Nekopnem si buben 22?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: O Zašitej buben 10 - Hrajem

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
-
No Boost - Prolegies = 5:1 (133:82)
3' Vince Spencer (No Boost) 1:0
4' Thiago deCássio Alves (No Boost) 2:0
13' Naum Pasfields (No Boost) 3:0
22' Darren Clark (Prolegies) 3:1
42' Naum Pasfields (No Boost) 4:1
61' Thiago deCássio Alves (No Boost) 5:1
Povine body jsou doma a nyni se muzeme soustredit na veledulezite utkani s Cruem. Alespon bodik by bodl.
3' Vince Spencer (No Boost) 1:0
4' Thiago deCássio Alves (No Boost) 2:0
13' Naum Pasfields (No Boost) 3:0
22' Darren Clark (Prolegies) 3:1
42' Naum Pasfields (No Boost) 4:1
61' Thiago deCássio Alves (No Boost) 5:1
Povine body jsou doma a nyni se muzeme soustredit na veledulezite utkani s Cruem. Alespon bodik by bodl.
-
Hmmmm...mám dilema:) Hraji doma,rozhodčí příjemný...Atým bude v super stavu i kondici (pokud nás nepotká marodka) ....Zápas na to hraji zápas VL.. No,že by útok na týmový výkonnostní rekord právě s Mazzym?Mazzy wrote: Povine body jsou doma a nyni se muzeme soustredit na veledulezite utkani s Cruem. Alespon bodik by bodl.

FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

-
Hele,Mazzy...co máš společní se zypem? Máte stejný datum založení týmu

-
Mission Impossible 4 - 1 JPD 125 - 92
André 'Volnej' Jehle 1 - 0 18'
André 'Volnej' Jehle (P) 2 - 0 27'
58' 2 - 1 Michael Bakour
André 'Volnej' Jehle 3 - 1 77'
Lilan 'tulipán' Halgaswatta 4 - 1 81'
Ja jsem fakt maslo dneska. Na turnajek v 10 jsem chtel posetrit sve top hrace, ale nastavil jsem sestavu jen od golmana az po zalohu. Tady jsem chtel postavit sve top utocniky aby rozsirili svou golovou sbirku, ale pro zmenu jsem do zapasu nejakou zahadou poslal beckovi utok. No nic. V 18.00 Oleksovicke osmifinale s Milkem, tak snad se uz na ten zaverecny zapas dne podari nastavit to, co chci
André 'Volnej' Jehle 1 - 0 18'
André 'Volnej' Jehle (P) 2 - 0 27'
58' 2 - 1 Michael Bakour
André 'Volnej' Jehle 3 - 1 77'
Lilan 'tulipán' Halgaswatta 4 - 1 81'
Ja jsem fakt maslo dneska. Na turnajek v 10 jsem chtel posetrit sve top hrace, ale nastavil jsem sestavu jen od golmana az po zalohu. Tady jsem chtel postavit sve top utocniky aby rozsirili svou golovou sbirku, ale pro zmenu jsem do zapasu nejakou zahadou poslal beckovi utok. No nic. V 18.00 Oleksovicke osmifinale s Milkem, tak snad se uz na ten zaverecny zapas dne podari nastavit to, co chci

Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
i ve třetím zápase skupiny berou Valcíři 3 body. Dnes si moji kluci poradili s PaToMem v poměru 3:1. No a myslím že si 1. místo už pohlídám 

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
Nasad A at trhneme rekord. Bude to senza zapas.crueface1 wrote:Hele,Mazzy...co máš společní se zypem? Máte stejný datum založení týmu![]()

No Zypa znam jen ze skupiny G. tusim. Kdyz jsme spolu hraly o postup do F. Jinak jsem netusil, ze ma stejne datum zalozeni. Pani tak to je ulet.

Nebo je druha verze, kde te oba sesoupneme na treti misto a pak ti prozradim, ze je to muj dual ucet.

-
1FC Mrakoplaš 4 - 1 FC Sparat
Abdi Mohamed Jama tři góly, to bude posun v tabulce střelců.
Abdi Mohamed Jama tři góly, to bude posun v tabulce střelců.

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
Šance na nový týmový rekord je velký lákadlo..no budiž,rád pokořuji nové metyMazzy wrote: Nasad A at trhneme rekord. Bude to senza zapas.![]()
No Zypa znam jen ze skupiny G. tusim. Kdyz jsme spolu hraly o postup do F. Jinak jsem netusil, ze ma stejne datum zalozeni. Pani tak to je ulet.![]()
Nebo je druha verze, kde te oba sesoupneme na treti misto a pak ti prozradim, ze je to muj dual ucet.![]()

-

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
Papa Bouba Diop wrote:i ve třetím zápase skupiny berou Valcíři 3 body. Dnes si moji kluci poradili s PaToMem v poměru 3:1. No a myslím že si 1. místo už pohlídám
Ano, ano. Dnešní čtrnáctá hodina nám přinesla dobré zprávy a dá se říci, že dnešní skóre s PaToMem jsme navýšili na 2:0, byť nyní jen nepřímo.
Team Herbalife - FK Slavie Louny 5:1 (130:90)
Díky drtivému vítězství nad Slavií (kdo neskáče není Sparťan, hop hop hop) - a díky současné dvougólové prohře PaToMa s Papou - jsme se udrželi v reálné hře o postup ze skupiny. Je zřejmé, že k tomu bude třeba porazit v příštím vzájemném zápase PaToMa, nicméně pokud se nám to zdaří, naše šance jsou vysoké. PaToM se určitě nedá bez boje, to víme dobře, nicméně hrajeme doma a i dnešní výsledky nás velice povzbudily.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-

Warren Bugeja a 300. gól turnaje. Gratulace.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
Předě se musím omluvit za mou nepříliš velkou aktivitu na fóru v poslední době. Již se to doufám nebude opakovat. Máme za sebou již tři odehraná utkání ve skupině, která snad nemohla dopadnout lépe. Kdyby nám někdo před turnajem řekl, že po třech kolech budeme mít na kontě 9 bodů, tak bychom ho považovali za neskutečného optimistu až duševně chorého. Nic méně je to tak. V prvník kole jsme doma udolali českého SP guru Foxira a jeho Bohemku 2:1. Ve druhém kole jsme se představili na hřišti Umbo týmu a zvítězili 1:3. Dnes jsme zajížděli do Oleksovic a světe div se! 3 body z péeskova hřiště je pro náš tým velikým úspěchem. Nicméně neradi bychom usnuli na vavřínech. Musíme v turnaji jít stále za svým vysněným postupem. Těší nás i fakt, že náš útočník Warren Bugeja vstřelil v turnaji již čtvrtou branku, což na vrchol střelecké tabulky zdaleka nestačí, ale na dohled špičce by se držet mohl.
7sakal7
TJ Barca Nyrany
TJ Barca Nyrany
To nás velice těšímrakoplas44 wrote: Warren Bugeja a 300. gól turnaje. Gratulace.

7sakal7
TJ Barca Nyrany
TJ Barca Nyrany
-
a jak jsem říkal, tak se i stalo... v dnešním třetím kole dal hatrick též B-čkový RF.... je fajn, že mám střeleckou potenci rozloženou mezi všechny útočníky ... Romane, neplánuješ nějakou týmovou cenu?PaTTTTrick wrote:tak v prvním utkání se nám rozstřílel B-čkový CF a vstřelil čtyři goly... dnes ve druhém zápase jsme ho pro jistotu zapomněli postavit a tak se naštval B-čkový LF a vstřelil též 4 goly... tak ted už jen zbývá ve třetím zápase, aby se rozstřílel ještě RF

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)