Divize A

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by PaTTTTrick »

oslicek wrote:dajli mi tu medaili nebo mi jí nedajli?

zítra by mi měl stačit bod a asi historický úspěch by byl doma. soupeř má ale zápas poslední šance na záchranu.

zítra se rozhodne asi i o titulu - panathinaikos je schopný remedyho porazit, ale má náskok čtyř gólů ve skóre - i při supersmůle by mu podle mě gól k dobru zůstal. dolů půjdou asi flamendři, kteří mají ukrutný los a zcachrání se asi Hernán, který by měl buhala doma porazit.
asi už to na tu bednu ukopeš :-)

Hernán taky, přece jen buhal má ještě pohár, kdežto hernám půjde se 100/100
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

hurá, medaile je doma. sice mi random přál až neskutečně moc, ale na radosti to nic nemění. před sezónou anoncovaný titul utekl nakonec o 10 bodů, takže mi zase prognóza nevyšla :-(.

příští sezónu přijdou čtyři silní rafani - raffin, papa, pattrick a adjud - takže se to zase zvrhne v boj o holou existenci a 10.místo - takovou kliku jako sem měl tuhle sezónu už nikdy mít stoprocentně nebudu, takže tuším, že sestup bude neodvratný. sem rád, že se Hernánovi podařilo zachránit, byl by to trpký konec legendy v posledním kole.

mám takový pocit, že se nějak změnilo nastavení kódu hry - bylo nějak zbytečně moc remíz - nebo to bylo jen v áčku? v příští sezóně bude v áčku devět Čechů - to už je docela slušná porce - zase o dva více.
palo

Post by palo »

oslicek wrote:hurá, medaile je doma. sice mi random přál až neskutečně moc, ale na radosti to nic nemění. před sezónou anoncovaný titul utekl nakonec o 10 bodů, takže mi zase prognóza nevyšla :-(.

příští sezónu přijdou čtyři silní rafani - raffin, papa, pattrick a adjud - takže se to zase zvrhne v boj o holou existenci a 10.místo - takovou kliku jako sem měl tuhle sezónu už nikdy mít stoprocentně nebudu, takže tuším, že sestup bude neodvratný. sem rád, že se Hernánovi podařilo zachránit, byl by to trpký konec legendy v posledním kole.

mám takový pocit, že se nějak změnilo nastavení kódu hry - bylo nějak zbytečně moc remíz - nebo to bylo jen v áčku? v příští sezóně bude v áčku devět Čechů - to už je docela slušná porce - zase o dva více.
Gratuluju !!! Dost dobré (na to že furt sestupuješ... :wink: )
Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

od Valcířů také gratulace! Jsem nesmírně potěšen, že si příští sezónu budu moci zahrát proti velikánům českého i světového eSPé světa - tedy proti Oslíčkům, Hernánovi, Jeremymu, Kateřině ale i proti Krupovi a PaTTrickovi. Když k tomu připočtu stále našlapaného Remedyho, Hala Madrid a postupujícího Raffina a Adjud...myslím, že se máme opravdu na co těšit :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Big El

Post by Big El »

palo wrote:
oslicek wrote:hurá, medaile je doma. sice mi random přál až neskutečně moc, ale na radosti to nic nemění. před sezónou anoncovaný titul utekl nakonec o 10 bodů, takže mi zase prognóza nevyšla :-(.

Gratuluju !!! Dost dobré (na to že furt sestupuješ... :wink: )
Přesně...

...a zase se oslíček netrefil. Nicméně i tak gratulace. :wink:

A hodně štěstí celé české devítce v příští sezóně.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Gratulace všem českým zástupcům, co se jim podařilo udržet a Papovi, jenž se podařilo postoupit. Zkusíme trochu zamíchat kartami a když bude přát i random, tak třeba bude zase nějaký český tým na bedně....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Papa Bouba Diop

tak koukám na rozlosování... :) začínáme doma s Adjudem..ve čtvrtek doma s Hernánem a pátek si zajedeme do Madridu :) nicméně s delegací rozhodčích panuje celkem spokojenost, v hodně zápasech půjdeme na plno a v plno ostatních to můžeme zkusit :lol: co se týče kvality kádru, na medailové pozice jsou momentálně určitě jiní aspiranti než zrovna Valcíři..doufám teda v nějaký klidný střed :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
oslicek

