To by byla vražda dát ho k nám do áčka.impossible wrote:Ano, slyšel jsem, že v Béčku je ještě místoPapa Bouba Diop wrote:pokud je ještě místo tak si rád zahraju

Tak co mám mu jí poslat? Pak už nemáme šanci.
Moderator: Czech Moderators
To by byla vražda dát ho k nám do áčka.impossible wrote:Ano, slyšel jsem, že v Béčku je ještě místoPapa Bouba Diop wrote:pokud je ještě místo tak si rád zahraju
vidím že jsem vás všechny moc potěšilmrakoplas44 wrote:To by byla vražda dát ho k nám do áčka.impossible wrote:Ano, slyšel jsem, že v Béčku je ještě místoPapa Bouba Diop wrote:pokud je ještě místo tak si rád zahraju![]()
Tak co mám mu jí poslat? Pak už nemáme šanci.
A já jsem i právě pozval Valcíře.Big El wrote:Do skupiny prosím Vysoké Mýto, Stratovarius a Fc Mantel.
Potřebujeme nějakou hratelnou skupinku, poněvadž jsme slabí jak ten čaj.
Nemusím mít všechno. Valcíře bych neporazil.mrakoplas44 wrote:A já jsem i právě pozval Valcíře.Big El wrote:Do skupiny prosím Vysoké Mýto, Stratovarius a Fc Mantel.
ale...zeptej se péeska jak mě porazit i s horším výkonemBig El wrote:Nemusím mít všechno. Valcíře bych neporazil.mrakoplas44 wrote:A já jsem i právě pozval Valcíře.Big El wrote:Do skupiny prosím Vysoké Mýto, Stratovarius a Fc Mantel.
S o 10 bodů horším výkonem?Papa Bouba Diop wrote:
ale...zeptej se péeska jak mě porazit i s horším výkonem
Navrhuji místo mně valčíře, budou hrát v Áčku a všechnu pozornost soustředí na ligu, takže je může porazit i naprosté jelitoBig El wrote:Do skupiny prosím Vysoké Mýto, Stratovarius a Fc Mantel.
Myslíš teda že mám šanci?mantel wrote:Navrhuji místo mně valčíře, budou hrát v Áčku a všechnu pozornost soustředí na ligu, takže je může porazit i naprosté jelitoBig El wrote:Do skupiny prosím Vysoké Mýto, Stratovarius a Fc Mantel.
Potřebujeme nějakou hratelnou skupinku, poněvadž jsme slabí jak ten čaj.![]()
P.S. Aniž bych tím chtěl kohokoliv jmenovat
To by ale museli postavit proti nám svůj D-tým, abychom měli šanci.mantel wrote:Navrhuji místo mně valčíře, budou hrát v Áčku a všechnu pozornost soustředí na ligu, takže je může porazit i naprosté jelitoBig El wrote:Do skupiny prosím Vysoké Mýto, Stratovarius a Fc Mantel.
jak praví Mantelmantel wrote:Navrhuji místo mně valčíře, budou hrát v Áčku a všechnu pozornost soustředí na ligu, takže je může porazit i naprosté jelitoBig El wrote:Do skupiny prosím Vysoké Mýto, Stratovarius a Fc Mantel.