impossible wrote:Take mi prisla SPFA zpravicka, nicmene me po 2 vterinach vahani ujistilo o picovine to, ze jsem nevidel v hlavnim menu dennie prehled a dalsi SPFA "featury". Spis me ale zarazilo, ze byl dany manager, ktery se regnul 1.aprila vhozen do G ligy a ne do Hacka
impossible wrote:Take mi prisla SPFA zpravicka, nicmene me po 2 vterinach vahani ujistilo o picovine to, ze jsem nevidel v hlavnim menu dennie prehled a dalsi SPFA "featury". Spis me ale zarazilo, ze byl dany manager, ktery se regnul 1.aprila vhozen do G ligy a ne do Hacka
Chceš říct,že to nebyla Tvoje práce ???
Ja 2x do stejne reky nevkrocim
Bych dal ruku do ohně,žes to byl Ty... Su zvědavý,kdo se k tomu přihlásí (jestli vůbec někdo...).
palo wrote:Bych dal ruku do ohně,žes to byl Ty... Su zvědavý,kdo se k tomu přihlásí (jestli vůbec někdo...).
Ja mel pripraveny jiny kousek tady pro forum, ale ve finale se mi s tim nechtelo drbat kvuli nizke ucasti tady, kde by si toho vsimlo tak 5 lidi, takze jsem na to prdel.
frankie_doparoma wrote:2 Dub 2012 kaffe_trontodontus_kokotus 45 Hráči John Milligan vypršela smlouva a opustil klub.
2 Dub 2012 kaffe_trontodontus_kokotus 45 Hráč Cristian Barraza byl propuštěn.
... aby snad chlapci nezlevniveli a aby vedeli ze jsou pod tlakem, ze bez mrknuti oka jim nemusi byt prodlouzen kontrakt a nebo i ze dne na den roztrhana smlouva..
Ahoj,
společnost SoccerProject.com rozpoutala novou reklamní kampaň.
To není dobrá zpráva jen pro SoccerProject, ale také pro Vás, protože Vám to dává další možnost zaplnit reklamní tabule na Vašem stadiónu!
Nevím,asi jo... Takovou marodku jsem za těch víc než 5 let co to hraju ještě neměl.Jednou jsem něco takového viděl někde v zajímavostech (snad 12 zraněných),to byl ale maník,co neměl ani doktora ani fyzioterapeuta...
Nevím,asi jo... Takovou marodku jsem za těch víc než 5 let co to hraju ještě neměl.Jednou jsem něco takového viděl někde v zajímavostech (snad 12 zraněných),to byl ale maník,co neměl ani doktora ani fyzioterapeuta...
Raději proveď kontrolu, jestli ti nezdrhli ti dva, co se maj o ně starat
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Raději proveď kontrolu, jestli ti nezdrhli ti dva, co se maj o ně starat