Ziskali jsme tri body, ale museli jsme posetrit dva nase elitni strelce na nas vecerni prestizni zapas proti Cruovi. Snad si hosi jeste zastrili v dalsich kolech

Moderator: Czech Moderators
Papa Bouba Diop wrote:s golmanem v záloze jsme po heroickém výkonu získali druhou výhru v turnaji a hřejeme se před PaToMem na prvním místě
Tys mi byl určitě domluvit toho převozníka, ale koukám, že jsi ho moc nepřesvědčil. Spíš to vypadá, že se nalepil na tebe.Big El wrote:Papa Bouba Diop wrote:s golmanem v záloze jsme po heroickém výkonu získali druhou výhru v turnaji a hřejeme se před PaToMem na prvním místě
Ano, ano. Porážka s PaToMem by nás nemrzela, ale porážka, k níž došlo takovýmhle způsobem...
FC Hostage - Team Herbalife 1:0 (121:121)
po nechutně brzké redce (tedy oboustranně brzkých, ale naší nechutněji brzké)
...nás sere...
...venku, dřívější redka, stejné výkony... Ale ještě zabojujeme.
Ale kdeže. V nejdůležitějším utkání dne mě podržel. Tedy nejdůležitější byla liga, ale podržel nejen v ní, ale i v nejdůležitější turnajovém. Tak mu tenhle mač jako úlitbu rád nechám.mantel wrote:Tys mi byl určitě domluvit toho převozníka, ale koukám, že jsi ho moc nepřesvědčil. Spíš to vypadá, že se nalepil na tebe.Big El wrote:Papa Bouba Diop wrote:s golmanem v záloze jsme po heroickém výkonu získali druhou výhru v turnaji a hřejeme se před PaToMem na prvním místě
Ano, ano. Porážka s PaToMem by nás nemrzela, ale porážka, k níž došlo takovýmhle způsobem...
FC Hostage - Team Herbalife 1:0 (121:121)
po nechutně brzké redce (tedy oboustranně brzkých, ale naší nechutněji brzké)
...nás sere...
...venku, dřívější redka, stejné výkony... Ale ještě zabojujeme.
Pohárek je na cestě.PaTTTTrick wrote:tak v prvním utkání se nám rozstřílel B-čkový CF a vstřelil čtyři goly... dnes ve druhém zápase jsme ho pro jistotu zapomněli postavit a tak se naštval B-čkový LF a vstřelil též 4 goly... tak ted už jen zbývá ve třetím zápase, aby se rozstřílel ještě RF
těšíme se a děkujememrakoplas44 wrote:Pohárek je na cestě.
Od tohoto ročníku bude logo týmu na pohárku standart.crueface1 wrote:Tak vkládám slíbené foto mého pohárku z Bubnu 9Pyšní se u nás doma v kuchyni,kde jej nelze přehlídnout:)
Je mi tedy ctí býti prvnímmrakoplas44 wrote: Od tohoto ročníku bude logo týmu na pohárku standart.
A to na fotce nemá to osobní kouzlo:)Mazzy wrote:Ty blaho to je skvost. Zavidim Crue.