Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Co všechno klesá při sestupu z divize? Spokojenost fans určitě,ale i týmová nálada? a o kolik?
ACS Pardubice
-
já myslím, že týmová nálada klesá úplně stejně když sestoupíš jako když postoupíš, a to -10% ze současné týmové nálady...jestli to je jinak tak mě někdo opravteoliwapol wrote:Co všechno klesá při sestupu z divize? Spokojenost fans určitě,ale i týmová nálada? a o kolik?

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Spokojenost fanoušků padá o 25% a nálada o 10% ale ta padá všem stejně bez ohledu na sestup či postup.oliwapol wrote:Co všechno klesá při sestupu z divize? Spokojenost fans určitě,ale i týmová nálada? a o kolik?
A možná ještě počet fans, ale netuším jak moc. Jednak moc nepadám a jednak, když jsem padal, tak jsem to nesledoval...oliwapol wrote:Co všechno klesá při sestupu z divize? Spokojenost fans určitě,ale i týmová nálada? a o kolik?
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

jestli si dobře vzpomínám, tak při sestupu mi klesli fans o cca 200.
Teď jde o to, je-li to absolutní číslo, nebo nějaké procento...mantel wrote:jestli si dobře vzpomínám, tak při sestupu mi klesli fans o cca 200.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Sestupuju poprvý a tak sem si pár věcí potřeboval ujasnit
Každopádně díky za odpovědi.

Každopádně díky za odpovědi.
ACS Pardubice
-
Mojemu LF bude zítra 29let a a tak co nastane dřív? Odehraje ligu už jako 29-letý stařík anebo věk jde až po simulaci zápasu?
Tipuju to první,ale nejsem si jist.
ACS Pardubice
-
A k čemu je tato informace dobrá? Změna v doplňování fyzičky je přece až 30 let.oliwapol wrote:Mojemu LF bude zítra 29let a a tak co nastane dřív? Odehraje ligu už jako 29-letý stařík anebo věk jde až po simulaci zápasu?

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Jsi na SP nový? To myslíš vážně?kopeckar wrote:A k čemu je tato informace dobrá? Změna v doplňování fyzičky je přece až 30 let.oliwapol wrote:Mojemu LF bude zítra 29let a a tak co nastane dřív? Odehraje ligu už jako 29-letý stařík anebo věk jde až po simulaci zápasu?
To oliwa: Mám dojem, že kdysi kdosi pravil, že první ze všeho co se děje, se hrají zápasy...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Presne tak, mám to odskúšané na hráčovi, ktorý mal na druhý deň 21, ale v to ráno mu fyzička stúpla len o 10. Takže vek sa mení až po zápase. Vlastne všetko prebieha až po rannej lige.Big El wrote:To oliwa: Mám dojem, že kdysi kdosi pravil, že první ze všeho co se děje, se hrají zápasy...
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
kopeckar wrote:A k čemu je tato informace dobrá? Změna v doplňování fyzičky je přece až 30 let.oliwapol wrote:Mojemu LF bude zítra 29let a a tak co nastane dřív? Odehraje ligu už jako 29-letý stařík anebo věk jde až po simulaci zápasu?

ACS Pardubice
-
Je to sice podivný,že se to děje až po zápase,ale zase jsem aspon o trochu moudřejšíPaToM wrote:Presne tak, mám to odskúšané na hráčovi, ktorý mal na druhý deň 21, ale v to ráno mu fyzička stúpla len o 10. Takže vek sa mení až po zápase. Vlastne všetko prebieha až po rannej lige.Big El wrote:To oliwa: Mám dojem, že kdysi kdosi pravil, že první ze všeho co se děje, se hrají zápasy...

díky
ACS Pardubice
Mám dotaz. U A-týmu dávám součet agr. do 155-160, a hráči z A-týmu mají agr. do 20%, brankář má 25%. A právě brankář se mi vykartoval a nyní potřebuji vědět, jestli můžu hrát s hráči, co mají agr. do 20%, ale s brankářem co má 40% stále součet do 155-160, či ho mám snížit? 

Podle toho, co tu koluje za info, tak ano. CML Ti určí jakýsi očekávaný počet žlutých, je velká pravděpodobnost, že GK chytí jednu z nich, ale není pravděpodobné, že chytí dvě. Takže v podstatě je to naopak "žádoucí" protože "sebere" jednu žlutou hráčům z pole a ti tak budou mít menší šanci chytit dvě žluté. Avšak neověřeno, jen ze zvěstí zde. Na druhou stranu - v mém B týmu je gólman nejagresivnějším mužem a dvě žluté moc nechytá, takže ano, asi bys to ustát měl.Azor wrote:Mám dotaz. U A-týmu dávám součet agr. do 155-160, a hráči z A-týmu mají agr. do 20%, brankář má 25%. A právě brankář se mi vykartoval a nyní potřebuji vědět, jestli můžu hrát s hráči, co mají agr. do 20%, ale s brankářem co má 40% stále součet do 155-160, či ho mám snížit?
A mimochodem, už jsme to tu řešili. S týmem s touto agre bych osobně hrál součet o 10% větší. Ale to je Tvoje věc...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům