Divize A

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by PaTTTTrick »

Papa Bouba Diop wrote:
PaTTTTrick wrote:super výsledek, gratuluji... zítra hraju u něho a tak si asi schladí žáhu :-(

Já dnes dvě červené, ale i tak jsem ukopal vítězství... zítra hurá poprvé ven a připravit se na těžký dvojboj Adjud - Raffin - více než jeden bod z dvojzápasu bude úspěch
no já zítra proti Gunners bez RM asi taky žádný zázraky nečekám :) v pátek zkusím potrápit Halu Madrid u něj..Raffina mám pak v pondělí doma :)
Gunners dáš, když já je dal s dvěma redkama :-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

tak myslím, že panuje po prvních dvou kolech u všech českých manažerů spokojenost. já čekám první týden nulu, max. nějakou kliku s plichtou v pátek. nějak nevím, kdy bych mohl poprvé vyhrát :-) - všechny zápasy vypadají předem ztracené - nálada v týmu po nákupech taky pořád mizerná.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oslicek wrote:tak myslím, že panuje po prvních dvou kolech u všech českých manažerů spokojenost. já čekám první týden nulu, max. nějakou kliku s plichtou v pátek. nějak nevím, kdy bych mohl poprvé vyhrát :-) - všechny zápasy vypadají předem ztracené - nálada v týmu po nákupech taky pořád mizerná.
já dnes doufal v remízu, ale zranění LM za něhož nastoupilo CM s výkonem 57 pohřbilo naděje i když risk s agresivitou vyšel.... výkon byl díky tomu o 2 body menší než Adjud doma, bohužel nestačilo...

Tož musím zabojovat s Raffinem, ale to bude ještě těžší :-)

Hernan trochu vyprodává, takže o jednom sestupujícím je asi jisté.....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak ze silného dvojboje nemám ani bod, zato mám čtvrtou červenou za tři zápasy :-( .. jestli předchozí se dali očekávat, tak dnešní při 22% rozhodčím pro hráče s agr. 24% rozhodně ne... .i bez toho bych to měl s Raffinem těžké, ale takto jsem byl bez šance :x ... tak musíme zabrat vždy v pátek.. zítra s Hernánem, příští pátek s Oslíčkem :-)
oslicek

Post by oslicek »

tak po prvním týdnu spokojenost - počet bodů asi očekávaný - random už se uklidnil a přestal mi nahrávat.

dneska docela komická situace - pochytali sme si navzájem penalty - to se vídá málokdy, resp. mě se to ještě nikdy nestalo.

pro mě obrovské (a velice příjemné) překvapení RSTeam, když sem se na něj díval před sezónou, tak sem si říkal, že půjde dolů a on namísto toho vede po prvním týdnu. docela dneska zabodovali Valcíři a Hala je tam, kde by ji taky nikdo nečekal - zatím spousty překvapení.

výhled na příští týden - tři body by byly super, jeden by asi taky stačil.
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

oslicek wrote:tak po prvním týdnu spokojenost - počet bodů asi očekávaný - random už se uklidnil a přestal mi nahrávat.

dneska docela komická situace - pochytali sme si navzájem penalty - to se vídá málokdy, resp. mě se to ještě nikdy nestalo.

pro mě obrovské (a velice příjemné) překvapení RSTeam, když sem se na něj díval před sezónou, tak sem si říkal, že půjde dolů a on namísto toho vede po prvním týdnu. docela dneska zabodovali Valcíři a Hala je tam, kde by ji taky nikdo nečekal - zatím spousty překvapení.

výhled na příští týden - tři body by byly super, jeden by asi taky stačil.
RSTeam je i pro mě příjemné překvapení..na Halu jsem se připravil dobře a jsem rád, že to dopadlo, v pondělí mě čeká Raffin, který je venku určitě schopen zahrát víc jak já doma takže si moc velké šance nedávám :) pořád nevím jestli hrát naplno pohár nebo ligu...chytřejší budu asi po pondělku

ještě ten dnešní zápas :lol:

Hala Madrid - Valcíři Chomutov 2:3 (140:147)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
oliwapol

Post by oliwapol »

Jsem si říkal,když jsem pár sezon zpět sledoval Halu Madrid jak buduje tým,že bude kralovat A divizi aspon 1-3 sezony.
A ono prd,žádný pohárový uspěch,...že by přece jen rozhodovali manažerský schopnosti? :D
ACS Pardubice
Papa Bouba Diop

remíza s Raffinem a nový osobák? bereme :lol:

Valcíři Chomutov - FC Raffin 3:3 (149:150)

pokud se podaří vyhrát zítra na půdě Jeremyho tak zkusíme dát do ligy vše a uvidíme co z toho bude :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
kopeckar

Post by kopeckar »

Papa Bouba Diop wrote:remíza s Raffinem a nový osobák? bereme :lol:

Valcíři Chomutov - FC Raffin 3:3 (149:150)

pokud se podaří vyhrát zítra na půdě Jeremyho tak zkusíme dát do ligy vše a uvidíme co z toho bude :)
Gratulace :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Gratulace RS Teamu i Papovi...

U mě je po dnešku rozhodnuto.... random mě nemá rád, stejný výkon a prohra, aspon že body získal Krup a ne nějaký belgán :-)
ps2512

Post by ps2512 »

PaTTTTrick wrote:Gratulace RS Teamu i Papovi...

U mě je po dnešku rozhodnuto.... random mě nemá rád, stejný výkon a prohra, aspon že body získal Krup a ne nějaký belgán :-)
takze rikas, ze mam pohar vypustit?
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

ps2512 wrote:
PaTTTTrick wrote:Gratulace RS Teamu i Papovi...

takze rikas, ze mam pohar vypustit?
ne ne, na Tebe se těším :-)
ps2512

Post by ps2512 »

:roll: :mrgreen: :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Tak oslíček se nám na stará kolena rozhodl zkusit štěstí v tolik nenáviděném poháru?

Většina A-čkářů dle očekávání vypustila, ale Raffin si asi věří na double :wink:
Papa Bouba Diop

PaTTTTrick wrote:Tak oslíček se nám na stará kolena rozhodl zkusit štěstí v tolik nenáviděném poháru?

Většina A-čkářů dle očekávání vypustila, ale Raffin si asi věří na double :wink:
řekl bych, že se spíš Raffinovi i přes snahu nepodařilo vypadnout :) to Valcíři už jsou venku, zítra oslíček a v pátek Temosa..rád bych na medailových pozicích zůstal i po pátku :)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”