr.

Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
To som si tiež hovoril, ale reku, budem držať hubu a slušne poradímimpossible wrote:To je nejaky predcasny aprilovy zert ze tym z Decka si poridi takoveho trenera?

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Ligové utkání nyní začnou až v 5h ráno? Bo čas se již změnil na letní, avšak v programu mám stále ligu v 5h.
-
Môžete mi niekto, prosím, poradiť?
Ihrisko / Trávnik na Tonibaci Malatinsky Stadium
Stav ihriska 95%
Typ ihriska je Len prírodný trávnik
Naozaj by ste mali inštalovať nový povrch ihriska
Správca štadiónu je na 100 %.
Mám naozaj inštalovať nový povrch?
Stav ihriska 95%

GeorgeTT
-
Já bych ho tam hodil - kvůli 2,5 litru nemá smysl riskovat kontumačku...GeorgeTT wrote:Môžete mi niekto, prosím, poradiť?
Stav ihriska 95%
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
Len problém je v tom, že mám teraz 5 domácich zápasov po sebe, keby som dal len ten obyčajný, trvá to jeden deň. Po tých zápasoch by sa to aj dalo, len neviem, či to trvá presne jeden deň, alebo sa práca dokončí po rannej simulácii...palo wrote:Já bych ho tam hodil - kvůli 2,5 litru nemá smysl riskovat kontumačku...GeorgeTT wrote:Môžete mi niekto, prosím, poradiť?
Stav ihriska 95%
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GeorgeTT
-
To můžeš dát hned,nemusíš čekat až po těch zápasech.To se normálně odehraje.GeorgeTT wrote:Len problém je v tom, že mám teraz 5 domácich zápasov po sebe, keby som dal len ten obyčajný, trvá to jeden deň. Po tých zápasoch by sa to aj dalo, len neviem, či to trvá presne jeden deň, alebo sa práca dokončí po rannej simulácii...palo wrote:Já bych ho tam hodil - kvůli 2,5 litru nemá smysl riskovat kontumačku...GeorgeTT wrote:Môžete mi niekto, prosím, poradiť?
Stav ihriska 95%
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
Hlavne nerobiť panikuGeorgeTT wrote:...

...problémy vyzerajú inak;)
...new beginning...
-
Toto som práve chcel vedieť, ja som si myslel, že keď dám robiť nový trávnik, zápas sa neodohrá...palo wrote: To můžeš dát hned,nemusíš čekat až po těch zápasech.To se normálně odehraje.
Nerobím paniku, len som sa chcel uistiť, aby som náhodou niečo nepojebabralHippopotamus wrote: Hlavne nerobiť panikuHi-tech sa ti po 5 zápasoch rozhodne nerozpadne z 95% na nulu, aby ti to kontumovali. Čo sa týka výstavby prírodného, ktorá trvá 1 deň, keď to dáš túto noc (napr. o 3:59 ráno), hneď po rannej simulácii ho budeš mať hotový.
...problémy vyzerajú inak;)

GeorgeTT
-
Ahoj lidi, mám dotaz ohledně získávání hráču ZDARMA na trhu. Vím, že kdo nabídne lepší smlouvu,tak k tomu jde, ale nemáte k tomu někdo nějaký fígl? Abych mu nenabízel šílený prachy, ale abych měl alespoň teoretickou šanci ho získat. Pokud samozřejmě nebude nějaký střelec co nabídne nesmysl:-)
Díky za rady
Díky za rady
K volným hráčům na trhu snad jediné. Nekupuj je. Osobně je nekupuju a jsem přesvědčený, že nikdo ze zdejších zkušených manažerů.Lucius wrote:Ahoj lidi, mám dotaz ohledně získávání hráču ZDARMA na trhu. Vím, že kdo nabídne lepší smlouvu,tak k tomu jde, ale nemáte k tomu někdo nějaký fígl? Abych mu nenabízel šílený prachy, ale abych měl alespoň teoretickou šanci ho získat. Pokud samozřejmě nebude nějaký střelec co nabídne nesmysl:-)
Díky za rady
Jediný "fígl" je nabídnout jim větší plat, než všichni ostatní a to je něco, co Ti totálně zruinuje pokladnu.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Big El: Asi máš pravdu;-)
Jinak, napadlo mě ještě jedna věc, nedá se nějak vytáhnout historie mého bývalého týmu? Prostě cokoliv něco o něm?:-)
Jinak, napadlo mě ještě jedna věc, nedá se nějak vytáhnout historie mého bývalého týmu? Prostě cokoliv něco o něm?:-)
-
u starého týmu než jsem zkončil tak jsem volné hráče kupoval a hned je s menším ziskem ( cca 100-500 tis. euro ) prodával, ale bylo to o ničem... do týmu je nebrat vůbec...Lucius wrote:Big El: Asi máš pravdu;-)
co se týče historie týmu, pokud si vzpomeneš na nejvyšší divizi, jakou si hrál a vyhrál, tak v historii divize jsou její vítězové. Já se tak našel jako FC United

-
já je třeba kupuji, nebo aspon se snažím je koupit, ale úspěšnost je dost malá...Big El wrote:K volným hráčům na trhu snad jediné. Nekupuj je. Osobně je nekupuju a jsem přesvědčený, že nikdo ze zdejších zkušených manažerů.Lucius wrote:Ahoj lidi, mám dotaz ohledně získávání hráču ZDARMA na trhu. Vím, že kdo nabídne lepší smlouvu,tak k tomu jde, ale nemáte k tomu někdo nějaký fígl? Abych mu nenabízel šílený prachy, ale abych měl alespoň teoretickou šanci ho získat. Pokud samozřejmě nebude nějaký střelec co nabídne nesmysl:-)
Díky za rady
Jediný "fígl" je nabídnout jim větší plat, než všichni ostatní a to je něco, co Ti totálně zruinuje pokladnu.
Ono když se to nepřehání, tak to není nic hrozného, ale je pravda, že když se to nepřehání, tak většinou nepřijdou

Na druhou stranu, dá se celkem využívat platu "prémie za výhru"... pokud ho kupuji za účelem prodeje, nebo co kdyby a vím, že nebude u mě hrát ligu, tak mu nacpat maximálku za výhru - tedy 30.000 a vím, že to nebudu muset nikdy platit....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)