Post by oslicek »

hmm, nikdo nerozprodává a asi všichni mají ambice se minimálně udržet - tak bych se rád připojil do té skupiny, která by se ráda udržela, ale moc to nevidím. takovou přízeň randomu, jakou jsem měl minulou sezónu už asi nikdy mít nebudu. kádr je přestárlý, ale paradoxně sem finančně v plusu i bez půjčky - to hodně dlouho nepamatuju. můj tip:

1. Raffin
2. Remedy
3. Pattrick
4. Adjud
5. Valcíři
6. Gunners
7. Panathinaikos
8. Hala Madrid
9. Temosa Praha
10. Ratboř
11. Hoeselt
12. Jeremy
13. Inter Milano
14. Totemo Baka
15. RSTeam
16. Hradec

doufám, že sem tímto všechny pod čarou dostatečně motivoval, aby mi ukázaly, že mají na to se udržet :-). říkal sem si, že na sraz do Pavlovic pojedu pouze jako áčkař - vźhledem k tomu, že nová sezóna začne až 10. června, tak se mi to o fous podaří, ať to dopadne jakkoliv.
ps2512

Post by ps2512 »

12. Jeremy
13. Inter Milano
14. Totemo Baka

To by mělo být takto ne?

2. Jeremy
3. Inter Milano
4. Totemo Baka :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
oslicek

Post by oslicek »

ps2512 wrote:12. Jeremy
13. Inter Milano
14. Totemo Baka

To by mělo být takto ne?

2. Jeremy
3. Inter Milano
4. Totemo Baka :wink:
jo, bejvávalo.... a pamatuju, že bejvávaly i časy, kdy bysme všichni tři brali i tvoje umístění jako neúspěch. díval sem se na naše kádry a ty jsou spíše groteskní než konkurenceschopné v áčku, ale zase sou tam mraky zkušeností a ty pár bodů taky udělají, ale na záchranu to bude stačit jedině když spousta týmů začne rozprodávat.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no děkuji za důvěru být nejlepší z Čechů..... Uvidíme.. hned první týden zajímavý.. Gunners doma, venku Adjud, doma Raffin a venku Inter Milano....

Pořád bojuji s myšlenkou jestli ve společnosti Rafinna a Remedyho má smysl pokoušet se zamotat A-čko nebo se soustředit na pohár... tak aspon po prvním týdnu uvidím co bude mít smysl :)

Těší mě, že i Raffin ze mě má trošku vítr, už si celou středu zablokoval, takže na mě půjde s 100/100, aspon že rozhodčí je mírný....
Papa Bouba Diop

PaTTTTrick wrote:Pořád bojuji s myšlenkou jestli ve společnosti Rafinna a Remedyho má smysl pokoušet se zamotat A-čko nebo se soustředit na pohár... tak aspon po prvním týdnu uvidím co bude mít smysl :)
bojuju se stejnou myšlenkou :) v lize určitě nemám šanci na top 3,aspon ne tuhle sezónu..uvidím kolik bude bodů z prvního týdne a pak se uvidí :)
Papa Bouba Diop

31. října 2010 Valcíři zaznamenali proti FC Widlaks své doposud poslední vítězství v áčku :) tehdy jsme v sezóně bojovali proti Resimu, Jeremymu, Péeskovi, Jančaříkovi, Strakapůdům a pochopitelně také proti Oslíčkům :lol:

a teď :?: NOVÁ DOBA :mrgreen:

Valcíři Chomutov - Fc Adjud 2:1 (148:147)

s odřenýma ušima, s druhou žlutou v 84. minutě při rozhodčím 28%, tu druhou žlutou pochopitelně chytilo RM, jehož jediný náhradník je zraněný... :lol: 3 body jsou doma a to je hlavní :)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

super výsledek, gratuluji... zítra hraju u něho a tak si asi schladí žáhu :-(

Já dnes dvě červené, ale i tak jsem ukopal vítězství... zítra hurá poprvé ven a připravit se na těžký dvojboj Adjud - Raffin - více než jeden bod z dvojzápasu bude úspěch
Papa Bouba Diop

PaTTTTrick wrote:super výsledek, gratuluji... zítra hraju u něho a tak si asi schladí žáhu :-(

Já dnes dvě červené, ale i tak jsem ukopal vítězství... zítra hurá poprvé ven a připravit se na těžký dvojboj Adjud - Raffin - více než jeden bod z dvojzápasu bude úspěch
no já zítra proti Gunners bez RM asi taky žádný zázraky nečekám :) v pátek zkusím potrápit Halu Madrid u něj..Raffina mám pak v pondělí doma :)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”